Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Błąd połączenia z serwerem" why :c?

Serwer działa nieustannie. Zainstaluj łatkę, i ponownie włącz komputer.

Jak jest z tym biologiem? W końcu 35 czy 10, bo w grze i w prezce co innego pisze.

Podobno 35.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na strone nawet zalogować się nie można tak na początek .

Te misje biologa z zwojami one praktycznie nie dropia , proponuje zrobić drop na każdym lvl .

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Nie nie i jeszcze raz nei nie bede grał na kopi Xenoxa ;)

Nikt Cię nie prosi.

@Topic

Ile graczy on-line na serwerze? To prawda, że na wyższych lvl'ach 1 lvl= 1h?

Opublikowano

Nikt Cię nie prosi.

@Topic

Ile graczy on-line na serwerze? To prawda, że na wyższych lvl'ach 1 lvl= 1h?

Duuużo. na expowiskach, wszystkie spoty na każdym ch zajęte, ledwo expić się da, na każdym ch w mieście jest naprawdę dużo osób. A z tym expem.. nie przesadzajmy, 1h na 1lvl, nie do końca. przez 1h można nabić 10-15 lvl.

Opublikowano

Poprawcie ten czarny ekran po logowaniu ( zmianie mapy ) i poprawcie drop zwojow z v6/7/8/9

Opublikowano

Duuużo. na expowiskach, wszystkie spoty na każdym ch zajęte, ledwo expić się da, na każdym ch w mieście jest naprawdę dużo osób. A z tym expem.. nie przesadzajmy, 1h na 1lvl, nie do końca. przez 1h można nabić 10-15 lvl.

Wbij 140 , pogadamy bedziesz 10 lvli calutki dzionek robil . Niestety biolog chce 35 itemow ale szansa z kazdym oddanym spada na przyjecie kolejnego , ja oddalem kolo 80

Opublikowano

Wbij 140 , pogadamy bedziesz 10 lvli calutki dzionek robil . Niestety biolog chce 35 itemow ale szansa z kazdym oddanym spada na przyjecie kolejnego , ja oddalem kolo 80

Mam 120, obecnie nie expie, bo na razie mi się nie chce. 140 ? Mogę zaraz go nabić, żaden problem. W cale nie jest tak ciężko, gorsze jest tylko to, że mają sporo hp.

Opublikowano

Tutaj warto, ale powiem, że masa złodziei. Znowu mi zaje.. itemy... beka życia. aż nie wiem, czy przez to nie zrezygnuje z gry na tym serwerze, bo nie chce mi się w kółko zdobywać itemów..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...