Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym serwer różni się od Xen^^xa ?

masz napisane na poczatku

wieksza iloscia hp

mniejsze dmg mobow

slabszy exp niz na xeonxie (prawdopodobnie to poprawia ) chociaz moim zdaniem nie jest tak zle ;P

nie dropia szkaty z wierzchowcami i kd +6

yang dropi bardzo slabo

zwoje leczenia i bezsilnosci wogle nie dropia ( bo co to jest 1 zwoj leczenia od 110lv do 120 lv :) )

to chyba tyle no i admini nie daja rat no jak dla mnie 50% expa to jest nic

na ext*ememt2 przynajmniej jest codziennie rano (11-13) exp drop i drop yang 50/100

hmm latwiej ulepki zdobyc i wgle po za ulepkami na wiekszy lv

i o zwoj metalu jest latwiej ;)

nazwą serwera ?

zanik cos napiszesz zawolaj mame i zapytaj sie ja o zdanie ;)

GM zwiększ drop oraz exp. Dodaj drop jakichś szkatułek z których dropią kd 80% (+6) bo nie idzie grać. Tak trudno moby jest rozwalić... Szok.

dlatego sie gra sura wp albo bodym bo body ogromne dmg ma :) [aura na P na 110lv ok ma ok 3/4k wartosci ataku]

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server zrobiony tak aby tylko stal nic wiecej ... misje chujowe jak z dupy kd +6 nie dropia co jest bardzo smieszne

borchy i perly tez slabo leca jak ktos ma 90lv i nie ma miecza na 95 i moby w v6 ubija ponad 5 min ;c

ja mam 117 i 1 zwoj leczenia dropnol co jest smieszne do 117 expilem w v6 ....

To masz jakieś słabe info, ale administracja serwera słucha potrzeb gracza. Jak się nie podobają misje to trudno, serwer nie dawno wystartował, a trzyma się bardzo dobrze, dodać kd +6 to nie jest jakiś wielki wyczyn, więc może wkrótce ujrzysz swoje kd.. brochy i perły słabo lecą ? beka życia. już tyle ich miałam, że nie zliczę, a broch ? ponad 100.. gdzie większość sprzedawałam. ja od 75 do 105 lvl expiłam z zatrutym. trudno, ze tak długo.. sama expiłam 105 lvl z 2-3h, w sumie powinniście się cieszyć, bo to w końcu musi być jakiś wyczyn, a nie, że zabijesz jeden spot i +4 lvl w górę. jeden zwój leczenia ? znowu robi się śmiesznie, ja dropnęłam ich sporo, więc już nie ściemniaj, proszę Cie.

Opublikowano

Kiedy będzie ten zajebany IS bo mnie kurwica bierze z dropieniem zwoji leczenia !! MOGLI BYSCIE TE JEBANE SZANSE NA DROP ZWOJI ZWIEKSZYC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

................

Opublikowano

Cheat Engine , tu nie bedzie navi raczej , ale mimo to rezygnuje, wiec osob juz stracilo na ulepszaczach przez to ze wprowadzacie drop po starcie , drop ulepkow wrzucili do v1-v4/5 a ludzie juz byli w v6.7 , bezsens , potem sprawdzilem , i dropi okolo 5x wiecej.

Po 2 , nie wiem co Wy robiliscie z generalami , i jaki ja mam miec lvl zeby cos droplo , na innych serwerach 20 lvli roznicy od bosa w dol czy w gore , drop jest.

Tu? Mam 90 , General v2 (95) zabilem x4 30 minut temu , 0 dropu.

Potem v4 x2 , 0 dropu.

Teraz v5 , dalej 0 dropu.

Pozdrawiam , ale macie jeszcze sporo pracy.

Peace.

Opublikowano

ZMNIEJSZCIE TROCHE DMG OD AURY BO 4/5K TO JEST ZA DUZO. JA SZAMANEM NA 150LV MAM JAKIES 2800DMG A WOJ MA NA TYM LV 7K+

TO TROCHE PRZESADA,

Opublikowano

Cheat Engine , tu nie bedzie navi raczej , ale mimo to rezygnuje, wiec osob juz stracilo na ulepszaczach przez to ze wprowadzacie drop po starcie , drop ulepkow wrzucili do v1-v4/5 a ludzie juz byli w v6.7 , bezsens , potem sprawdzilem , i dropi okolo 5x wiecej.

Po 2 , nie wiem co Wy robiliscie z generalami , i jaki ja mam miec lvl zeby cos droplo , na innych serwerach 20 lvli roznicy od bosa w dol czy w gore , drop jest.

Tu? Mam 90 , General v2 (95) zabilem x4 30 minut temu , 0 dropu.

Potem v4 x2 , 0 dropu.

Teraz v5 , dalej 0 dropu.

Pozdrawiam , ale macie jeszcze sporo pracy.

Peace.

Tutaj kolega ma 100% racji , zeby zrobic eq trzeba orac generalow , i smoki to jest chore biorac pod uwage fakt ze srednio 40 osob ich szuka i jak kazdy zabije jednego co godzine czy to smok czy generla to juz jest dobrze . Powodzenia zycze w przyciaganiu graczy .

Bronilem serw ale zmieniam zdanie po wbiciu 140+ , poprostu sie nie da grac + ten zalosny exp w AV9 , czyli ostatnie moby w grocie az do mapy 180

- EXP leci wolno , bardzo wolno , ciagle dajecie przez to jakies smieszne 50% expa zamiast popracowac na expem ogolnym

- Czarny ekran po przelogowaniu na kanal w AV 5 AV 6 AV7 AV 8 AV 9 to jest jakas kpina , zeby wylaczac klienta , bo po zwieszeniu ekranu nic sie nie da zrobic .

- Po wejsciu na Resp generala czy tez berana , powyzej groty V7 i zmianie kanalu na takim respie wyrzuca nas na poczatek groty .

- Brak metkow na tym o to privie

- Po zmianie kanalu , HP i MANA naz minusie ( bardzo irytujacy bug jak szukasz bosow , bo padasz po zalogowaniu na strzala)

Podsumowujac , przegieliscie z tym ulepszaniem , setka ulepszaczy jak nie lepiej i kazdy odpowiedno trzea dropnac , juz nie mowiac o pojedynczym dropie ulepszazy z Berana co jest skrajnym nie porozumieniem na serwie typu easy , przez to kazdy musi uklepac setki generalow i dziesiatki beranow , a wystarczylo dodac wszystko do mobow ( jedne rzadziej drugie czesciej )

Serw moglbyc fajny ale jest poprostu do przerobienia , pzdr

Opublikowano

Nie wiem zazdrościcie czegoś ? Że niby wbiliście już sobie swój wymarzony 90lvl, i nie dropi Wam już nic z v4-3, etc. to se załóżcie nową postać, dla Was restartu nie będą robić, chociaż i tak pewnie byście nie chcieli, bo byście płakali nad tak wysokim (sarkazm) lvl`em jak 90! nie wiem po co ten płacz. ja na 115lvl`u dropie więcej itemów, niż wtedy w v2, etc. a w sprawie generała. no trudno się mówi, problem próbują naprawić, więc bez spiny.

Opublikowano

Dla mnie co moglibyście naprawić to czarny ekran po teleporcie to by mi w zupełności wystarczyło, lecz z tymi kd to przesada! wczoraj 30 sm zmarnowałem na wsadzenie 1 kd woja +7 szansa jak na pl ? czy mniejsza jak może 10 kd pod rząd jarać zwiekszcie szanse na wejscie do 70 % żeby mógł spalić ale żeby nie było za łatwo ze mozna wyjasc i włożyć bez problemu do innej broni ;3 proszę was o to! a co do serwera fajny ;d exp w grocie v9 mozolny bo słabo leci ale skoro oni wbili 190 to czemu ja mam takiego nie mieć :D

wiec wymien te bugi skoro jest ich masa

Nie jest ich masa ale jeden najważniejszy to chyba czarny ekran po tp i brak dropu z generalow v2 v5

Opublikowano

pierdole kolejny podrabia Xenox'a idz Pan w chuj z tym serwerem oby sie rozpadl zrob cos swojego a nie klonujesz inny serwer ....

1377774857-U369478.png

Opublikowano

mam małe pytanie gdzie dropią smocze monety do ulepszania kd ?

SMOCZE MONETY TO YANGI dostaniesz 1sm za 1kkk yang

Opublikowano

wiec wymien te bugi skoro jest ich masa

Dużo osób ma czarne ekrany

1. Śr i Um są w Boskim Łuku Moreli, a nie w kruczku. Łuk na 90-95lv robi się z Morelki, a nie Kruczka;

2. Magiczne metale nie działają i nie da sie ich rozdzielić;

3.

Szansa na ulepszanie wynosi 100%, aczkolwiek często pali, gdy się

ulepsza bodziem (testowane na tradycyjnym hełmie +6, chciałem ulepszyć

do +9);

4. Sztabki kupuje się za 200yang, a sella za nic, zero. Nie da się ich też wywalić;

5. Szansa na wbicie KD jest mniejsza niż 90% (nwm czy to bug, czy też jest to celowe);

6. xx

7. Potki z 'wyższej sfery' są 'ograniczeniami levlowymi', aczkolwiek te 'ograniczenia' nie działają;

8. Bardzo często występuje bug "czarnego tła", gdy ktoś chce się przeteleportować na inną mapę;

9. Wachlarz Zbawienia i Dzwonek NiZ są na +0, a nie na +9;

10. Nie ma broni 2-recznej na 80lv oraz miecza dla sury na 80lv;

11. Maska uczuć jest na 1min;

12. Niektóre bronie 90-95lv mają bardzo niską 'moc';

13. Handlarz zbroją nie posiada zbroi dla woja na 34lv;

14. Klejnot 'wygląda' jak podarunek;

15. Nie ma zwoju błogo.

16. Szkaty z dropu nie zawsze działają.

Potem :

dlaczego nie ma metinów w av

dlaczego drop jest gorszy niż na samym xenoxie

kiedy zostanie wprowadzona ta niby mapa z metinami

Wystarczy jeszcze poszukam

@Edit

Błąd podczas łączenie się z serwerem

nie ma IS, bo strona nie jest dokończona to co wy startujecie ludzie ogarnijcie się....

Administracja jest w topce na stronie głównej totalna dziecinada

@Edit2

Brak obrazków gilldi

Dalej mam szukać czy już sobie odpuścisz?

Opublikowano

Dużo osób ma czarne ekrany

1. Śr i Um są w Boskim Łuku Moreli, a nie w kruczku. Łuk na 90-95lv robi się z Morelki, a nie Kruczka;

2. Magiczne metale nie działają i nie da sie ich rozdzielić;

3.

Szansa na ulepszanie wynosi 100%, aczkolwiek często pali, gdy się

ulepsza bodziem (testowane na tradycyjnym hełmie +6, chciałem ulepszyć

do +9);

4. Sztabki kupuje się za 200yang, a sella za nic, zero. Nie da się ich też wywalić;

5. Szansa na wbicie KD jest mniejsza niż 90% (nwm czy to bug, czy też jest to celowe);

6. xx

7. Potki z 'wyższej sfery' są 'ograniczeniami levlowymi', aczkolwiek te 'ograniczenia' nie działają;

8. Bardzo często występuje bug "czarnego tła", gdy ktoś chce się przeteleportować na inną mapę;

9. Wachlarz Zbawienia i Dzwonek NiZ są na +0, a nie na +9;

10. Nie ma broni 2-recznej na 80lv oraz miecza dla sury na 80lv;

11. Maska uczuć jest na 1min;

12. Niektóre bronie 90-95lv mają bardzo niską 'moc';

13. Handlarz zbroją nie posiada zbroi dla woja na 34lv;

14. Klejnot 'wygląda' jak podarunek;

15. Nie ma zwoju błogo.

16. Szkaty z dropu nie zawsze działają.

Potem :

dlaczego nie ma metinów w av

dlaczego drop jest gorszy niż na samym xenoxie

kiedy zostanie wprowadzona ta niby mapa z metinami

Wystarczy jeszcze poszukam

@Edit

Błąd podczas łączenie się z serwerem

nie ma IS, bo strona nie jest dokończona to co wy startujecie ludzie ogarnijcie się....

Administracja jest w topce na stronie głównej totalna dziecinada

@Edit2

Brak obrazków gilldi

Dalej mam szukać czy już sobie odpuścisz?

dziekuje za informacje:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...