Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem, czy ktoś ma taki problem. Nie chciało mi się czytać 30 stron. Do rzeczy Wchodzę na cliencie do av1 nie widzę mobów, pobrałem Właśnie łatkę, to nie mogę się zalogować do gry. O co kaman ?

Opublikowano

Padmak działa! Znalazłem rozwiązanie! Problem Tkwi w pliku python22.dll! Należy usunąć ten plik i z folderu z grą i z folderu dll następnie skopiować go z innego clienta serwera na którym nam działał i wkleić go do głównego folderu z grą. Działa!

like!

Wiem że ciężko wam zobaczyć wcześniejsze strony... dlatego wklejam jeszcze raz, dla tych co mają problem z BSem.

Opublikowano

Podróbka Xen*xa ! Nie zagram oraz nie polecam :)

Nie podróbka i duzo lepsza wersja , tylko kilka rzeczy do poprawek :))

Opublikowano

Co jakiś czas kiedy się tp mam czarny ekran...Trochę to drażni jak tak co chwilę muszę wyłączać clienta przez menadżera zadań...Można to jakoś naprawić?

Opublikowano

Co jakiś czas kiedy się tp mam czarny ekran...Trochę to drażni jak tak co chwilę muszę wyłączać clienta przez menadżera zadań...Można to jakoś naprawić?

Nie , musisz od nowa clienta wlaczyc i sie od nowa logowac.

Opublikowano

Podróbka Xen*xa ! Nie zagram oraz nie polecam :)

To nie jest podróba xenoxa, jest więcej zbroi,mieczy, itd.

Wiecej mapek lepszych.

Polecam serwer.

Godny Uwagi.

snf3.jpg

Opublikowano

@up
Nie ma w cale tak dużo bugów. Który lvl nabiłeś ? 5 ? 10 ? No właśnie. Wirusów jednak nie ma, jeden z antywirusów wykrywał zagrożenie, jednak nie ma nic w danych plikach.

Opublikowano

Nie wytrzymam ściagłem clienta 2x bez błendu i nagle jak wypakowuje to są uszkodzone pliki i wyskakuje błąd CRC (soun.epk,podłoże jakieś i patch1.epk i inne pliki) bez tego nie zadziała prosze o help albo o podesłanie swoich plików albo swojego packa całego jeśli komuś się chce bendą plusy :)

Opublikowano

W chuuj bugow,malo ludzi w dodatku wirusow pelno nie polecam.

Jakies tam bugi sa jak wszedzie ale ze malo ludzi? czlowieku od v3 do v9 sa tlumy wiary ....

W miescie tez po 40-50 osob na kazdym kanale w m1 jinno , podejrzewam ze kolo 400 osob jest obecie jak nie 500 !

Co mnie boli to ze mapa 180 + jest zbugowana , przez to 180 lvle + kreca sie po v9 , i zabieraja najlepsze spoty slabszym .

Malo tego kd z szansa n unik strzal +6+7+8 nie wchodzi wogole , tzn nie da sie go wlozyc do zbroi , wiec naprawce to bo musze z +5 chodzic .

Zwoje leczenia , Zwoje zemsty , Zwoje aury sily , wieksza szansa na drop z mobow chociaz x2 ... nie przesadzajcie i tak robilem biologa 7h

Szansa na oddanie pierwszych itemow u biologa - trzeba oddac 35 Zwoi leczenia

Pierwsze 5 zabiera z 100% szansa kolejne 15 to szansa kolo 60% i ostatnie 15 to szansa kolo 15% :D

Ogolnie 35 trzeba oddac , ale wydropic z 80 , pzdr ! Mam nadzieje ze to zostanie zmienione , dla reszty graczy bo to odrzuca

Opublikowano

@up
Nie wiem w czym problem. To ich serwer, Oni także mają prawo trochę na Nim pograć. Tylko z takiego powodu nie polecać serwa ? Beka życia.

Opublikowano

Powiem tak..

Serwer to cała podróbka xenoxa i nie wciskaj mi ze nie bo tak jest...

Brak metków...

Najważniejsze ulepszacze dropia tylko z generała av4/5

Pvp nie ma sensu 130 lvl nie zabije 100 a mowa o 130 czy wyżej ...

Questy od biologa są bardzo lipne ponieważ trzeba dropać itemki takie jak do ulepszenia ... Które praktycznie nie dropią ...

Jak pisałem powyżej jest to podróbka xenoxa serwera nie polecam,no chyba że ktoś chce grać to niech gra ...

Ale moim zdaniem serwer nie jest godny uwagi...

Opublikowano

misje praktycznie nie wykonalne u biologa tak jak wyżej kolega pisał przy przydziale misij jest niby 10 szt Zwoij leczenia a naprawde potrzeba 35 i baardzo wybredny biolog oraz słabiutki drop tych zwoji przy 127 lvl to dropi 1 na 1,5 lvl

Opublikowano

server zrobiony tak aby tylko stal nic wiecej ... misje chujowe jak z dupy kd +6 nie dropia co jest bardzo smieszne

borchy i perly tez slabo leca jak ktos ma 90lv i nie ma miecza na 95 i moby w v6 ubija ponad 5 min ;c

ja mam 117 i 1 zwoj leczenia dropnol co jest smieszne do 117 expilem w v6 ....

Opublikowano

GM zwiększ drop oraz exp. Dodaj drop jakichś szkatułek z których dropią kd 80% (+6) bo nie idzie grać. Tak trudno moby jest rozwalić... Szok.

1921.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...