Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hah mialy byc naprawione bugi moby z atlantydy na v9 z mieczem 53sr i kd +7 bije sie wcholere długo i exp strasznie mały czy zamiezacie to naprawic i to szybko ?!

Opublikowano

Jak się tutaj zdobywa peta?

Peta zdobywa się u stajennego. Ale na chwile obecną zostały one wycofane, aby naprawić poszczególne błędy, ponieważ bugowały serwer.

Ej wie ktoś jak zrobić aby widzieć moby w av1??

Bo ich nie widzę, wszystkie spoty są puste, mimo to obrażenia mi zadają.

Ściągnij łatkę, z forum serwera. na stronie głównej masz : "jak naprawić poszczególne błędy" klikniesz w to, i tam masz link. ;)

Mapa 180 zbugowana. Nie oplaca sie grac. :)

Uważasz, że przez jeden bug nie opłaca się grać ? Taki bug łatwo zlikwidować, więc nie zniechęcaj tym durnym komentarzem. :)

Mma problem z teksturami. Da ktos jakas latke do tego? Wywala przy ladowaniu M1

Wejdź na argentus.pl i na stronie głównej masz "jak naprawić poszczególne błędy" klikasz i tam masz link pkt. 2,3

mam pytanie jaki bs dziala?

Wyskakuje błąd.

Opublikowano

hah. dzieci tylko padmaka mają to i im nie działa ;]

ja mam odpalone 4 konta na 5 slotów :)

wystarczy trochę poszukać i to nie na mpc

Opublikowano

Padmak działa! Znalazłem rozwiązanie! Problem Tkwi w pliku python22.dll! Należy usunąć ten plik i z folderu z grą i z folderu dll następnie skopiować go z innego clienta serwera na którym nam działał i wkleić go do głównego folderu z grą. Działa!

like!

Opublikowano

Działa server? bo widze, że każde CH Off?

serwer działa nieustannie od wczoraj, bez żadnych przeszkód :)

na stronie pokazane online jak w grze.

dobrze podrobione pliki xenoxa i wlasnie dlatego zagram bo tam kosmiczne dmg jest ;d

Co Wy macie z tym xenoxe`m ? Nie nasza wina, że nie ma innych plików, tylko takie jak tam są. Xenox spada na dno, i dobrze o tym wiedzą, więc nie porównujcie tego serwera, do tamtego.

Opublikowano

wbil bym z przyjemnoscia no ale zwoj metalu jest i dlatego nie wbije bo to gre psuje nie nawidze kopac i lowic dlatego nie wbije sorry ;/

powodzenia ;)

Opublikowano

wbil bym z przyjemnoscia no ale zwoj metalu jest i dlatego nie wbije bo to gre psuje nie nawidze kopac i lowic dlatego nie wbije sorry ;/

powodzenia ;)

w tym problem ze u nas sie nie kopie ani nie lowi:) ruda z metinów

Opublikowano

Ok mam kilka pomysłów, które można zrealizować.
1. dodać fryzury podstawowe, oraz te nowe (czyli afro, i tym podobne) byłyby dostępne od 150lvl.
2. prezent który dostawałoby się co 50 lvl`i, czyli wychodzi na 5 razy, w ciągu 250lvl. z którego dostałoby się jakąś rzecz, np. ulepki. (ale pewnie nie da rady z tym, bo każdy mógłby sobie założyć nową postać, ale nie wiem.)
3. jeśli jest taka możliwość (bo nie mam pewności) aby samo za nas zbierało ulepszacze. bo to trochę męczące, gdy atakuje Cie np. w v7 50-100 mobów, a jak wypadnie jakiś item, to ciężko go zebrać.
4. osoba która osiągnie 250 lvl może wybrać dowolny kostium.

CZEKAM NA ODPOWIEDŹ ARGENTUS.

Opublikowano

Ok mam kilka pomysłów, które można zrealizować.

1. dodać fryzury podstawowe, oraz te nowe (czyli afro, i tym podobne) byłyby dostępne od 150lvl-beda w is

2. prezent który dostawałoby się co 50 lvl`i, czyli wychodzi na 5 razy, w ciągu 250lvl. z którego dostałoby się jakąś rzecz, np. ulepki. (ale pewnie nie da rady z tym, bo każdy mógłby sobie założyć nową postać, ale nie wiem.)-Dobry pomysł przemyślimy

3. jeśli jest taka możliwość (bo nie mam pewności) aby samo za nas zbierało ulepszacze. bo to trochę męczące, gdy atakuje Cie np. w v7 50-100 mobów, a jak wypadnie jakiś item, to ciężko go zebrać.-klawisz Z

4. osoba która osiągnie 250 lvl może wybrać dowolny kostium.-pomyslimy

CZEKAM NA ODPOWIEDŹ ARGENTUS.

Opublikowano

Zapomniałam napisać. Dzisiaj przeskanowałam łatkę, która nie była skanowana, na ich forum i powiem, że za ciekawie nie jest.. wykryło 4 trojany, dlatego radzę Wam przeskanować system.

Opublikowano

Zapomniałam napisać. Dzisiaj przeskanowałam łatkę, która nie była skanowana, na ich forum i powiem, że za ciekawie nie jest.. wykryło 4 trojany, dlatego radzę Wam przeskanować system.

To Ciekawe... Widać, że masz oszukanego antywirka : )....

Proszę Cię -.-''.... To dziwne, że avast (moim zdaniem najlepszy) nic nie wykrył koleżanko ... Weź idź się przewietrz dobrze ?... Bo od tego siedzenia przed kompem to nie dość , że płaskodupia dostaniesz to jeszcze nie dotlenienie mózgu...

I usuń tego biebera z sygnaturki, bo przez Ciebie mój pies się boi teraz do mnie przyjść...

99523830871009328537.png

Opublikowano

Proszę Cię -.-''.... To dziwne, że avast (moim zdaniem najlepszy) nic nie wykrył koleżanko ... Weź idź się przewietrz dobrze ?... Bo od tego siedzenia przed kompem to nie dość , że płaskodupia dostaniesz to jeszcze nie dotlenienie mózgu...

I usuń tego biebera z sygnaturki, bo przez Ciebie mój pies się boi teraz do mnie przyjść...

Avast wykrywa wirusa tam gdzie go nie ma i nie wykrywa tam gdzie jest. :*

//Top

Serwer mi mega laguje, nie wiem czemu - na pewno nie wina komputera i internetu bo na innych serwerach wszystko gra. O co chodzi? f;

+Zróbcie, że kd zawsze wchodzą (100%) bo tyle się trzeba z nimi najebać, że aż się odechciewa...

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

To dlaczego pojawiły mi się ogromne lagi po zainstalowaniu jego ?
Avast najlepszy ? Haha, śmieszne. Serwer dobry, administracja także, ale myślę, że w tej łatce jest coś nie tak. Tobie też radzę się przewietrzyć, a nie gadać głupoty.

I to nie jest Bieber ? Hahah to jest model, a nie żaden Bieber. Dla Twojej wiadomości :
Francisco Lachowski. pozdro ;)

Opublikowano

witam zrobiłem postać wybieram ją i wywala mi mietka do wyboru CH o co kaman? A kiedy wybieram CH1 to robi sie czarny monitor i nic

Opublikowano

Nwm może to niektórym pomoże może nie.

Jak wam bs nie działa to usuńcie plik python22.dll (z clienta argentusa) i wklejcie z innego clienta (na którym działa bs). Powinno pomóc:)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...