Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

Kiedy chciałem przenieść się postacią do lochu v2 wywaliło mi znaki zapytania, klient off, wgrałem tą paczkę i teraz cały czas mam coś takiego "http://scr.hu/0jsy/csp7d"

Robiłem wszystko to co pisaliście na forum.

NVM.

Zmieniłem grafikę na GPU i działa.

Opublikowano

Jeżeli pobiore clienta z multi muszę wgrywać jakies latki?;] Jeśli tak to prosilbym o link ido nich

JA mam klienta z multi , do niego napewno trzeba latki z tym ze kombinuje na rozne sposoby je wypakowywac w rozne miejsca tam gdzie klient i dalej nie widze mobow w av1 , teraz zasysam z mega moze tam latek nie trzea wrzucac . Jesli nie to trzeba zrezygnowac bo nikt nie chce pomoc .

Opublikowano

Witam.

Kiedy szanowna administracja ma zamiar naprawić błąd z czarnym ekranem?

Podczas KAŻDEGO tp ekran staje się czarny.. nwm jak u innych ale na win8 64bit ciągle się tak robi.

PS. Sprawdzałem na innych clientach i gdy loguje na server argentusa to all jest normalnie ...

Proszę o pomoc ze strony administracji jak i graczy, bo za przeproszeniem kurwicy można dostać jak 8 razy pod rząd ciągle ekran robi się czarny..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Zrobicie coś z logowaniem się na strone ?!!!!!!!!!!! I kiedy będzie IS ! ??

................

Opublikowano

exp leci masakrycznie ledwo dobiłem ten 135 i dalej powoli leci zróbcie coś z tym bo do 180 ciężko dobić na av9

W sumie jest tutaj trochę prawdy. exp leci troszkę słabo. w v2 w lochach pająków to była męczarnia.. zero spotów bo wszystkie zajęte, a jak już się znalazło to nic praktycznie nie leciało, expiło się tam od 40-50 do 75. ledwo, ledwo. masakra.

Opublikowano

Jesteś gównem, jak myślisz, że zniszczysz ten serwer <3 Tylko reklamować Xenox`a umiesz?

Gównem to jest administracja tego server, a o rozjebanie to ty sie nie martw, dzisiaj wieczorem juz nie będzie działać ^_^

Opublikowano

Podróba xxmt2 takie same ulepszacze. Nikt nie umie wymyślić jakiegoś normalnego servera tylko podróby innych ? Życzę wam dużo ludzi, ale ja nie zagram.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Gównem to jest administracja tego server, a o rozjebanie to ty sie nie martw, dzisiaj wieczorem juz nie będzie działać ^_^

To ty tera tkai hakier jesteś , jo ?

Server wydaje się fajny , ale nie wbije bo te kd elitarne , na chuj to komu !?

Topic: Szaman ma powiększony zasięg skowytu ?

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

`OpanujSzok kolego drogi...Nie masz prawa grozić atakami na ten serwer.Radze przeczytać regulamin przed napisaniem takiego posta.

Podróba xxmt2 takie same ulepszacze. Nikt nie umie wymyślić jakiegoś normalnego servera tylko podróby innych ? Życzę wam dużo ludzi, ale ja nie zagram.

Może i podróba ale lepszy od xenoxa jest on o wiele.Gorszy według mnie jest tam jedynie exp.Serwer XenoX to już praktycznie zero.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...