Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypominam, że groźby są karalne, a jak będzie ddos`y, to wiemy kto już puszcza. Myślicie, że administracja xenox`a to bogowie ? że serwer jest genialny ? nie. xenox to gówno, niczym nie dorównuje do tego. boli Was to, że ktoś może, a Wy nie ? Że ktoś może postawić taki serwer i zyskać więcej graczy, niż Wy przez parę miesięcy ? Mówi się trudno.

Opublikowano

Naprawdę polecam serwer, jeden z najlepszych na jakich grałem.

Jak by były jeszcze odp na klasy to by było już super. :)

Pozdrawiam. ! ! !

snf3.jpg

Opublikowano

Pomoże ktoś? Mam problem z texturami!

Jak ktoś wie jak to naprawić to piszcie.

ss:

hJNc.jpg

Jeżeli macie problem z grafiką należy uruchomić config.exe i zmienić "TNL" na auto.

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Serwer trochę przypomina XX.

Ogólnie ładnie wszystko się prezentuje.

Grafika 8/10

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Gównem to jest administracja tego server, a o rozjebanie to ty sie nie martw, dzisiaj wieczorem juz nie będzie działać ^_^

bynajmniej pokazujcie jak bardzo to was boli :)

Serwer bedzie działał bez obawy :)

Opublikowano

Pobieram klijenta z 1 linku i tylko 46% i koniec więcej nie pobiera :( a z 2 linku będzie pobierało 7h to sobie odpuszcze serwa

Opublikowano

1.Zwiększcie exp w grocie v9 bo jest chujowy a w końcu to easy a nie medium

2.Zwiększ drop zwoi za około 20 spotów miałem 1 zwój leczenia a potrzeba 25 ...

1. exp w v9 jest dobry,

2. co do zwoji racja, mam po 50x kazdego, a leczenia 1x co trzeba ich 25x :<

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Przypominam, że groźby są karalne, a jak będzie ddos`y, to wiemy kto już puszcza. Myślicie, że administracja xenox`a to bogowie ? że serwer jest genialny ? nie. xenox to gówno, niczym nie dorównuje do tego. boli Was to, że ktoś może, a Wy nie ? Że ktoś może postawić taki serwer i zyskać więcej graczy, niż Wy przez parę miesięcy ? Mówi się trudno.

Xenox gówno ? To był pierwszy taki server z takimi ulepkami i z taką ilością eq, a to jest cały xx tylko mapki zmienione. Admini też was oleją po 3-4 miesiącach dostaną kasę i będą mieli wyje* na ten server. Taka jest prawda. Nikt w tych czasach nie może zrobić czegoś oryginalnego ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Xenox gówno ? To był pierwszy taki server z takimi ulepkami i z taką ilością eq, a to jest cały xx tylko mapki zmienione. Admini też was oleją po 3-4 miesiącach dostaną kasę i będą mieli wyje* na ten server. Taka jest prawda. Nikt w tych czasach nie może zrobić czegoś oryginalnego ?

Poprawka 1 tak rozbudowanym serwerem nie był Xenox tylko nieodżałowany SevenHeaven

Opublikowano

nikt nikogo nie oleje :) mamy plan na rozwój serwera i bedziemy sie go trzymac:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...