Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem top 4 ;p ale w v9 moby mają przesadzony dmg i to grubo ... i niby tam to 180 expić? ;O

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wierzchowce

Zostaną naprawione ? Bo miałam na sobie nałożone pieczęć lwa, ale po 2 minutach zmieniało mi wygląd tego wierzchowca, na peta..

i teraz nawet jak próbuje się zalogować to wyłącza całą grę.

Opublikowano

Spoko, mam pytanie kiedy to zostanie naprawione? Przyznaję, że mi też się zbugowała :P

Nie pogardziłbym nagrodą xDD Nie no, nie chce nic. Naprawcie, jak najszybciej :D

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Co jest powodem tego, że ponownie zbugowało mi postać ? Jak tylko tepne się do m1.. w

Powodem tego najprawdopodobniej są te wierzchowce co dodają hp(lwy/tygrysy itd).

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

juz naprawiamy:)

Wreszcie jakiś serwer który słucha potrzeb gracza. Miejmy nadzieje, że błąd zostanie naprawiony szybko, bo chyba dla większości buguje postacie. Ogólnie serwer nie jest zły, ale nie wiem dlaczego czasem wywala z gry (trzeba od nowa wchodzić) ddos`y ?

Opublikowano

Weźcie naprawcie te mapy.. na av można wbić tylko na ch1 i w ogóle spotów nie ma. Resety co 5 minut jak tylko do gry wejdę.

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Fev, jeśli chodzi Ci o blackscreena to, jest to wina clienta, na fullscreenie nie występuje ten błąd.

Jeśli chodzi o zwykłe wywalanie to jest to spowodowane dużą ilością moobów+ pewnie DDos`y.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

a wie moze ktos jak rozwiazac problem z LOG??

Clienta od nowa rozpakuj. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

General v6 brak dropu.

Ktos pisal ze v8 tez, w v6 nie dropia ulepszacze wogole.

v7 general 0 dropu

v7 nie dropia ulepki.

Opublikowano

Mam problem z grafiką.. Wszystko mi lata jak tylko ruszę myszką pomoże ktoś? Tak oddala się i przybliża mapa szwankuje....

Kappa.

Opublikowano

@up

".Jeżeli macie problem z grafiką należy uruchomić config.exe i zmienić "TNL" na auto."

będzie restart serwera ? mam nadzieje, że nie. sporo osób już ma max`a, i fajnie się gra.

Opublikowano

@up

".Jeżeli macie problem z grafiką należy uruchomić config.exe i zmienić "TNL" na auto."

będzie restart serwera ? mam nadzieje, że nie. sporo osób już ma max`a, i fajnie się gra.

restart serwera to nie restart kont :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...