Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Już niedługo (DEMONOLOGIA II)

OTak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze byl dobry ale to przeszlosc.

pezet, fokus i inne chujowe grajki < slon

Przecież Pezet to dobry raper! Dajcie argument czemu niby jest słaby.

dapng_nwhxwwq.png

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pezet byl dobrym raperem za czasow plomienia, ale pewnie nie wiesz co to byl za sklad bo sluchasz go jak wszedl w komerche

46bUStI.png

1375549413-U477327.png

Opublikowano

Pezet byl dobrym raperem za czasow plomienia, ale pewnie nie wiesz co to byl za sklad bo sluchasz go jak wszedl w komerche

Ja jebie... Jaką komerchę? Czyli ty słuchasz tylko RPK, bo nie robią tego dla hajsu (oczywiście, że robio #pufy)?

Czy to jest słabe?

e: OCZYWIŚCIE ŻADNYCH ARGUMENTÓW NIE DAŁEŚ!

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Niezła beka tutaj z niektórych komentarzy i "słuchaczy rapu." Jeśli się wykłócasz oto, kto jest lepszy, to po prostu wypierdalaj, bo żaden z tych hejtowanych raperów nic Wam nie zrobił, ale nie podoba Wam się jego styl. Dlatego normalne, że musicie się rzucić na innych, którzy lubią dany styl, bo inaczej byście nie wyładowali swoich emocji. Rap ma łączyć, a Ty pierdolisz trzy po trzy, znaczy że Cię nie połączył. Teraz w spokoju czekamy na Dem6n6l6gię, a przy okazji - niezła fota z tym związana ;-)

1229939_355499984582022_1875631016_n.jpg

Opublikowano

Niezła beka tutaj z niektórych komentarzy i "słuchaczy rapu." Jeśli się wykłócasz oto, kto jest lepszy, to po prostu wypierdalaj, bo żaden z tych hejtowanych raperów nic Wam nie zrobił, ale nie podoba Wam się jego styl. Dlatego normalne, że musicie się rzucić na innych, którzy lubią dany styl, bo inaczej byście nie wyładowali swoich emocji. Rap ma łączyć, a Ty pierdolisz trzy po trzy, znaczy że Cię nie połączył. Teraz w spokoju czekamy na Dem6n6l6gię, a przy okazji - niezła fota z tym związana ;-)

Beka to z ciebie jak nie rozumiesz, że tutaj nikt nie hejtuje słonia, tylko piszą, że jest chujowy.

Oczywiście nikt nie potrafił napisać czemu słoń jest dobry, a pezet słaby, a rzucają jakimiś z dupy cytatami jak "rap ma łączyć (...)".

Rap to rywalizacja i praktycznie każdy raper chce być najlepszy (poza miłoszem) i rapuje braga. A to, że mi nic nie zrobił nie znaczy, że nie mogę o nim dyskutować.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

W dupe se wsadź te teorie, RAP od zawsze był postawiony w rywalizacji i to nie chodzi o to żeby kogoś zajebać ale raperzy mają się motywować wzajemnie i starać się dopierdolić lepiej, zarapować lepiej z większą ekspresją, z lepszym flow, lepszymi rymami, lepszymi linijkami, lepszą techniką, a nie lizać się po kutasach i mówić "eee no dobre to" choć wiedzą że można lepiej albo że to całkiem chujowe.

Wpierdalasz mi się tutaj w temat i myślisz że jak słuchasz rapu i masz wiedzę z wikipedi to będziesz nas kurwa rozstawiać po kątach, otóż NI CHUJA, pierwsze co możesz zrobić to iść się doszkolić bo twoja wiedza jest na poziomie osoby z poza środowiska.

Otóż Słoń nigdy nie był na tyle dobrym raperem żeby warto było go słuchać, nagrywa tylko poprawne kawałki czyli na poziomie "jednym uchem wleciało drugim wyleciało", nie jest w stanie zaskoczyć kogoś kto wie o co w tym wszystkim chodzi. Przeciętniak i to nie zawsze bo czasami to całkowicie jest asluchalny.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pro-order już zamówiony czekam na październik !

Sprawdziłem to promo i Słoń przestaje mieć z horrorcore'm cokolwiek wspólnego, jeszcze więcej chujowych porównań i rapowania o kurwa chuj wie czym ale obok horrorcore'u to nie stało, szkoda tych bitów bo nie od dzisiaj wiadomo że Mixer>Słoń, z ciekawości zobaczyłbym na jego bitach Ripa i to w tej stylistyce, a nie "wkurwiony dzieciak".

Jeden kawałek na 100% sprawdzę i na 99% z tego kawałka wytnę jedną zwrotkę, płytę może sprawdzę bo o ile waćpan kaaban zechce sprawdzić i jak oceni na minimum 6,5 to sprawdzam.

Opublikowano

D2B4 było epicką zapowiedzią nowej płytki po promo sie trochę zawiodłem ani kszty horrorcoru może są jakieś krople mroku ale to nie to co kiedyś

Boje się że

Demonologia I > Demonologia II.

Poczekamy zobaczymy preorderu nie zamawiałem bo to jest trochę niepewna płyta.

vayne.png

Opublikowano

Ja nie będę nawet sprawdzał, bo Horrorcore jest pojebany i przesadzony.

Słoń w ogóle nie posiada skillsów i rapuje o byle gównie. Do tego męczące Flow.

Demonologia to kicz...

Tyle ode mnie.

Opublikowano

Słoń robi muzyke, która wjeżdża na psyche i skłania nas do "okrutnego" myślenia, ale właśnie to w tej muzyce pociąga słuchaczy, czyli nas, że ma inny styl niż wszyscy ;) Demonologia i Chore melodie odniosły zajebisty sukces, zobaczymy jak będzie z DII, bo osobiście spodziewam się płyty roku :)

"Dumny, że zostać Pasiakiem mu było dane!"

600px-2011-09-11_Cracovia_-_%C5%81KS_40.

Opublikowano

Słoń robi muzyke, która wjeżdża na psyche i skłania nas do "okrutnego" myślenia, ale właśnie to w tej muzyce pociąga słuchaczy, czyli nas, że ma inny styl niż wszyscy ;) Demonologia i Chore melodie odniosły zajebisty sukces, zobaczymy jak będzie z DII, bo osobiście spodziewam się płyty roku :)

Zajebisty jak zajebisty znam albumy które odniosły o wiele większy sukces niż to gówno :D

Opublikowano

Powiedz mi kiedy Chore Melodie odniosły sukces? Bo nie było żadnego sukcesu komercyjnego, ani fejmu po tej płycie, dopiero po D666 gimby się zajarały na tyle że promo samo się nakręciło.

Po drugie jak tobie słoń wjeżdża na psychikę to zakończ słuchanie horrorcoreu na nim bo przy innych raperach szybko strzelisz sobie w łeb albo złożysz się jak paralotnia bez telemarku.

Opublikowano

Są różne rodzaje rapu, to że wam ten nie podchodzi nie znaczy że słoń jest słaby, bo jest jednym z czołowych polskich rapsów... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Zacząłem słuchać eripe a teraz dowiedziałem się że będzie w DII <3 już nie mogę się doczekać !

Eripe nie chce takich słuchaczy, elo.

Są różne rodzaje rapu, to że wam ten nie podchodzi nie znaczy że słoń jest słaby, bo jest jednym z czołowych polskich rapsów... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

oooo, to że tobie się podoba to nie znaczy że jest dobry, wyjmij chuja z uszu.

Opublikowano

Zacząłem słuchać eripe a teraz dowiedziałem się że będzie w DII <3 już nie mogę się doczekać !

To przestań go słuchać. On serio cię nienawidzi.

Jest chujowy i nara.

SLASHER TO WIEKSZY ROZPIERDOL NIZ GTA V

Ciebie to powinni za jajca powiesić.

Co do slashera, to wszystko już było, jak zawsze... Czy ten słoń zrobi kiedyś coś nowego?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

To przestań go słuchać. On serio cię nienawidzi.

Jest chujowy i nara.

Ciebie to powinni za jajca powiesić.

Co do slashera, to wszystko już było, jak zawsze... Czy ten słoń zrobi kiedyś coś nowego?

Zaraz Ci jakieś dziecko wyleci z tekstem że to horrocore i o czym innym ma rapować xD

Swoją drogą to kiedy odsłuch, ten feat Eripe chcę koniecznie usłyszeć.

Opublikowano

Zaraz Ci jakieś dziecko wyleci z tekstem że to horrocore i o czym innym ma rapować xD

Swoją drogą to kiedy odsłuch, ten feat Eripe chcę koniecznie usłyszeć.

Jedno mnie tylko zastanawia ty i ultimate7 krytykujecie słonia i wszystkie pozytywne komentarze w tym temacie... Zastanawia mnie fakt po co to robicie napisaliście raz czy dwa ze wam się nie podoba i starczy nie wmówicie komuś komu się podoba jego muzyka że jest chujowy. EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...