Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Już niedługo (DEMONOLOGIA II)

OTak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

0e298e2c6ad2a554med.jpg

Pezet marny grajek niech nakurwia rapsy pod skrilexa zaraz ;d

Jakby nawijał pod podkłady Skrillexa to byłby rozpierdol jebany truskulu.

Dawaj argument co do rapów, bo jeszcze nic nie dałeś. Czemu jest słabym raperem i "posysa"?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

pezetsprzedany.jpg

O gustach sie nie dyskutuje taki z niego raper jak z dody przegrałby dissa z lechem rochem

3989380_pezet_882_660.jpg

Szkoda mi fokusa bo ten jebany zerowiec zepchnal go na dno kiedys Siniortia teraz super girl pezet <3

Postępy w strone popu xD

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

pezetsprzedany.jpg

O gustach sie nie dyskutuje taki z niego raper jak z dody przegrałby dissa z lechem rochem

3989380_pezet_882_660.jpg

Szkoda mi fokusa bo ten jebany zerowiec zepchnal go na dno kiedys Siniortia teraz super girl pezet <3

Postępy w strone popu xD

Ale ty jesteś głupi, to koniec. KURWA, czemu Pezet jest słabym raperem? Najpierw najeżdżasz, a potem nie umiesz się wybronić ze swoich słów, to dajesz, że o gustach się nie dyskutuje, a DYSKUTUJE SIĘ, to jest forum i do tego służy, przez 3 posty cię o to proszę i jakoś nic ciekawego nie napisałeś, bo dobrze wiesz, że na Pezeta nic nie znajdziesz i wklejasz jakieś "śmieszne obrazki".

PS posłuchaj sobie bifu P81 vs Tede.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Kurwa z jakim płomieniem mi tu wyjeżdżasz co ty kurwa machine czasu masz i sie jarasz tymi starociami? Liczy sie to i teraz jebany grajek komercyjny ktory chodzi hujowo ubrany i powinien przejść na disco jak ma tak napierdalac o tych sercowych sprawach

pezet-raper-56_thumb_medium605_831.jpg

1355767597-U713459.png

Opublikowano

Napisałem ze słoń to klasyka?Klasyka to dla mnie only 3W.

Co może shellerini też nie ma flow?Dziwny jesteś.

Beka, mówiłem, że Słoń nie ma flow, to się wybronić nie mogłeś i rzucasz szelerem.

Średniawka te jego flow. Jak nie znasz innych klasyków poza 3W to NARA. Nie dyskutuję z ludźmi, którzy nie znają Eisa, Wankza lub Smarka.

Kurwa z jakim płomieniem mi tu wyjeżdżasz co ty kurwa machine czasu masz i sie jarasz tymi starociami? Liczy sie to i teraz jebany grajek komercyjny ktory chodzi hujowo ubrany i powinien przejść na disco jak ma tak napierdalac o tych sercowych sprawach

pezet-raper-56_thumb_medium605_831.jpg

Przecież o sercowych sprawach to też rap. A te "starocie" Pezeta wpierdalają na miękko 90% płyt, które teraz wychodzą i które ty słyszałeś w życiu. Truskulu.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Sercowe sprawy to najchujowszy rap dla miękkich ciot. I huj z staroci kiedyś był może dobry teraz jest zwykłym wackiem bez pomysłu na wybicie nawet tematowy słoń go zjada z zamkniętymi oczami

1355767597-U713459.png

Opublikowano

Sercowe sprawy to najchujowszy rap dla miękkich ciot. I huj z staroci kiedyś był może dobry teraz jest zwykłym wackiem bez pomysłu na wybicie nawet tematowy słoń go zjada z zamkniętymi oczami

W którym miejscu go zjada? Przecież flow miażdży słonia, technicznie też jest lepszy.

"Sercowe sprawy to najchujowszy rap dla miękkich ciot"

Wracaj słuchać hardkoru z ulicy koksie. Nadal nie podałeś czemu jest chujowy. I nie, że może był dobry, bo płyty z Noonem to pierdolone klasygi i nikt tego nie podważy. Dawaj argument czemu jest wackiem albo kończymy.

Przypominam, że nie podałeś jeszcze żadnego argumentu ex-moderatorze.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

z tym flow bym sie nie zgodził słoń na progresie pezet upada. Kto powiedział że hardkor jest z ulicy? Lubie gdy ktoś katuje mój mózg dziwnymi rzeczami ale to nie jest ulica.

Jaki mam ci argument podać dla mnie jest po prostu chujowy i spierwa o gownie + komercyjna gwiazda.

Ja okreslilem swoje przekonania ty tego nie pojmujesz bo masz inne gusta dyskusja jest bezsensu możesz wracać słuchać radio pezet xD

1355767597-U713459.png

Opublikowano

z tym flow bym sie nie zgodził słoń na progresie pezet upada. Kto powiedział że hardkor jest z ulicy? Lubie gdy ktoś katuje mój mózg dziwnymi rzeczami ale to nie jest ulica.

Jaki mam ci argument podać dla mnie jest po prostu chujowy i spierwa o gownie + komercyjna gwiazda.

Ja okreslilem swoje przekonania ty tego nie pojmujesz bo masz inne gusta dyskusja jest bezsensu możesz wracać słuchać radio pezet xD

Dobra, napisałeś, że flow słonia jest lepzse, czyli trzeba kończyć bo ty nie masz jakiejkolwiek wiedzy o rapie.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Czy ty kurwa jestes pojebany czy uposledzony napisalem o progresie ze sie ulepsza nie napisalem ze jest lepsze nie łap mnie za słowa jebany wacku.

Prawda jest taka że skille słonia rosną a pezeta upadają ciężko sie z tym pogodzić ból dupki?

1355767597-U713459.png

Opublikowano

Czy ty kurwa jestes pojebany czy uposledzony napisalem o progresie ze sie ulepsza nie napisalem ze jest lepsze nie łap mnie za słowa jebany wacku.

Prawda jest taka że skille słonia rosną a pezeta upadają ciężko sie z tym pogodzić ból dupki?

Nieważne. Nadal Pezet>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Słoń i długo będzie musiał Pezio spadać żeby być gorszym.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Wydaje mi sie że nie długo słoń z nową płytą zje tego gówniaka pezet coś milczy pewnie hajs sie zgadza planuje jakies nowe gowno?xD

1355767597-U713459.png

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz co to flow, nie słyszałem żeby sloń leciał po bicie jak trabant po koleinach.Pezet jak najbardziej, slucham i szanuje, a jeśli twierdzisz że sheller ma srednie flow to zaraz znikniesz z tego forum bo debili nie potrzebujemy

Opublikowano

Wydaje mi sie że nie długo słoń z nową płytą zje tego gówniaka pezet coś milczy pewnie hajs sie zgadza planuje jakies nowe gowno? xD

Tak, wydanie dwupłytowe chyba, jedna strona klasyczna, a druga na trapach. Pewnie dla cb trap to "techno" i jest chujowe?

@up

To samo myślę jak widzę wasze posty. Poczekam na Matheo żeby było 2 na 2.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Bo jest chujowe xD.Kwestia gustu.Ty myślisz ze pozjadałeś wszystkie rozumy, ze wiesz wszystko i z nikim nie bedziesz dyskutował i ma byc tak jak ty mowisz bo tak i chuj.Weź spierdalaj xD

Opublikowano

Bo jest chujowe xD.Kwestia gustu.Ty myślisz ze pozjadałeś wszystkie rozumy, ze wiesz wszystko i z nikim nie bedziesz dyskutował i ma byc tak jak ty mowisz bo tak i chuj.Weź spierdalaj xD

Raczej wy tutaj mówicie, że tak i chuj, ja podaje argumenty popierane trackami, wy jeszcze nic nie daliście.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

To daj mi track gdzie słoń mówił a nie nawijał xD, bo słyszałem chyba wszystko co nagrał i sie nie spotkałem.

Nic takiego nie pisałem.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Nic takiego nie pisałem.

Flow=umiejętności łączenia słów i wprowadzania tego na bit.

Twierdzisz ze słoń nie ma flow = twierdzisz że chujowo leci na bicie, i chujowo składa slowa.

images?q=tbn:ANd9GcSVMDj3_Sh0oLGXoG_xAkjItJAMsbYsAc4SlymcbVK_m4MM5bqh

Opublikowano

i słoń sprzeda swoją płyte w wiekszym nakładzie niż pezet 1000%.

Po 1, wątpię, a po 2, co to ma do rzeczy?

@up

Nigdzie nie pisałem, że mówi na bicie, po prostu nie trafia w werbel.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

i słoń sprzeda swoją płyte w wiekszym nakładzie niż pezet 1000%.

To akurat trzeba przyznać ze tak będzie, ale słoń ma wiele "faneczek", które jedyne co znają to mega chujowe love forever i tyle;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...