Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Już niedługo (DEMONOLOGIA II)

OTak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chuj niema co Plebs wie lepiej niż sam Raper Sloń

dla mnie płyta dobra napewno lepsza niż połowe polskich artystów co pierdolą jak jest zle w polsce i o jego zjebanym dzieciństwie.

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Szału nie ma, liczył na D1<D2 a tu odwrotnie, ale kilka kawałków jest na prawde spoko, wkurwia mnie jedynie te chujowe wrzucanie na Słonia by być zajebistym na jakimś forumku #gimbaza

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

Płytę mam już od 4dni przesłuchałem ją masę razy podoba mi się śmieszy mnie osoby które piszę że rip jedną zwrotką zniszczył płytę są śmieszne zaśpiewał chujowo, jakiś gówniany tekst już ten kean był o wiele lepszy niż on.

Opublikowano

Płytę mam już od 4dni przesłuchałem ją masę razy podoba mi się śmieszy mnie osoby które piszę że rip jedną zwrotką zniszczył płytę są śmieszne zaśpiewał chujowo, jakiś gówniany tekst już ten kean był o wiele lepszy niż on.

Beka xD Kałen dał najgorszą zwrotę na płycie. Eripe nie zjadł całej płyty, a ten jeden track. Całą płytę zjadły bity, Tet i Jinx.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

KURWA HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

NIE MASZ USZU?

Opublikowano

Moim zdaniem Eripe średnio. Nie jest źle, ale szału nie ma. Słoń w niektórych kawałkach także średnio, ale w niektórych całkiem nieźle, szczególnie w WCM3, Blizny, oraz Bajkowe Pato.

Opublikowano

szczerzę to wolę D1 po przesłuchaniu D2 jakoś to do mnie nie trafia, D1 najlepsze i tyle #fucklogic

D1 lepsza, bardziej spójna. Zmieniam trochę zdanie, sprawdziłem D2 i nie jest taka zła, więcej kawałków się wkręciło (bynajmniej z powodu ilości odsłuchu). Mimo wszystko nadal podtrzymuję że gdyby to było jedno CD to jakość byłaby w chuj lepsza i byłaby co najmniej na równi z poprzednią częścią, a może nawet i wyżej. Dzisiaj albo jutro waćpan Kaaban jebnie recenzję.

Wyraziłem swoja opinie i tyle zaśpiewał chujowo. EOT

Po pierwsze tutaj nikt nie śpiewa, a to jest kolosalna różnica.

Po drugie zwrotki Eripe i Słonia porównaj sobie do Kaena i Piha i wyjdzie Ci równia pochyła w dół http://rapgenius.com/Son-pl-86-lyrics

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...