Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Już niedługo (DEMONOLOGIA II)

OTak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gimbus to stan umysłu, a każda muzyka ma wyznaczniki jakości i jak ktoś

się jara czymś gównianym to ma chujowy gust, nie zna się albo jest

gimbem, proste. Albo jest nieznającym się na muzyce gimbem.

Ja to widzę inaczej,skąd wiesz co jest chujowe,a co nie? Nie jest tak,że Ty twierdzisz,że coś jest chujowe,i tak jest.Twoja opinia,nie jest opinią całego świata.Nie Tobie decydować,co jest słabe,a co nie.Skoro jest pełno osób,które "jarają" się słoniem,to coś musi w tym być.Na koncertach pusto nie jest,a przecież dzieci tam nie jeżdżą.

Nie zabronisz nikomu tego słuchać,tak samo nikt nie zabroni Tobie słuchać Zeusa,Meza,czy tam Justina Biebera.

A wypowiedzi Mateq'a,są na tak śmiesznym poziomie,że nie odpowiem,bo mam zero procent,i chcę żeby tak zostało.;)

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muzyki ci nie wytknę bo o gustach sie nie dyskutuje.Miałeś perma potem dostałeś blue membera za nic itp itd nie jestem zwykłym pionkiem na tym forum troche wiem wątpie ze administracja teskniła za twoim zachowaniem.

Powiedz ze ten cytat jest tego marnego grajka to jebne.Kurwa gimbus to zaden stan umysłu gimbus to jest po prostu gimbus autobus szkolny lub obrazliwe odnoszenie sie do gimnazjalisty jesli ktos sie zachowuje jak on nie jest gimbusem tylko zachowuje sie dziecinnie itp itd gimbus nigdy nie był stanem umysłu tak sobie wymyśliły umysłowe biedaki.

Jeśli jakiś raper X wygląda jak "pedał" a nawija dobrze to będą go słuchać "pedały"?(Nie te od roweru). Co do słonia nie słuchają go tylko gimbuski ale jeszcze sie taki nie narodził co by każdemu dogodził ;)

To cytat z Bisza, powinieneś to znać.

Co do wyglądu, to

"W rapie lubię to, że daje równe szanse wszystkim:

Możesz latać w lycrze czy mieć samcze myśli"

Gimbus to stan umysłu, bo jeżeli ktoś wyjdzie z gimberni dalej może być tak samo głupi.

@up

Ja oceniam, bo wiem jak, a ludzie to debile i się nie znają.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ja to widzę inaczej,skąd wiesz co jest chujowe,a co nie? Nie jest tak,że Ty twierdzisz,że coś jest chujowe,i tak jest.Twoja opinia,nie jest opinią całego świata.Nie Tobie decydować,co jest słabe,a co nie.Skoro jest pełno osób,które "jarają" się słoniem,to coś musi w tym być.Na koncertach pusto nie jest,a przecież dzieci tam nie jeżdżą.

Nie zabronisz nikomu tego słuchać,tak samo nikt nie zabroni Tobie słuchać Zeusa,Meza,czy tam Justina Biebera.

A wypowiedzi Mateq'a,są na tak śmiesznym poziomie,że nie odpowiem,bo mam zero procent,i chcę żeby tak zostało. ;)

Próbowałem dopasować poziom wypowiedzi do poziomu dyskusji.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Boże przeczytałem parę wypowiedzi niektórych osób w tym temacie i aż słabo mi się zrobiło...

W logice Mateq " Tylko gimby się jarają tą całą demonologią, no offence. " Ja już dawno skończyłem szkołę i słucham do dziś szkoły wyrzutków, wyższa szkoła robienia hałasu, chore melodie i demonologi. Nie ukrywam jaram się jego muzyka byłem już na trzech koncertach. Więc niby jestem gimbusem ? Specjalnie wziąłem urlop na 4 października żeby kupić płytę Demonologia 2. Bluzę i koszule zamówię pod koniec sierpnia bo mają być na unhumanie.

Sikierka.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Boże przeczytałem parę wypowiedzi niektórych osób w tym temacie i aż słabo mi się zrobiło...

W logice Mateq " Tylko gimby się jarają tą całą demonologią, no offence. " Ja już dawno skończyłem szkołę i słucham do dziś szkoły wyrzutków, wyższa szkoła robienia hałasu, chore melodie i demonologi. Nie ukrywam jaram się jego muzyka byłem już na trzech koncertach. Więc niby jestem gimbusem ? Specjalnie wziąłem urlop na 4 października żeby kupić płytę Demonologia 2. Bluzę i koszule zamówię pod koniec sierpnia bo mają być na unhumanie.

Sikierka.

Tak.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

To cytat z Bisza, powinieneś to znać.

Co do wyglądu, to

"W rapie lubię to, że daje równe szanse wszystkim:

Możesz latać w lycrze czy mieć samcze myśli"

Gimbus to stan umysłu, bo jeżeli ktoś wyjdzie z gimberni dalej może być tak samo głupi.

Brednia.

Gimbus=gimnazjalista

Zachowywać sie jak gimbus to nie znaczy nim być to sie nazywa porównanie.

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Muzyki ci nie wytknę bo o gustach sie nie dyskutuje.Miałeś perma potem dostałeś blue membera za nic itp itd nie jestem zwykłym pionkiem na tym forum troche wiem wątpie ze administracja teskniła za twoim zachowaniem.

Jeśli jakiś raper X wygląda jak "pedał" a nawija dobrze to będą go słuchać "pedały"?(Nie te od roweru). Co do słonia nie słuchają go tylko gimbuski ale jeszcze sie taki nie narodził co by każdemu dogodził ;)

Nie każdy musiał tęsknić, ja mam swoich ludzi, a reszta może pogwizdać.

W swoim poście pisałem o przekazie, nie było w nim żadnego odniesienia do wyglądu, więc nie wiem na chuj to wtrąciłeś.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja oceniam, bo wiem jak, a ludzie to debile i się nie znają.

No,ładnie,to widzę,że jesteś jakąś wybitną osobowością.Czemu jeszcze nie jesteś znany na całym świecie?

Po Twoich wypowiedziach,widzę,że to nie ludzie się nie znają,a Ty ;).

Opublikowano

No,ładnie,to widzę,że jesteś jakąś wybitną osobowością.Czemu jeszcze nie jesteś znany na całym świecie?

Po Twoich wypowiedziach,widzę,że to nie ludzie się nie znają,a Ty ;).

Udowodnij.

Napisałem w skrócie, jest tu może z 5 osób które mają jakiekolwiek pojęcie o rapie, a reszta jest jak wy, bez argumentów i wiedzy.

Będę znany, wierzę.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Każdy kurwa lubi to co lubi i chuj wam do tego.Szanuj to, albo wypierdalaj bo ban

banuj kurwa

Nie każdy musiał tęsknić, ja mam swoich ludzi, a reszta może pogwizdać.

W swoim poście pisałem o przekazie, nie było w nim żadnego odniesienia do wyglądu, więc nie wiem na chuj to wtrąciłeś.

Tag. Mówisz tak jakby każdy artysta miał 1 typ słuchaczy co jest nieprawdą Słoń=gimbusy ja słucham czasem a do gimnazjum nie chodze nie rozumiem tego czemu ludzie ograniczają swoje myślenie i wierzą stereotypom np. Ksiądz pedofil i nagle każdy ksiądz jest pedofilem. Raper którego słucha gimnazjum=raper wack który trafia do 1 grupy społeczeństwa.

Opierając sie na stereotypach jesteś jebanym wrogiem samodzielnego myślenia wątpie że sprawdziłeś jego kawałki i polegasz na komenatrzach innych co sprawia ze dyskusja z tobą jest na poziomie dyskusji z amebą.

"Jak to się ma do definicji gimbusa?"

A tak że gimbus to nie jest zaden stan mentalny zrozumcie to.

1355767597-U713459.png

Opublikowano

banuj kurwa

Tag. Mówisz tak jakby każdy artysta miał 1 typ słuchaczy co jest nieprawdą Słoń=gimbusy ja słucham czasem a do gimnazjum nie chodze nie rozumiem tego czemu ludzie ograniczają swoje myślenie i wierzą stereotypom np. Ksiądz pedofil i nagle każdy ksiądz jest pedofilem. Raper którego słucha gimnazjum=raper wack który trafia do 1 grupy społeczeństwa.

Opierając sie na stereotypach jesteś jebanym wrogiem samodzielnego myślenia wątpie że sprawdziłeś jego kawałki i polegasz na komenatrzach innych co sprawia ze dyskusja z tobą jest na poziomie dyskusji z amebą.

"Jak to się ma do definicji gimbusa?"

A tak że gimbus to nie jest zaden stan mentalny zrozumcie to.

Słoń jest po prostu chujowy, a ty zganiasz na stereotypy.

"A tak że gimbus to nie jest zaden stan mentalny zrozumcie to."

Udowodnij.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Udowodnij.

Napisałem w skrócie, jest tu może z 5 osób które mają jakiekolwiek

pojęcie o rapie, a reszta jest jak wy, bez argumentów i wiedzy.

Będę znany, wierzę.

Twoje ostatnie zdanie,wskazuje,że albo masz wysokie ambicje,albo jesteś głupi.Ale nie o tym tu mowa.

Zapewne,te osoby które masz na myśli,to Ci co napisali,że słoń jest chujowy,albo ma gimbusiarskich fanów? Jeśli tak,to masz tu dowód,kto się nie zna.

Co sądzisz,np. o Magiku? To,że ostatnio pełno dzieciaków zaczęło go słuchać,czyni z niego chujowego artystę? (chodzi mi o ten film,co drugi 12-15 latek,po jego przemierze,udostępniał na Facebooku jego kawałki z YouTube :D)

Opublikowano

Ultimate7 z tobą to jest jak walka z wiatrakami... Powiedz kogo ty słuchasz ?

Laikike1, Eripe, Quebonafide, Rap Addix, Hary, Enson, JNR, Jimson, BRD SRC, Dinal, Kościey, Zioło Zioło, Gedz, Golin, Beeres, Dwa Sławy, Eis, Reno, VNM, Heis, Bisz, PRZ, TDF, 3B itd.

@up

Magik nigdy nie był dobry, zawsze był ktoś lepszy, a jego teksty w większości są bez pomysłu i błyskotliwości. Nic specjalnego i słuchanie tego nie ze względu na sentyment jest dziwne.

@down

Analogicznie w sposób z poprzednich postów doszło do takiej definicji, czyli

autobus>gimnazjalista>osoba zachowująca się jak gimnazjalista

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ultimate7 z tobą to jest jak walka z wiatrakami... Powiedz kogo ty słuchasz ?

PEZETA xD

Gimbus-"Autobus szkolny (w Polsce zwany potocznie gimbusem) – autobus przeznaczony do przewozu dzieci do szkoły. Również interpretowany jako obraza gimnazjalisty.

Gimbus to nie jest stan umysłu ktoś może sie zachowywać dziecinnie np to jest stan a nie gimbus ludzie sie tego upierdolili a wgl nie myślą nad genezą tego słowa

1355767597-U713459.png

Opublikowano

@Ultimate7,na to,że "Gimbus to stan umysłu" wpadłeś pewnie przeglądając kwejka? Bo co drugi obrazek tam,ma taką treść.

I jakoś nie widzę w tym stwierdzeniu sensu.

Opublikowano

Laikike1, Eripe, Quebonafide, Rap Addix, Hary, Enson, JNR, Jimson, BRD SRC, Dinal, Kościey, Zioło Zioło, Gedz, Golin, Beeres, Dwa Sławy, Eis, Reno, VNM, Heis, Bisz, PRZ, TDF, 3B itd.

@up

Magik nigdy nie był dobry, zawsze był ktoś lepszy, a jego teksty w większości są bez pomysłu i błyskotliwości. Nic specjalnego i słuchanie tego nie ze względu na sentyment jest dziwne.

Nie znam ani jednego zespołu/wykonawcy z tego co napisałeś i nie twierdzę że oni są beznadziejni itd a ty się uczepiłeś tego słonia jak by Ci matkę zabił... Nie przeżyjesz jak nie odpiszesz w tym temacie i kogoś kto lubi słonia nie wkurzysz ?

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

@Ultimate7,na to,że "Gimbus to stan umysłu" wpadłeś pewnie przeglądając kwejka? Bo co drugi obrazek tam,ma taką treść.

I jakoś nie widzę w tym stwierdzeniu sensu.

Przeglądam tylko 9gag i temat na slg o obrazkach.

Nie znam ani jednego zespołu/wykonawcy z tego co napisałeś i nie twierdzę że oni są beznadziejni itd a ty się uczepiłeś tego słonia jak by Ci matkę zabił... Nie przeżyjesz jak nie odpiszesz w tym temacie i kogoś kto lubi słonia nie wkurzysz ?

No to beka z cb, bo nie znasz najlepszych polskich raperów. Lepiej posłuchaj.

Co do Słonia, ja tylko mówię prawdę.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

@up

@down

Analogicznie w sposób z poprzednich postów doszło do takiej definicji, czyli

autobus>gimnazjalista>osoba zachowująca się jak gimnazjalista

kurwa twój jezyk polski jest biedny..

Zachowywanie sie jak gimnazjalista mozna zastąpić 10siątkami innych słów jednak i tak powiesz gimbus a to jest złe określenie jak kurwa nie wiesz co to jest gimbus twoim tokiem myślenia

Chleb>Piekarz>Osoba zachowująca sie jak piekarz

NO KURWA STOP IDIOTOM W INTERNECIE.

1355767597-U713459.png

Opublikowano

Pawlak ma rację.Z wymienionych przez Ciebie,kojarzę tylko Eripe.

Słuchasz noname'ów,spoko,ale jak w takim razie,możesz oceniać Słonia? Jakie masz porównanie?

A może słuchałeś innych wykonawców horrorcore'u?

Opublikowano

Słuchasz noname'ów,spoko,ale jak w takim razie,możesz oceniać Słonia? Jakie masz porównanie?

Żadne underground w HH to podziemie czyli wacki które szukają sławy zeby nałykać sie hajsu i szukać słuchaczy jednak czemu ich mniej osob slucha

BO SĄ CHUJOWI. Lub ew. trafiaja do małej grupy odbiorców.Beka z znawców rapu którzy słuchają podziemia nie znając skillsów

1355767597-U713459.png

Opublikowano

Takie, że skillowo i pod każdym względem go wpierdalają. Są znani bardzo dobrze w odpowiednich kręgach.

kurwa twój jezyk polski jest biedny..

Zachowywanie sie jak gimnazjalista mozna zastąpić 10siątkami innych słów jednak i tak powiesz gimbus a to jest złe określenie jak kurwa nie wiesz co to jest gimbus twoim tokiem myślenia

Chleb>Piekarz>Osoba zachowująca sie jak piekarz

NO KURWA STOP IDIOTOM W INTERNECIE.

Nie zrozumiałeś, z gimbusa w gimnazjalistę przeszło, ale osoba po wyjściu z gimnazjum nadal zachowująca się tak samo jest nadal gimbusem i jeb! Znaczenie się zmienia.

@down Przecież sam pisałeś, że gimbus to też określenie gimnazjalisty, wiec co ty pierdolisz o autobusie?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

GIMBUS-WYCZYTAJ GENEZE TEGO SŁOWA. ZACHOWYWAC SIE JAK GIMBUS CZYLI ZACHOWYWAC SIE JAK AUTOBUS SZKOLNY?DOBRY TOK ROZUMOWANIA!.

osoba ktora wyjdzie z gim i zachowuje sie jak gimnazjalista jest dziecinny/niedojrzały. Może u cb na wsi ludzie po gim sa gimbusami piją paliwo i biora dzieci na barana

1355767597-U713459.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...