Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Już niedługo (DEMONOLOGIA II)

OTak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to ze jest lepszy ;/

Beka, co ma sprzedaż do skillów? Laik sprzedał ok. 1,5k płyt, a skillowo wyprzedza całą polską scenę. I CO TERAS?

dapng_nwhxwwq.png

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od 2:40.Jeśli to jest słabe flow to ty chyba RPK nie odkryłeś xD

Sprzedaż płyt nijak ma się do skillsów to prawda.

Tak_było.jpg

Opublikowano

Od 2:40.Jeśli to jest słabe flow to ty chyba RPK nie odkryłeś xD

Sprzedaż płyt nijak ma się do skillsów to prawda.

Tak_było.jpg

Prosto i poprawnie pojechane, nic więcej.

@up nie myślę, że jestem głupkiem.

@down

Można, daje przeruchane teksty, średnio płynie i technicznie to tak 1+/6.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Gowno bo myslisz ze jestes pierdolonym głupkiem i wrogiem przyjmowania poglądów innych do odczytania

Ale nie wyzywaj go bo troche racji ma.

Słoń mega nie jest ale nie można powiedzieć ze jest słaby, tyle w temacie, reszta jest kwestią gustu.

Opublikowano

Najbardziej śmieszy mnie to,że oceniacie jego flow,po Demonologii,która wyszła w 2010 roku.Słoń cały czas idzie do przodu,co zresztą

zobaczycie w D2.

I powtarzam,że ten album,miał być właśnie utrzymany w takim klimacie.To horrorore,więc czego Ty chciałeś? O czym miał nawijać?

Opublikowano

Najbardziej śmieszy mnie to,że oceniacie jego flow,po Demonologii,która wyszła w 2010 roku.Słoń cały czas idzie do przodu,co zresztą

zobaczycie w D2.

I powtarzam,że ten album,miał być właśnie utrzymany w takim klimacie.To horrorore,więc czego Ty chciałeś? O czym miał nawijać?

Da się robić horrcore nie będąc wtórnym.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Jesteś gorszy od mateq'a.Rak forumowy.

tez cie kocham misiu pytałem o lvl w tibii a mateq to lizodup

@top Nie jest wtórny jest progres.

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Tylko gimby się jarają tą całą demonologią, no offence.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tylko gimby się jarają tą całą demonologią, no offence.

wylizałeś już tego unbana z perma?

Wątpie że ty słuchasz jakiejś normalnej muzyki.

1355767597-U713459.png

Opublikowano

@Mateq bardzo mądra wypowiedź.Ale powiedz mi jedno,kto Twoim zdaniem jest gimbem? Bo wg. mnie,najbardziej "gimbusiarsko" (tak btw. kretyńskie słowo) zachowują się ludzie,wyzywający innych,często starszych,od gimbów ;).

Równie dobrze,mógłbym jechać po fanach każdego stylu muzyki,bo na każdego idzie znaleźć jakiś stereotyp,ale jaki to ma sens?

Opublikowano

Kurwa jebana mać huj z tego ze go slucha stado gimbosow. Fanbaza nie ma nic do rapu który tworzy.To kto go słucha wcale nie mowi o tym jaka muzyke robi..

1355767597-U713459.png

Opublikowano

wylizałeś już tego unbana z perma?

Wątpie że ty słuchasz jakiejś normalnej muzyki.

Nigdy nie musiałem wylizywać żadnego unbana, więc argument nietrafiony, biedaku.

Co do muzyki to sam oceń, chociaż w sumie ocena kogoś takiego może być nieadekwatna do rzeczywistego stanu rzeczy. http://www.lastfm.pl/user/matekaj

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@Mateq bardzo mądra wypowiedź.Ale powiedz mi jedno,kto Twoim zdaniem jest gimbem? Bo wg. mnie,najbardziej "gimbusiarsko" (tak btw. kretyńskie słowo) zachowują się ludzie,wyzywający innych,często starszych,od gimbów ;).

Równie dobrze,mógłbym jechać po fanach każdego stylu muzyki,bo na każdego idzie znaleźć jakiś stereotyp,ale jaki to ma sens?

Gimbus to stan umysłu, a każda muzyka ma wyznaczniki jakości i jak ktoś się jara czymś gównianym to ma chujowy gust, nie zna się albo jest gimbem, proste. Albo jest nieznającym się na muzyce gimbem.

"To kto go słucha wcale nie mowi o tym jaka muzyke robi.."

"pokaż mi swoich słuchaczy, powiem ci kim jesteś,

pierdol wyniki sprzedaży, kto na sztuki liczy respekt?"

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Kurwa jebana mać huj z tego ze go slucha stado gimbosow. Fanbaza nie ma nic do rapu który tworzy.To kto go słucha wcale nie mowi o tym jaka muzyke robi..

Owszem, mówi. Słuchają cię ci, do których trafia twój przekaz. Jeśli jest to gimbaza, no to sorry, ale twój rap nie jest wysokich lotów.

Km5iG.png

Opublikowano

Nigdy nie musiałem wylizywać żadnego unbana, więc argument nietrafiony, biedaku.

Co do muzyki to sam oceń, chociaż w sumie ocena kogoś takiego może być nieadekwatna do rzeczywistego stanu rzeczy. http://www.lastfm.pl/user/matekaj

Muzyki ci nie wytknę bo o gustach sie nie dyskutuje.Miałeś perma potem dostałeś blue membera za nic itp itd nie jestem zwykłym pionkiem na tym forum troche wiem wątpie ze administracja teskniła za twoim zachowaniem.

Gimbus to stan umysłu, a każda muzyka ma wyznaczniki jakości i jak ktoś się jara czymś gównianym to ma chujowy gust, nie zna się albo jest gimbem, proste. Albo jest nieznającym się na muzyce gimbem.

"To kto go słucha wcale nie mowi o tym jaka muzyke robi.."

"pokaż mi swoich słuchaczy, powiem ci kim jesteś,

pierdol wyniki sprzedaży, kto na sztuki liczy respekt?"

Powiedz ze ten cytat jest tego marnego grajka to jebne.Kurwa gimbus to zaden stan umysłu gimbus to jest po prostu gimbus autobus szkolny lub obrazliwe odnoszenie sie do gimnazjalisty jesli ktos sie zachowuje jak on nie jest gimbusem tylko zachowuje sie dziecinnie itp itd gimbus nigdy nie był stanem umysłu tak sobie wymyśliły umysłowe biedaki.

Owszem, mówi. Słuchają cię ci, do których trafia twój przekaz. Jeśli jest to gimbaza, no to sorry, ale twój rap nie jest wysokich lotów.

Jeśli jakiś raper X wygląda jak "pedał" a nawija dobrze to będą go słuchać "pedały"?(Nie te od roweru). Co do słonia nie słuchają go tylko gimbuski ale jeszcze sie taki nie narodził co by każdemu dogodził ;)

1355767597-U713459.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...