Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Już niedługo (DEMONOLOGIA II)

OTak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To przestań go słuchać. On serio cię nienawidzi.

Jest chujowy i nara.

Ciebie to powinni za jajca powiesić.

Co do slashera, to wszystko już było, jak zawsze... Czy ten słoń zrobi kiedyś coś nowego?

nie bądźmy aż tak krytyczni, mimo iż chujowe to słychać progress w bitach :D

Zaraz Ci jakieś dziecko wyleci z tekstem że to horrocore i o czym innym ma rapować xD

Swoją drogą to kiedy odsłuch, ten feat Eripe chcę koniecznie usłyszeć.

tam będzie tez kaen i pih, trzeba ich wyciac :/

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno mnie tylko zastanawia ty i ultimate7 krytykujecie słonia i wszystkie pozytywne komentarze w tym temacie... Zastanawia mnie fakt po co to robicie napisaliście raz czy dwa ze wam się nie podoba i starczy nie wmówicie komuś komu się podoba jego muzyka że jest chujowy. EOT

jak ty mało wiesz... większość tych "komentarzy" jest oparta na bzdurnych faktach, typu "ale słoń ma flow" co jest nie prawdą, bo każda płyta jaką nagrał brzmi identycznie, jakieś wstawki że zrobi ci z tego i tego to i masz się jarać albo wypierdalać, jest chujowy, a na tle innych MC wypada miernie

Opublikowano

Jedno mnie tylko zastanawia ty i ultimate7 krytykujecie słonia i wszystkie pozytywne komentarze w tym temacie... Zastanawia mnie fakt po co to robicie napisaliście raz czy dwa ze wam się nie podoba i starczy nie wmówicie komuś komu się podoba jego muzyka że jest chujowy. EOT

Dlatego, że jesteście jego sajko i ssacie mu internetową pałę, więc trzeba was gnoić.

Udowodnij mi, że słoń jest dobry/nie jest chujowy, bo jeszcze nikt przez 9 stron tego nie zrobił.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Nie czekam, beka z tych wielkich fanów Słonia, którzy kupują koszulki z nożyczkami XDD

Na pewno odsłucham kawałek z Ripem.

Opublikowano

Nie czekam, beka z tych wielkich fanów Słonia, którzy kupują koszulki z nożyczkami XDD

Na pewno odsłucham kawałek z Ripem.

hehe dokładnie, gimby kupuja preordery za 130 zł, slon w hajsie sie topi a oni nosza koszulki z bangladeszu z nozyczkami xDDDDDDDDDD

a plytke sobie sciagne, tak, za darmo i chuj :]

Opublikowano

hehe dokładnie, gimby kupuja preordery za 130 zł, slon w hajsie sie topi a oni nosza koszulki z bangladeszu z nozyczkami xDDDDDDDDDD

a plytke sobie sciagne, tak, za darmo i chuj :]

Kupiłem pre-order za 134zł bo mnie stać nie jestem rudym lamusem który pobiera z neta.

Opublikowano

Witam!

Ja tam słucham bo teksty są śmieszne i podchodzę do tekstów z dystansem. Nie chcę udowodnić że jest najlepszy bo każdy ma swój gust. Jest wielu dobrych MC o których istnieniu wielu nie wie. Słoniowi się udało przez stworzenie czegoś oryginalnego nie kopiował nikogo z rodzimej sceny. Po prostu przez swoje dziwne poczucie humoru zapełnił nisze.

b1265302b780b0258a9bb8939adc6ecf.JPG
Opublikowano

chuja rozkurwił 0 rewelacji słoń dobra robota nikt mu nie zjadł płyty

ty chyba w uszach masz coś...

płyta to katorga, 27 tracków o niczym, jechane tym samym flow, zero przyspieszen czy jakiegokolwiek eksperymentowania z wokalem, to jest kurwa nudne, trudno mi bylo to przesluchac a co dopiero mowic o ocenie, jedyne tracki godne uwagi to ten z ripem, ania i 206, reszta syf

Opublikowano

ty chyba w uszach masz coś...

płyta to katorga, 27 tracków o niczym, jechane tym samym flow, zero przyspieszen czy jakiegokolwiek eksperymentowania z wokalem, to jest kurwa nudne, trudno mi bylo to przesluchac a co dopiero mowic o ocenie, jedyne tracki godne uwagi to ten z ripem, ania i 206, reszta syf

Trzeba być pojebanym żeby sądzić że rip zjadł całą płytę jedną zwrotką która na tyle nie rozpierdala żeby zjeść kawałek.

vayne.png

Opublikowano

Trzeba być pojebanym żeby sądzić że rip zjadł całą płytę jedną zwrotką która na tyle nie rozpierdala żeby zjeść kawałek.

Szczerze ta płyta jest chujowa, pozdrawiam.

Serio Słoń niczego nie pokazuje, a Rip jak zawsze rozpierdala.

Opublikowano

jedna zwrotka, ktora kladzie wszystkie z tej płyty, dziwisz sie?

Opublikowano

To ty tak uważasz.

zdecydowana wiekszosc tak uwaza i to nie dlatego, ze duzo ludzi to ja tez tak pomysle, po prostu slon sie skonczyl po 1 demonologi, wtórne tworzenie tego samego gowna przynosi tylko hajs dzieki takim jak ty ;/

Opublikowano

Widze że jesteś jedną z głupszych jednostek..

Gdzie napisałem że kupiłem płytę? Nie kupiłem, sprawdziłem i mówie jak jest

Zdecydowana większość słuchaczy Eripe tak uważa a nie ogółu używanie mózgu sie kłania.

Czekam na te czasy kiedy gimbaza sie przerzuci na Eripe i on będzie jechany i będzie mówiono że sie wypalił.

vayne.png

Opublikowano

Czekałem na tą płytę, ale się rozczarowałem. Nic fajnego w sumie nie nagrał, parę kawałków wpadło w ucho. Jedynie bity fajne :P

Demonologia 1, była jednak lepsza.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

chuja rozkurwił 0 rewelacji słoń dobra robota nikt mu nie zjadł płyty

Psychofańskie podejście.

Przesłuchałem tę płytę od deski do deski to po pierwsze.

Zacznę od plusów, a są nimi goście tacy jak: Te-Tris, Jinx, Eripe którzy polecieli dobrze, jednak pozostawili przepaść między sobą, a gospodarzem. Drugim plusem są bity, Mixer w tej kwestii zrobił to co miał zrobić - istny rozpierdol.

Gdzieś wyczytałem że na 3 cd miały być instrumentale, ale z tego co pisze na stronach sklepów to na 3 cd jest film z powstawania płyty. WTF? Jeśli ta pierwsza opcja z instrumenatami okazała się prawdą, to props, bity są warte, jeśli ta druga to hejt.

Minusów jest znacznie więcej, pierwszym jest sama nazwa "Demonologia II", no moim zdaniem to na pewno nie jest kontynuacja jedynki. Słoń przed D666A oglądał w chuj horrorów i mimo swoich przeciętnych skillsów nagrał płytę która nie była jakaś wyjebana ale można było ją sprawdzić i słuchanie jej nie było takim wstydem czy coś, było nawet kilka dobrych kawałków. Nie wiem czego gospodarz się naoglądał przed rozpoczęciem pisania tekstów do 2 ale na pewno nie były to horrory, no może jakieś SF...

Problemem tej płyty jest to że jest ona przydługa (27 kawałków to prawdziwa katorga), co po prostu odrzuca tym bardziej że większość nie zapada w pamięć (przynajmniej mi...)a płyta jest wtórna. Dowiemy się między innymi o tym że "każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą", "nie gram rapu dla dzieci" czy "naubliżamy twoim zwłokom". Do tego dojdą chujowe opowiastki które są tak popierdolone że można je zaliczyć pod science-fiction, albo są one takie banalne że w 1/4 kawałka wiem co będzie dalej.

Czekam jeszcze tylko na recenzję Kaabana to może ona podratuje moją opinię na temat tego materiału i może się bardziej przekonam.

PS gdyby z całości zrobić 1 cd to mogłoby być wiele lepsze.

Opublikowano

KURWA BEKA xD

KTO W OGÓLE KUPIŁ TO GUWNO XDDDDDDDDDDDD

971824_508249099253179_1182305552_n.jpg

Ja jestem zdziwiony, ta jak w piątek szedłem ulicą, to widziałem jakieś 10osób w koszulkach z D2...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...