Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Już niedługo (DEMONOLOGIA II)

OTak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, ale proszę się nie obrażać. Dyskutujemy na temat, a z tego co wiem tutaj ma być mowa o muzyce, więc raczej wyzywanie się i próba zdefiniowania pojęcia "gimbus" nie wchodzą w grę.

Jak się wszyscy nie uspokoicie, to za chwilę zacznie się surowa penalizacja <grozi>.

#don't care

Opublikowano

Tam wyżej,ktoś chyba zacytował mój post,zamiast innego :D.

Ponawiam pytanie,słuchałeś innych wykonawców Horrorcore'u?

A po co?

e: Jedynie RIP

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

No widzisz,więc poza Eripe,nikogo nie słuchałeś,a wypowiadasz się na temat tego stylu.Nieźle.

To ja,z takim samym powodzeniem,mogę iść krytykować rock,metal,i inne gatunki,których nie słucham,ani nie słuchałem.

Opublikowano

No widzisz,więc poza Eripe,nikogo nie słuchałeś,a wypowiadasz się na temat tego stylu.Nieźle.

To ja,z takim samym powodzeniem,mogę iść krytykować rock,metal,i inne gatunki,których nie słucham,ani nie słuchałem.

No, ale co to ma do rzeczy, to rap jak każdy inny i ocenia się to praktycznie tak samo. Po skillach.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ty jedno i to samo " Słoń jest chujowy " i o tych skillach... Przesłuchałem tych twoich pro elo raprów nawet zebrać i wszystkich do jednej kupy i to tak są miej sławni niż słoń... Powiem ci słuchasz jakieś ostrego gówna i tyle. siema

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Ty jedno i to samo " Słoń jest chujowy " i o tych skillach... Przesłuchałem tych twoich pro elo raprów nawet zebrać i wszystkich do jednej kupy i to tak są miej sławni niż słoń... Powiem ci słuchasz jakieś ostrego gówna i tyle. siema

Hahah, czyli skille nie są potrzebne? Gówno przesłuchałeś w te kilka minut, a z Laika pewnie nawet linijki nie zrozumiałeś. Fejm to nie wszystko.

Napisz, czemu ten rap to gówno na przykładach, konkretne linijki i kawałki.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Moze dlatego ze dla jednego to jest dobre a dla 2giego co innego?

Kazdy ma swoje oko na swiat muzyke itp i kazdy slucha to co w niego trafia wiec skonczcie pierdolic pozatym jebac slona po skilsach to dobra beka ;d

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Moze dlatego ze dla jednego to jest dobre a dla 2giego co innego?

Kazdy ma swoje oko na swiat muzyke itp i kazdy slucha to co w niego trafia wiec skonczcie pierdolic pozatym jebac slona po skilsach to dobra beka ;d

Zero beki. Jak inaczej oceniać rapera?

Skill po pierwsze... Właśnie słucham se

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Hahah, czyli skille nie są potrzebne? Gówno przesłuchałeś w te kilka minut, a z Laika pewnie nawet linijki nie zrozumiałeś. Fejm to nie wszystko.

Napisz, czemu ten rap to gówno na przykładach, konkretne linijki i kawałki.

tego czego słuchałem :

- najlepsza piosenka z tych ale nuda jak flaki z olejem....

- coś jak love forever tylko 100 razy gorsze

- sam tytuł mówi już za siebie i jak usłyszałem ' Cześć jestem zioło " musiałem to już wyłączyć

- to według cb jest rap ?

- tede jeszcze brak mezo i libera....

Najbardziej mi się spodobało że słuchasz tedego i mówisz że słoń jest chujowy :D

@edit a i o tym " skillu " zapomniałem. Sądzisz że tede ma skilla ? chyba na vive... albo ten zioło zioło

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

@Ultimate,Tede,który nawijał o Lansie,i kasie,ma skilla :D dobre.

W beefie z Peją,w którym został zniszczony,pokazał co potrafi ;).

Może S.P.O.R.T był nawet nawet,dalej tylko się staczał.

Opublikowano

Ale nie no pro elo znawca Ultimate7 wie wszystko najlepiej... Słucha czegoś co jest beznadziejne a innych ocenia.

@Up fakt peja zniszczył tedego :D w ogóle jak można lubić taką parówę ?

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

tego czego słuchałem :

- najlepsza piosenka z tych ale nuda jak flaki z olejem....

- coś jak love forever tylko 100 razy gorsze

- sam tytuł mówi już za siebie i jak usłyszałem ' Cześć jestem zioło " musiałem to już wyłączyć

- to według cb jest rap ?

- tede jeszcze brak mezo i libera....

Najbardziej mi się spodobało że słuchasz tedego i mówisz że słoń jest chujowy :D

@edit a i o tym " skillu " zapomniałem. Sądzisz że tede ma skilla ? chyba na vive... albo ten zioło zioło

Tu masz rozpierdol od queby

Przecież to jest rozpierdol, a to, że w takim klimacie, to nie znaczy, że podróba, bo nic podobnego tutaj.

Przecież to jest świetne, wiele follow upów, technicznie wysoko.

Zioło ma nick na slg Zioło Zioło, stąd taki refren, na bece i luzie, świetny kawałek.

Z DS to dojebałeś ładnie, najwięksi jajcarze na polskiej scenie i co tutaj nierapowego?

Tede zrobił taki progres, że wyprzedził każdego dinozaura ze sceny, np. tutaj dał świetnie, wielokrotne leco poza kontrolo, flow też zajebiste.

Coś jeszcze?

e: Beka z was, przecież peja w życiu podwójnego nie złożył. TDF>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>peja a jak nie, to argumenty.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

ten tdf link przewinelem do 0:45 i zaczełem jebac ze smiechu. To jest prze w chuj gowno.

Truskuloza to straszna choroba, wierzę, że wyzdrowiejesz.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Narcyzm nie jest zdrowy.

Biedny tede rapsuje jakby mial downa i raka na raz :( Smutno za niego [*]

Truskuloza- jak nie wiesz jakich słów używasz to nie używaj..

1355767597-U713459.png

Opublikowano

Narcyzm nie jest zdrowy.

Biedny tede rapsuje jakby mial downa i raka na raz :( Smutno za niego [*]

A brak argumentów jest chujowy...

Taka rozmowa z wami, zero argumentów.

Ten kawałek tdfa buja w chuj, wiele zabawy słowem, chyba nie spodziewaliście się bangera o życiu?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ten kawałek buja w strone szpitala dla psycholi.

pare stron postów 0 prawdziwego argumentu na słonia szkoda mi juz upadac nizej w dyskusji zeby byc na rowni z toba ;/

1355767597-U713459.png

Opublikowano

@Ultimate,skoro oceniasz rap po tym,czy ktoś składa takie,a nie inne rymy,to jakie Ty możesz mieć pojęcie o nim?

Można nawijać bez tych podwójnych ,i robić to dobrze.

TDF>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>peja
a jak nie, to argumenty.

TDF,ze swoim hiphopolo,nie ma żadnego porównania z Peją.Jakie argumenty mam Ci podać,skoro masz taki,a nie inny gust,i nie będą się dla Ciebie one liczyły?

Opublikowano

@Ultimate,skoro oceniasz rap po tym,czy ktoś składa takie,a nie inne rymy,to jakie Ty możesz mieć pojęcie o nim?

Można nawijać bez tych podwójnych ,i robić to dobrze.

TDF,ze swoim hiphopolo,nie ma żadnego porównania z Peją.Jakie argumenty mam Ci podać,skoro masz taki,a nie inny gust,i nie będą się dla Ciebie one liczyły?

Serio?

Przecież rap polega na rymowaniu kurwa, sprawdź sobie kogokolwiek z USA, oni mają tam najebane rym na rymie. Myślisz, że wiesz lepiej od nich? Przypominam, że rap pochodzi stamtąd.

Przecież pisałem, że słoń ma słabe rymy bez wielokrotnych, i średnie flow.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Co sądzisz,np. o Magiku? To,że ostatnio pełno dzieciaków zaczęło go słuchać,czyni z niego chujowego artystę? (chodzi mi o ten film,co drugi 12-15 latek,po jego przemierze,udostępniał na Facebooku jego kawałki z YouTube :D)

Magik nigdy nie był dobrym raperem, sry.

Pawlak ma rację.Z wymienionych przez Ciebie,kojarzę tylko Eripe.

Słuchasz noname'ów,spoko,ale jak w takim razie,możesz oceniać Słonia? Jakie masz porównanie?

Jak kojarzysz z tej listy tylko eripe to nie znasz 3/4 polskiej sceny. I ty śmiesz się tutaj wypowiadać? Tak samo ten "pawlak". No kurwa ludzie. Naprawdę nie kojarzycie takich ludzi jak: laikike1, jimson, kościey, zioło, gedz, dwa sławy, eis, vnm, bisz, prz, tdf? I wy jesteście kurwa słuchaczami rapu i śmiecie dyskutować na temat wyższości słonia nad innymi raperami? No kurwa, proszę was.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

TDF>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>peja

a jak nie, to argumenty.

chyba nie trzeba nic wiecej dodawać

Mateq może i masz rację bo nie każdy słucha byle czego

@up ale chcesz powiedzieć że tdf jest lepszy niż słoń ? Może i masz racje że jakiś tam z tych jest lepszy ale nie jest nim tdf :f

1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...