Skocz do zawartości

Już niedługo (DEMONOLOGIA II)

OTak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zauważ, że ludzie którzy wypowiadają się pod filmikiem to zazwyczaj fani.... może akurat nie natrafiłeś na nikogo kto miałby inny pogląd.

Do mnie on nie przemawia... chociaż to, że go nie lubie nie znaczy, że słucham jakiś durnych prostych piosenek... Jeśli ktoś tak sądzi widocznie nie ogarnia czym jest "własny gust"

Zauważ, że ludzie którzy wypowiadają się pod filmikiem to zazwyczaj fani.... może akurat nie natrafiłeś na nikogo kto miałby inny pogląd.

Do mnie on nie przemawia... chociaż to, że go nie lubie nie znaczy, że słucham jakiś durnych prostych piosenek... Jeśli ktoś tak sądzi widocznie nie ogarnia czym jest "własny gust"

Hahah, przeszłaś do obrony zanim ktoś cię zaatakował. Spokojnie, to tylko internet.

Ogarnięci słuchacze go hejtują, ale nie widzicie tego bo żadnych nie znacie.

dapng_nwhxwwq.png

Jeśli słuchacie słonia to chuja wiecie o rapie, panowie smile.png No ale przecież ma takie rzyciowe piosenki o ruchaniu trupów więc gimby się jarają.

"Kochana Polska co zna się na wszystkim, zwłaszcza na rapie"

Mam nadzieję,że te "RZyciowe piosenki" to celowo napisałeś.

Co do ruchania trupów,Demonologia była nagrana właśnie w takim stylu,ma wiele innych kawałków,w którym można doszukać się sensu,i przesłania.

"Kochana Polska co zna się na wszystkim, zwłaszcza na rapie"

Jeśli wolisz słuchać zagranicznego rapu,to spoko,jesteś taki światowy.

Ja jednak wolę polski,co nie znaczy oczywiście,że mamy samych świetnych artystów.

"horrorcore to literacka fikcja, łapiesz?"Widzę że niektórzy nie.Debile.

Są różne rodzaje rapu, to że wam ten nie podchodzi nie znaczy że słoń jest słaby, bo jest jednym z czołowych polskich rapsów

Cheatek, ty się nie pojawiaj nawet w temacie o rapie, bo się zbłaźnisz.

Powiedzcie dlaczego niby słoń jet czołowym polskim raperem? Przecież on nie ma flow, dobrych rymów, wielokrotnych i ma prostackie pancze.

Ja jednak wolę polski,co nie znaczy oczywiście,że mamy samych świetnych artystów.

Beka.

dapng_nwhxwwq.png

Mam nadzieję,że te "RZyciowe piosenki" to celowo napisałeś.

Jesteś tak długo na forum, a nie czaisz tak prostego prowo :)

tak rzyciowe weź słuchaj polskiego rapu to sie może orto nauczyszXD

Kolejny.

"horrorcore to literacka fikcja, łapiesz?"Widzę że niektórzy nie.Debile.

Są różne rodzaje rapu, to że wam ten nie podchodzi nie znaczy że słoń jest słaby, bo jest jednym z czołowych polskich rapsów

Tak jak ktoś tu już napisał: gdzie u słonia flow, wielokrotne, nie przeruchane rymy czy ciekawe metafory? Beka.

Ziomuś słucham pl rapu jak i zagranicznego, nie załapałeś o co chodzi w tym wersie :)

pozdrawiam heniuś

Cheatek, ty się nie pojawiaj nawet w temacie o rapie, bo się zbłaźnisz.

Powiedzcie dlaczego niby słoń jet czołowym polskim raperem? Przecież on nie ma flow, dobrych rymów, wielokrotnych i ma prostackie pancze.

Beka.

Masz racje tylko ty sie znasz, przecież przesłuchałeś całą klasyke, znasz każdy kawałek słonia, wsrh i jego featy...

Nie ma flow?Może szybko mówiący fokus ma flow?Aha.Rymy ma spoko, nie spotkałem żeby były czasownikowe, albo proste jak RPK GUWNO, a pancze nawiązują do stylu jaki robi.

Masz racje tylko ty sie znasz, przecież przesłuchałeś całą klasyke, znasz każdy kawałek słonia, wsrh i jego featy...

Nie ma flow?Może szybko mówiący fokus ma flow?Aha.Rymy ma spoko, nie spotkałem żeby były czasownikowe, albo proste jak RPK GUWNO, a pancze nawiązują do stylu jaki robi.

Nie ma flow. Posłuchaj sobie Mesa albo Gedza, czy Pezeta i zobacz co to flow. Fokus kiedyś dobrze płynął, teraz ivona>fokus.

Nie ma spoko rymów, jak można nie dawać wielokrotnych w 2013 to kurwa nie wiem. Chuj z tym, że pancze nawiązują do czegoś jak są chujowe (daj jaki przykład dobrego i błyskotliwego pancza od słonia?

Beka z nazywania jego kawałków klasyką xD

dapng_nwhxwwq.png

Nie ma flow. Posłuchaj sobie Mesa albo Gedza, czy Pezeta i zobacz co to flow. Fokus kiedyś dobrze płynął, teraz ivona>fokus.

Nie ma spoko rymów, jak można nie dawać wielokrotnych w 2013 to kurwa nie wiem. Chuj z tym, że pancze nawiązują do czegoś jak są chujowe (daj jaki przykład dobrego i błyskotliwego pancza od słonia?

Beka z nazywania jego kawałków klasyką xD

Weź wypierdalaj z pezetem ..

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Już niedługo (DEMONOLOGIA II)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...