Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W dowodzie pisze 18 ale pewny nie jestem. Ale tak szczerze mówiąc mógł bym być twoim ojcem ale mnie pies na zakręcie wyprzedził

Opublikowano

zrobcie identyczny server jak zszc i zobaczycie ilu graczy bedzie 2tygodnie i wszyscy przyjda na ten server oczywiscie jesli nie bedzie bugow itp :) pozdrawiam :)

Opublikowano

zrobcie identyczny server jak zszc i zobaczycie ilu graczy bedzie 2tygodnie i wszyscy przyjda na ten server oczywiscie jesli nie bedzie bugow itp :) pozdrawiam :)

Chcialbym wrocic na zszc :(( szkoda ze juz te czasy minely. to byl best server :)

Opublikowano

Download(Klik)

Powyżej znajduje się download z prędkością 512kbit/s (DirectDownload). Rejestracja zostanie otwarta 10 minut przed otworzeniem serwera.

//Nie dodam scana, bo to client 2GB^^

// to przeskanuj Swoim antywirusem i wstaw ss bo bez scanu nie puszcze tego na forum ;) || areq94pl

// wysłałem info na pm - Kovery

// oke... wszystko wyjaśnione || areq94pl

Opublikowano

xxx

Powyżej znajduje się download z prędkością 512kbit/s (DirectDownload). Rejestracja zostanie otwarta 10 minut przed otworzeniem serwera.

// dodaj scan tego pliku || areq94pl

Zdazylem kliknac :) tylko ze leci mi z predkoscia 250kb..

Opublikowano

xxx

//Nie dodam scana, bo to client 2GB^^

Klient jest na betę i full mam rozumieć? Ostatnio spotkałem serwer, na którym trzeba było pobrać betę, a potem znowu pobrać full, więc wolę się upewnić...

Opublikowano

Klient Beta = Klient Official

Jeszcze jedno pytanie, czemu mi stronka nie działa? Jeszcze nie jest gotowa czy jak?

Sorki, że takie głupie pytania, ale dzisiaj jestem zacofany ze wszystkim i marnie kapuję... ;/

Opublikowano

okej mam jedno pytanie czy Chary i wszystko co bede miał na koncie po beta teście będzie zlikwidowane??
Server beta rusza za 35 min czyli 18:30 tak??

pytanie , czy na epvp jest gdzieś temat o tym servie? bo nigdzie nie widze.. jak nie ma to troche kicha bedzie bo malo osob.

Opublikowano

dolaczam sie do pytania co kolega wyzej.. czemu nie ma tematu na elite ? moze tam go znaja ? ( moze to kolejny server ? )

tal btw to przestalo mi sciagac (blad polaczenia)

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

tak jak wyzej.. znowu przerwane polaczenie czy jest tu osoba, ktora sciagnela calego clienta ? :>

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

Tak, rzeczy dot. restartów. Przepraszam bardzo za to - iis zaczęło nawalać = nowa instalacja php + sqlserver extension. Nie powinno być od teraz restartów. Jeszcze raz przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...