Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla tych co narzekaja i puacza

- Osobiscie ogarnialem ninja na 50 lv z buffem ( przed oslabieniem moobow w v2 ) no ale kto mi uwierzy :)

Eq mam na sobie na max 48lv ( zbroja ) a tak to wszystko fms okragla ebo , bransa na 33 , nasior , buty na 47 , maska na 21 .:)

a wiec na 50 brakowalo tylko rosek , biala daje tylko 50 defa wiec to duzej roznicy nie robilo .

http://www.youtube.com/watch?v=yrIiJBBlyzQ&feature=youtu.be

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

strona padła?

Jak byś umiał czytać byś zobaczył ze strona zastępcza jest :

http://5.39.87.125/

A co do servera nawet Fajna prezka możne zobaczę jak na servie jest ;]

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

ale pobrać idzie?

Idzie, idzie ale na serwerze się zawiedziesz. No przynajmniej ja się zawiodłem. Moby są nie do ubicia, WP się nawet nie ogarnie spota w m2 z wybonowanym eq, buffem. Exp też leci beznadziejnie, prawie jak na medium/hard. Zastanawia mnie czy była tu beta , czy to są po prostu bugi. Mam nadzieję, że to zmienią. Na chwilę obecną nie polecam.

Opublikowano

Idzie, idzie ale na serwerze się zawiedziesz. No przynajmniej ja się zawiodłem. Moby są nie do ubicia, WP się nawet nie ogarnie spota w m2 z wybonowanym eq, buffem. Exp też leci beznadziejnie, prawie jak na medium/hard. Zastanawia mnie czy była tu beta , czy to są po prostu bugi. Mam nadzieję, że to zmienią. Na chwilę obecną nie polecam.

ty w ogóle wiesz co się dzieje na serwerze ? wszystko jest już zmienione , powinien być perm dla takich jak ty - nic nie wiesz i odradzasz grę.

wystarczy poczytać *****.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Da mi ktoś prawidłowy link do pobrania są dwa linki na stronie jeden z mega co jak zaczyna pobierać to przy 1% się zacina i nie pobiera a na tym 2 to mi się komp wyłączył i mi pisze że mam wykorzystany limit pobierania i żeby pobrać muszę mieć premium :( !

Bo strasznie bym chciał zagrać na serwerze ale jak tu pobrać jak się nie da :(

ddz8gi.png

Opublikowano

@up

z hostingu mega sciągaj z google chrome bo na mozili zacina się właśnie na 1 %

Ja używam dość długo chrome i zawsze mi na nim mega działała a czemu teraz mi nie działa jak chce pobrać clijenta ...

ddz8gi.png

Opublikowano

Przeczytałem i obejrzałem całą prezentacje, i naprawdę się napracowaliście. Szczególnie podoba mi się system run i skili m1 m10 g1 g6 itp. Jedynie co mi się nie spodobało to ilości epików. Jeszcze abs 8% mnie martwi troszkę, mental, wp, body czyli postacie walczące w zwarciu będą miały przewagę. Mental może nie walczy bronią lecz duchowe sporo bierze kiedy nie ma abs :D

Opublikowano

serwer dno, exp, hp mobów zjebany na maxa

ty w ogóle masz pojęcie co się dzieje na serwerze ?

wszystko już jest naprawione , na 20lvlu całe spoty na BO możesz brać bez problemu ;]

Opublikowano

ty w ogóle masz pojęcie co się dzieje na serwerze ?

wszystko już jest naprawione , na 20lvlu całe spoty na BO możesz brać bez problemu ;]

ja mam pojęcie co się dzieje , smokiem 43 lvl ledwo ubijam zawiadake na pustyni , antykiem sr 45 , więc nie pierdol że dmg jest naprawiony ..

Opublikowano

ja mam pojęcie co się dzieje , smokiem 43 lvl ledwo ubijam zawiadake na pustyni , antykiem sr 45 , więc nie pierdol że dmg jest naprawiony ..

zawadiake ? ty chyba coś brałeś :{

ja mam go an 2 hity , z fms 38sr wp

wejdź na serwer i teraz pograj , bo cos czuje że nie wszedłes po aktualizacji

Opublikowano

zawadiake ? ty chyba coś brałeś :{

ja mam go an 2 hity , z fms 38sr wp

wejdź na serwer i teraz pograj , bo cos czuje że nie wszedłes po aktualizacji

tak kurwa ? napisz do mnie ajm , pojdziemy na pustynie to zobaczymy

Opublikowano

Da mi ktoś prawidłowy link do pobrania są dwa linki na stronie jeden z mega co jak zaczyna pobierać to przy 1% się zacina i nie pobiera a na dodatek mam gogle chrome więc nie wiem co się dzieje ... a na tym 2 to mi się komp wyłączył i mi pisze że mam wykorzystany limit pobierania i żeby pobrać muszę mieć premium :( !

Bo strasznie bym chciał zagrać na serwerze ale jak tu pobrać jak się nie da :(

ddz8gi.png

Opublikowano

@revi0

• NNO w broni nie wchodziło, nie wchodzi i nie będzie wchodziło - to tylko plotka

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...