Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego na strone sie loguje i jest dobrze a do gry juz nie haslo login i kod wpisuje poprawnie?

Opublikowano

dlaczego na strone sie loguje i jest dobrze a do gry juz nie haslo login i kod wpisuje poprawnie?

Należy pamiętać aby wybrać kanał logując się do gry.

Druga ważna sprawa to hasła, które podajecie na stronie przy rejestracji mogą mieć tylko 7 znaków (więc gdy wpiszecie więcej po prostu zostaną ucięte). Często z tego co zauważyłem gracze zakładając konta mają swoje ulubione hasła i piszą je z rozpędu i nie zwracają uwagi, że tu może być tylko te 7 znaków.

Hasło - max 7 znaków

Hasło zabezpieczające - max 7 znaków

Zapraszam do gry, a w odpowiedzi na wątpliwości wielu graczy - cały czas Was słuchamy wprowadzamy poprawki, które nam zasugerujecie, poprawiamy wszystkie zgłaszane błędy. Mamy nadzieję, że odzyskamy zaufanie tych graczy, którzy zniechęcili się pierwszego dnia nie patrząc co będzie dalej.

ld3d.png
Opublikowano

Bardzo mnie zaciekawił ten serwer, aż wpadnę zobaczyć jak ludzie popylają po m1, może się skuszę i zostanę na dłużej.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Witam.

Gram ninją archerem, i powiem, że gra się bardzo przyjemnie. Osiągnąłem 103 lvl bez niczyjej pomocy i jak się potrafi grać, to nie jest wielki problem.

Administracja stara się naprawiać błędy na bieżąco i dogadzać graczom pod względem expa czy pvp. W sensie, że zmniejszają dmg/hp moobów oraz balansują klasy.

Kontakt z administracją w grze mam dobry. Zawsze gdy zgłoszę buga lub coś napisze to reagują natychmiastowo.

Expi się przyjemnie i ogólnie jest dużo rzeczy do roboty :p

Zapraszam wszystkich na serwer bo naprawdę warto! Graczy w m1 jest mało, ale na innych mapach ciągle kogoś spotykam :D

graphic.png

Opublikowano

Admin prosze o wypowiedzenie sie ,

ile ludzi w godzinach szczytu ? wazne jest to dla mnie bo nie mam zamiaru grac z 30 osobami max :>

exoduus.png

Opublikowano

Admin prosze o wypowiedzenie sie ,

ile ludzi w godzinach szczytu ? wazne jest to dla mnie bo nie mam zamiaru grac z 30 osobami max :>

Kilka postów wyżej gość napisał: " Przed 12 admin pisał, że jest 865 osób online." no stron spamu nikt nie każe czytać, ale choć ostatnią strone wypada przeglądać.

Dobra, zdecydowałem się, pobieram klienta i wbijam :D

Opublikowano

Podobno poprawiliście wszystkie moby tylko do v3, a na av1 itd. wciąż mają w uj hp i walą Ci po nie wiadomo ile. To prawda? Bo jeśli tak, to jednak nie wbiję na serwer, niby medium a gorzej jak hard ;33

Opublikowano

Nie dziala strona ?

www.fallence.net.pl
www.fallence.webd.pl

Podobno poprawiliście wszystkie moby tylko do v3, a na av1 itd. wciąż mają w uj hp i walą Ci po nie wiadomo ile. To prawda? Bo jeśli tak, to jednak nie wbiję na serwer, niby medium a gorzej jak hard ;33

Większość map na których był problem zostały poprawione, zgodnie z sugestiami graczy tak więc zapraszamy - i na pewno to nie jest hard.

ld3d.png
Opublikowano

.NERO, dnia 20 Sie 2013 - 22:40, napisał:

www.fallence.net.pl
www.fallence.webd.pl

Większość map na których był problem zostały poprawione, zgodnie z sugestiami graczy tak więc zapraszamy - i na pewno to nie jest hard.

Jakie zmiany zostały dodane bo nie napisaliście, chodzi o przerwę techniczną o godz. 19:15
Opublikowano

Dowodzenie nie dziala.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Jakie zmiany zostały dodane bo nie napisaliście, chodzi o przerwę techniczną o godz. 19:15

Wszystko zostanie opisane na naszej stronie www w najbliższym czasie :)

Dowodzenie nie dziala.

Co masz dokładniej na myśli?

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Wszystko zostanie opisane na naszej stronie www w najbliższym czasie :)

Co masz dokładniej na myśli?

Noo jak zrobisz pt i chcesz dac 2 osobie bonus to nie ma tej opcji z wybraniem go.

Edit.

Dziala :)

ZR_o79.gif

Opublikowano

Witam. Jest bug z misją na 5 flag. Po zdobyciu ich trzeba iść na metiny smierci i te flagi nie dropią. Ubiłem 50+ metków i nic.. Proszę o poprawienie.

graphic.png

Opublikowano

Ja gram dalej daggerem, expiłem buffa do 45, ale zrezygnowałem i ma 41. Ale jakoś sobie radzę w v2 na szponach, daggerem. Aktualnie mam 55 lvl, nie za dobre eq i stoję na biologu.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Należy pamiętać aby wybrać kanał logując się do gry.

Druga ważna sprawa to hasła, które podajecie na stronie przy rejestracji mogą mieć tylko 7 znaków (więc gdy wpiszecie więcej po prostu zostaną ucięte). Często z tego co zauważyłem gracze zakładając konta mają swoje ulubione hasła i piszą je z rozpędu i nie zwracają uwagi, że tu może być tylko te 7 znaków.

Hasło - max 7 znaków

Hasło zabezpieczające - max 7 znaków

Zapraszam do gry, a w odpowiedzi na wątpliwości wielu graczy - cały czas Was słuchamy wprowadzamy poprawki, które nam zasugerujecie, poprawiamy wszystkie zgłaszane błędy. Mamy nadzieję, że odzyskamy zaufanie tych graczy, którzy zniechęcili się pierwszego dnia nie patrząc co będzie dalej.

Jak się interesujecie to naprawcie patcha 3 dni gry i all ok a teraz 2h przerwy i chce robić biologa ale jak odpalam patcha to pisze nie masz pliku fcbin.fallence a mam bo pobrało ale dalej pisze ze nie mam i żeby patch klienta robić. Juz usuwałem ten plik i odpalałem od nowa patcha ale już nawet nie ściągało go tylko pokazało ikonke ze jest i ma 0 kb. Jak chcecie mieć patch to zróbcie żeby się ściągało co trzeba a jak nie dajcie obejście patcha, albo 1 albo 2

Edit

OK juz pobiera się ten plik i all działa.

Opublikowano

Witam. Jest bug z misją na 5 flag. Po zdobyciu ich trzeba iść na metiny smierci i te flagi nie dropią. Ubiłem 50+ metków i nic.. Proszę o poprawienie.

"Większość serwerów medium raczej rezygnuje z misji, jednakże my chcieliśmy dać Wam dodatkowe zajęcie, właśnie w tej postaci. :) Napisaliśmy dla Was siedem misji fabularnych, które są niezwykle ciężkie do wykonania, jednakże dla nagród i bonusów naprawdę warto :) "

Tez mi sie nie podoba, ze nie dropi, ale chyba tak ma byc.

ZR_o79.gif

Opublikowano

"Większość serwerów medium raczej rezygnuje z misji, jednakże my chcieliśmy dać Wam dodatkowe zajęcie, właśnie w tej postaci. :) Napisaliśmy dla Was siedem misji fabularnych, które są niezwykle ciężkie do wykonania, jednakże dla nagród i bonusów naprawdę warto :) "

Tez mi sie nie podoba, ze nie dropi, ale chyba tak ma byc.

Dropi, dropi.

Dziś Kaczor 3x metek = 1 flaga.

A jakiś tam zrobił w 40 minut tą misję, znaczy miał 5 flag.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Opłaca się ściągać? Ile średnio gra ludzi?

Opłaca, bardzo opłaca. Około 400.

Nie opłaca się !

Mało Ludzi !

I do Tego Zjeb**e bony ...

Gdyby nie Bony Serwer byłby Pro :) Chodzi o HP w Kolcach i ABS w Broni

Zjebany jesteś Ty.

HP jest w kolcach i fajnie.

Ps, ABS jest w Tarczy nie broni.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jako że forum serwera nie działa, jestem zmuszony napisać wiadomość do Administracji tutaj.

Jest to końcowa część wyprawy na Lodowy Wymiar.
Cała bajka w tym że nie widać końcowego bossa. Tylko Lider go widzi, a po ubiciu Bossa nie można podnieść dropu bo braknie czasu:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...