Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako że forum serwera nie działa, jestem zmuszony napisać wiadomość do Administracji tutaj.

Jest to końcowa część wyprawy na Lodowy Wymiar.

Cała bajka w tym że nie widać końcowego bossa. Tylko Lider go widzi, a po ubiciu Bossa nie można podnieść dropu bo braknie czasu:/

Oczywiście sprawdzimy to i poprawimy.

ld3d.png
Opublikowano

Kiedy forum bedzie dzialalo?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Zmiany wprowadzone w dniu dzisiejszym:

- możliwość zakupu za Złote Monety PD 100% na 1h u Handlarki Różnościami

- exp do 75 lvl jest łatwiejszy

- usunięto wszystkie ulepszacze do przedmiotów do +7

- wydłużono czas na zebranie przedmiotów na końcu Komnaty Lodowej Królewny

Dodatkowo na stronie znajdziecie wcześniej wprowadzone zmiany:

Na początek może Sklep z Przedmiotami - od teraz, podczas zakupu SM z dowolnego źródła (SMS lub przelew bankowy), otrzymacie 10% monet więcej (ta promocja obowiązuje na stałe).
Dodatkowo, obniżyliśmy ceny niektórych przedmiotów w IS takich jak: Pierścień doświadczenia zdejmowalny 50%, Pierścień doświadczenia niezdejmowalny 100%, Magiczny Metal, Klucze na dungeony, Księgi służące do szkolenia nowych umiejętności, Zioła wydłużające czas trwania wierzchowców, Zdejmowalna rękawica złodzieja, Zdejmowalna szczęśliwa moneta, Kostiumy (z + i bez +), Fryzury (z + i bez +), Szkatułki misji biologa, oraz szkatułki run.
Mamy nadzieję że teraźniejsze ceny przedmiotów w IS pomogą Wam w osiągnięciu wyznaczonych sobie celów :)
Dodatkowo: Poprawiliśmy KD+5 (teraz już da się wkładać więcej niż jedno), poprawiliśmy potwory na większości map (poza czerwonym lasem, pustynią oraz krainą gigantów), usunęliśmy niepotrzebne ulepszacze do stalek, dodaliśmy strzały do handlarza, poprawiliśmy bugi z PO i PP, dodaliśmy możliwość kupna KD, poprawiliśmy bugi z wywalaniem CH - od kilku dni wszystko płynnie działa :),

Poprawiliśmy wejście na Czerwony Las, zwiększyliśmy szansę na ulepszenie KD ( z 30 na 70, z 25 na 65), obniżyliśmy próg levelowy map 50+ na 45+.

Dodatkowo poprawiliśmy wiele innych, mniej znacznych bugów oraz błędów.
Mamy wielką nadzieję, że te zmiany pozwolą Wam cieszyć się grą, oraz zostaniecie u nas na jeszcze dłużej!
Powodzenia, Pozdrawiamy, Team Fallence.pl

Kiedy forum bedzie dzialalo?

Najszybciej jak to będzie możliwe.

ld3d.png
Opublikowano

Duzo gra ludzi?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Duzo gra ludzi?

Grało na starcie około 800 teraz 400, większość odpycha te niestandardowe bony np. abs w tarczy hp w kolcach dla mnie to nie jest normalne, ale jeśli szukasz dobrego mediuma to jak najbardziej tutaj graj. Ja skończyłem grę z 2 powodów: Za słaby drop itemów do biologa, abs w tarczy/hp w kolcach niestety dla mnie to nie metin.

Opublikowano

Chyba nie opłaca się grać pobrałem clienta i żałuję tych 15min które poświęciłem na ściąganie ogarnijcie server bo moze być fajnye :)

Opublikowano

CZemu nie da sie wejsc na komnate smoka? Klikam kontynuuj i nic ;x

ZR_o79.gif

Opublikowano

Jest jakiś pierścien teleportacji?

W plecaku masz: Księga Ucznia, klikasz raz, potem drugi raz i masz.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Serwer wydaje się być za bardzo przesadzony, Nie zagram :/ Duże lagi :/ Wole jakieś dobre Medium, STABILNE ale powodzenia :)

Nie ma żadnych lagów. Widać konkurencja nie śpi. Serwer jest jednym z najstabilniejszych :)

^^

Opublikowano

Hmm, zacznijmy od tego, ze na wiezy setau nie wszyscy widza straznika smoka. Dalej, dlaczego na wczesniej wspomnianym dungeonie nie ma dropu z bossow/metkow? ;o

I ostatnia sprawa.. bedac na 2 i 3 pietrze w wierzy setau scina mi gre, ale tylko w okreslonych miejscach, moge sie ruszac ale nie widze tego, a gdy wroce w to miejsce dalej scina obraz.. Czy to jakis bug czy raczej moj komp? ;x

ZR_o79.gif

Opublikowano

Jest jakiś pierścien teleportacji?

W związku z wieloma pytaniami dotyczącymi Pierścienia Teleportacji - jest on zastąpiony Księgą Gracza w ekwipunku.

ojf8.png9a3f.png

Czemu strona nie działa?

Nie jest dostępna strona fallence.pl

Jednak macie do dyspozycji trzy inne:

fallence.com.pl
fallence.net.pl
fallence.webd.pl
ld3d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...