Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer osobom, które lubią expić, w przeciwnym razie stanowczo odradzam, ponieważ oprócz expienia nie ma co robić ...

Tnz.. Nawet syriusza zrobić nie można bo dropi i to bez bonów na ludzi tylko do expa..

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak jest z tą epicką biżuterią bo słabo opisane, dropi się każdy komplet czy ulepsza ? Jak widzę w grze set z lez jest bez dalszego ulepszenia ...

2hnxutd.jpg
Opublikowano

Jak jest z tą epicką biżuterią bo słabo opisane, dropi się każdy komplet czy ulepsza ? Jak widzę w grze set z lez jest bez dalszego ulepszenia ...

Każdy naszyjnik,zbroja,broń etc. dropią na kolejnych mapach zaczynając od AV2 aż po mapke 135 na każdej mapie dropi inny epick w zależności od lvl-a :)

Opublikowano

Mniej, z 300-400.

Nie okłamuj graczy, okey?? Teraz admin chyba ma głęboko ten serwer bo działają tylko ch 1,2 do tego nawet żaden admin nie wbije a jak już to da bonus expa i wychodzi... serwer pozostawiony sam sobie i nawet nie raczy zareagować na PW na błędy, które wypisują mu ludzie. Ogólnie gra teraz tutaj max 50 osób :)

Opublikowano

Nie okłamuj graczy, okey?? Teraz admin chyba ma głęboko ten serwer bo działają tylko ch 1,2 do tego nawet żaden admin nie wbije a jak już to da bonus expa i wychodzi... serwer pozostawiony sam sobie i nawet nie raczy zareagować na PW na błędy, które wypisują mu ludzie. Ogólnie gra teraz tutaj max 50 osób :)

Mam ss'a gdzie w m1 jest 23 osoby i bijemy Berana.

+ przejdź się po red lesie, lesie, expowiskach i będzie więcej pysiaczku.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Osób troche gra, no ale nie zbyt dużo ;) Serwer różni się od innych i to jest + :)

Zapraszam na serwer do shinsoo ;) Jak coś gram pod nickiem; swierszcz i zawsze mogę pomóc więc jak coś to PW.

Bonuś doś 50% włączyli ;P

@

Wbicie 150lvl to kwestia około tygodnia, jeżeli się noł-lajfi :)

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Dlaczego nie można sie zalogwać ?

Działa, działa ale tylko Ch1 i Ch2 ^_^

Zapraszam na serwer i polecam <3

ddz8gi.png

Opublikowano

Ten server jeszcze działa? Bo nie moge założyć konta wogóle..

@edit

Robię konto i niby się zakłada a potem w grze wyskakuje okienko ze nieprawidlowe dane.. A wszystko jest dobrze.. Może ktoś pomoc?

Nie masz co robić a chcesz zająć czas? http://e-sim.org/lan.124862/ polecam !

Opublikowano

Stronki nei dzialają D: nie da sie zrobić konta...

Dzieki za odpowiedz. Na darmo ściagałem tylko clienta a ze nie mam za szybkiego łacza to tym bardziej jestem zniesmaczony..

edit@

a zapowiadało się calkiem fajnie..

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz. Na darmo ściagałem tylko clienta a ze nie mam za szybkiego łacza to tym bardziej jestem zniesmaczony..

edit@

a zapowiadało się calkiem fajnie..

Należy pamiętać aby wybrać kanał logując się do gry.

Druga ważna sprawa to hasła, które podajecie na stronie przy rejestracji mogą mieć tylko 7 znaków (więc gdy wpiszecie więcej po prostu zostaną ucięte). Często z tego co zauważyłem gracze zakładając konta mają swoje ulubione hasła i piszą je z rozpędu i nie zwracają uwagi, że tu może być tylko te 7 znaków.

Hasło - max 7 znaków

Hasło zabezpieczające - max 7 znaków

Zapraszam do gry, a w odpowiedzi na wątpliwości wielu graczy - cały czas Was słuchamy wprowadzamy poprawki, które nam zasugerujecie, poprawiamy wszystkie zgłaszane błędy. Mamy nadzieję, że odzyskamy zaufanie tych graczy, którzy zniechęcili się pierwszego dnia nie patrząc co będzie dalej.

Jeżeli chodzi o strony to macie do dyspozycji trzy:
fallence.net.pl
fallence.webd.pl
fallence.com.pl

ld3d.png
Opublikowano

Należy pamiętać aby wybrać kanał logując się do gry.

Druga ważna sprawa to hasła, które podajecie na stronie przy rejestracji mogą mieć tylko 7 znaków (więc gdy wpiszecie więcej po prostu zostaną ucięte). Często z tego co zauważyłem gracze zakładając konta mają swoje ulubione hasła i piszą je z rozpędu i nie zwracają uwagi, że tu może być tylko te 7 znaków.

Hasło - max 7 znaków

Hasło zabezpieczające - max 7 znaków

Zapraszam do gry, a w odpowiedzi na wątpliwości wielu graczy - cały czas Was słuchamy wprowadzamy poprawki, które nam zasugerujecie, poprawiamy wszystkie zgłaszane błędy. Mamy nadzieję, że odzyskamy zaufanie tych graczy, którzy zniechęcili się pierwszego dnia nie patrząc co będzie dalej.

Jeżeli chodzi o strony to macie do dyspozycji trzy:
fallence.net.pl
fallence.webd.pl
fallence.com.pl

Faktycznie! Hasło było 8znakowe a nie 7 i już wszysko ładnie działa! Dziekuje ślicznie.

Opublikowano

Coś coraz mniej graczy, by nie dało zmienić bony na standardowe 15% bo już wkurza mnie jak i niektórych z mojej gildii, że musimy robić odzdzielne tarczę z abs?

Serwer fajny, lecz to co narazie się dzieje na serwie to załamanie, medium tutaaj to tlyko exp, bony słabe, dużo misji z biologiem. Serwer polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...