Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fallence.pl [Dedyk] [Medium]

TEJLI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam otóż pobrałem dzisiaj klienta i nie mogę naprawić tego oto błędu :

Fallence.exe - Błąd inicjowania środowiska .NET Framework

Aby uruchomić tą aplikację, najpierw trzeba zainstalować z następujących wersji platformy.NET Framework: v4.0.303.19

Skontaktuj się z wydawcą aplikacji, aby dowiedzieć się, jak uzyskać odpowiednią wersję platformy .NET Framework.

Klikam OK i nic się nie dzieje :( ...

Byłbym wdzięczny za pomoc :) .

PS. Sorki ale nie chciało mi się robić ss'a <3 .

ddz8gi.png

Opublikowano

Witam otóż pobrałem dzisiaj klienta i nie mogę naprawić tego oto błędu :

Fallence.exe - Błąd inicjowania środowiska .NET Framework

Aby uruchomić tą aplikację, najpierw trzeba zainstalować z następujących wersji platformy.NET Framework: v4.0.303.19

Skontaktuj się z wydawcą aplikacji, aby dowiedzieć się, jak uzyskać odpowiednią wersję platformy .NET Framework.

Klikam OK i nic się nie dzieje :( ...

Byłbym wdzięczny za pomoc :) .

PS. Sorki ale nie chciało mi się robić ss'a <3 .

W czym problem? Pisze Ci chyba, żebyś sciągnął najnowszego NET Frameworka...

Opublikowano

Hmm, zacznijmy od tego, ze na wiezy setau nie wszyscy widza straznika smoka. Dalej, dlaczego na wczesniej wspomnianym dungeonie nie ma dropu z bossow/metkow? ;o

I ostatnia sprawa.. bedac na 2 i 3 pietrze w wierzy setau scina mi gre, ale tylko w okreslonych miejscach, moge sie ruszac ale nie widze tego, a gdy wroce w to miejsce dalej scina obraz.. Czy to jakis bug czy raczej moj komp? ;x

Dowiem sie czegos?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Dowiem sie czegos?

Nie ma dropu z bossów metków bo dopiero jest z ostatniego bossa. Ścinanie to raczej wina twojego kompa.

^^

Opublikowano

Kolejne bugi:

- Ostrze jest zbugowane [padam w eq na pieskach - 114lv]

- Pkt. Podziemi nie da się wymieniać,

- Lider nie może dawać uprawnień,

- PD na 25min nie działa

- Na mapach od 90 do 120 nie widać zadawanych dmg dla mobów i hp mobów jak i metinów

Opublikowano

Kolejne bugi:

- Ostrze jest zbugowane [padam w eq na pieskach - 114lv]

- Pkt. Podziemi nie da się wymieniać,

- Lider nie może dawać uprawnień,

- PD na 25min nie działa

PD na 25 minut działa ;>

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Teleport do m2 nie działa.

Teleportujesz się przez księgę gracza:

W związku z wieloma pytaniami dotyczącymi Pierścienia Teleportacji - jest on zastąpiony Księgą Gracza w ekwipunku.

ojf8.png9a3f.png

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ile graczy online?

Średnio ale można zagrać graczy nie za dużo nie za mało ale idzie pograć przyjemna atmosfera na serwie polecam i zapraszam :) !

ddz8gi.png

Opublikowano

Nie ma dropu z bossów metków bo dopiero jest z ostatniego bossa. Ścinanie to raczej wina twojego kompa.

Troche dziwne z tym dropem. Scina tylko na tym servie;x

ZR_o79.gif

Opublikowano

Grałem na tym serwie wbiłem 80 i dałem sobie spokój, mnie odstraszają te bonusy od kiedy w broni wchodzi jakieś odp na trucie na co komu to lub w tarczy 8%abs nie trzeba było zmieniać tego 15% i by było git, plus te niedopracowane dmg i reg pz mobow np. golemy w grocie v1. Serwera nie polecam, nudny i monotonny, tylko exp lub biolog max jakiś rajd, a graczy też malutko max 300.

Opublikowano

Coraz mniejsze zainteresowanie serverem, chyba spier***am ;d

ZR_o79.gif

Opublikowano

Każdy BUG, błąd jest natychmiast praktycznie zgłaszany przez każdego na PW do H@ który ogarnia to jak może aktualnie patrząc wyżej na wymienione BUGI oraz te, które odkryłem zostały wczoraj w całej liście wysłane do TEJLI na PW, więc tylko czekać aż będzie przerwa techniczna.

Ogólnie serwer całkiem przyjemny, widome dopiero co wystartował niedawno i trzeba mu dać czas aby wszystko ogarnął! Pamiętajcie, że H@ to też człowiek i życie swoje ma. A tak po za tym zapraszam na serwer!!! Pozdrówka by RPK! Jeżeli szukacie klimatycznej gildii zapraszam na nasz TS3 178.217.190.122!!!

Opublikowano

Tak jak napisał kolega up wszystkie bugi, które są zgłaszane są na bieżąco naprawiane - te, które wymagają mniej czasu usuwane są praktycznie na bieżąco, natomiast, te nad którymi trzeba popracować dłużej będą naprawiane sukcesywnie.

ld3d.png
Opublikowano

Niepotrzebnie pobierałem klijęta.. serwer nie dla mnie. Te bonusy.. 8%.. w dodatku mini-mapa ma jakąś poszarpaną texture i gówno widać.. Mało ludzi.. w jinno na ch1 nawet 50 osób nie było kiedy wszedłem.. Na serwerze nie zagram ale też nie polecam. Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...