Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyDestiny.pl [Dedyk] [Medium]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ukrywam ze od rana nie bylem na TS a owszem pw nie dzialalo, dlatego chcialem sie skontaktowac tutaj ale niestety sie nie da. W domu remont stad tez nie bardzo mam jak wejsc na ts, a wczoraj nie siedzialem w nocy :-)

Jesli jest opcja to powiedzcie teraz, umowimy sie w grze i powiem co z tym bugiem :) Nie klamie, bo po co? Nie rozpowszechniam go tylko chce Wam powiedziec.

P.S. - dostane jakas nagrode? :D

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ukrywam ze od rana nie bylem na TS a owszem pw nie dzialalo, dlatego chcialem sie skontaktowac tutaj ale niestety sie nie da. W domu remont stad tez nie bardzo mam jak wejsc na ts, a wczoraj nie siedzialem w nocy :-)

Jesli jest opcja to powiedzcie teraz, umowimy sie w grze i powiem co z tym bugiem :) Nie klamie, bo po co? Nie rozpowszechniam go tylko chce Wam powiedziec.

P.S. - dostane jakas nagrode? :D

napisz w grze do [HA]True lub [HA]Prezydent

Jestesmy on !

4069914545198581480131.png

Opublikowano

napisz w grze do [HA]True lub [HA]Prezydent

Jestesmy on !

True off.. a Twojego nicku sie nei da wpisac bo sie nie miesci :D

Pisz do mnie, Ironiczny

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Niestety serwer nie wypalił. Administracja naprawdę bardzo chce pomagać i ogarniać, jednak nie są wstanie tego zrobić. Naprawdę kontakt z administracją jest świetny, jednak ja nie zagram. Nie widzę perspektyw tego serwera. ;c

Opublikowano

Jeszcze proponuje ze szkat olimpijskich zostawic TYLKO drop perel albo dodac perly np po 100kk do handlarki.. Bo zrobic eq to tragedia jak po 10szt trzeba na ulepszenie a dropi ich tyle ze hoho.. :x

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jeszcze proponuje ze szkat olimpijskich zostawic TYLKO drop perel albo dodac perly np po 100kk do handlarki.. Bo zrobic eq to tragedia jak po 10szt trzeba na ulepszenie a dropi ich tyle ze hoho.. :x

to serwer medium nie easy ...

ja już jakoś mam po 50 pereł każdego rodzaju i nie puacze ;)

trzeba myśleć w tym co sie robi :)

drop ze szkat olimpijksich jest dobry pereł jedynie to mogli by dodać autopoty na HP bo lecą tylko na MANE

Serwer polecam!

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Z tymi ulepszaczami jest podobnie jak na hardach , co z tego ze mam 25 red perel , i 1 biala :D?

Skad teraz wyrownac to skoro nie ma mozliwosci innej niz zdobycie tego z bosow , reszty ulepszczaczy nawet nie mam po jednym bo kazdy rzuca sie na bosa , jak na wode na pustyni .

Bosow jest poprostu malo i zrobic cokolwiek na epika to jest poprostu wyczyn , z tego powodu zegnam , nie mam zamiaru spedzac po 15h przed kompem zeby ubic pare bosow .

Ze szkat leca perly , bardzo rzadko ale leca .

Stalke jest ciezej dropnac niz na globalu , klepiesz metki , z metka musi wyleciec "szkatulka ze zbroja" do ktorej musisz dropnac klucz .

Ubite kolo 50 metinow , zadnej szkaty ze zbroja , jedna szkata z bronia ale po co? Skoro bronie leca po 4-5 z jedego metka w lesie?

Podziekuje za tak zbugowany i nie dopracowany serwer , pomijajac fakt ze offline jest ciagle jakis kanal czy tez caly serwer .

Nie polecam , szkoda czasu .

Opublikowano

Z Olimpiskich szkat juz nie dropią te egzo itd.

Z Ulepszaczami myślę że jest dobrze.

Zostało nam do naprawienia może z dwa bugi w nocy zostanie zresetowany serwer i już jutro nie będzie żadnych bugów tak myślimy ;x.

Z tymi ulepszaczami jest podobnie jak na hardach , co z tego ze mam 25 red perel , i 1 biala :D?

Skad teraz wyrownac to skoro nie ma mozliwosci innej niz zdobycie tego z bosow , reszty ulepszczaczy nawet nie mam po jednym bo kazdy rzuca sie na bosa , jak na wode na pustyni .

Bosow jest poprostu malo i zrobic cokolwiek na epika to jest poprostu wyczyn , z tego powodu zegnam , nie mam zamiaru spedzac po 15h przed kompem zeby ubic pare bosow .

Ze szkat leca perly , bardzo rzadko ale leca .

Stalke jest ciezej dropnac niz na globalu , klepiesz metki , z metka musi wyleciec "szkatulka ze zbroja" do ktorej musisz dropnac klucz .

Ubite kolo 50 metinow , zadnej szkaty ze zbroja , jedna szkata z bronia ale po co? Skoro bronie leca po 4-5 z jedego metka w lesie?

Podziekuje za tak zbugowany i nie dopracowany serwer , pomijajac fakt ze offline jest ciagle jakis kanal czy tez caly serwer .

Nie polecam , szkoda czasu .

Ehhh nie chce mi się juz odpisywać na takie komentarze zbugowany to może ty jestes ?

Opublikowano

Bokser nie badz niemily dla ludzi ktorzy krytykuja server bo wystawiajac go nie liczyles chyba na same pochwaly, prawda? Przyjmij kryytke na klate, a nie takie cos odwalasz.

Kolega ma racje, bugow jest masa ale widac ze sie staracie i naprawiacie i chwala Wam za to bo server ok. Teraz tylko jeszcze musicie dodac faktycznie wiecej bossow / metkow albo zrobic nowa mapke z samymi bossami czyt am metkiami... Niby to "MEDIUM" ale bardziej w strona 4funa, bo expi sie dobrze, bony wbija sie latwo, kasa elegancko tylko te pieprzone ulepszacze...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

wlasnie, ulepszacze to najwiekszy minus tego serwera. zwiekszyc liczbe bosow i metkow+ lekko zwiekszyc drop

JurexGCW

Opublikowano

Jak zwiększymy liczbę bossów czy coś w tym stylu to wogle bedzie 4fun.

A tak ze strony expa taki mały easy a ze strony ulepszania no przyznajmy medium.

Narazie tak zostaje.

Obecnie nie ma mnie w domu.

Gdy wrócę odrazu biorę się za kolejne ( ostatnie błędy ) gdy je poprawie będzie chwilowy restart serwera i być moze poprawione bedzie wywalanie channeli.

Opublikowano

Jak zwiększymy liczbę bossów czy coś w tym stylu to wogle bedzie 4fun.

A tak ze strony expa taki mały easy a ze strony ulepszania no przyznajmy medium.

Narazie tak zostaje.

Obecnie nie ma mnie w domu.

Gdy wrócę odrazu biorę się za kolejne ( ostatnie błędy ) gdy je poprawie będzie chwilowy restart serwera i być moze poprawione bedzie wywalanie channeli.

No tak, w sprawie expa i kasy easy a w sprawie ulepszania konkret medium? To ma sens? Majac 120 lvl mam latac w eq na 54-70, bo nie stac mnie na ulepszenie? No dobra, moze ze 2-3 epiki sobie zrobie, ale to tyle. A o broni epickiej ze srednimi, do exp,a to juz w ogole nie ma mowy... Perly leca slabo, a tamte ulepszacze to calkowita tragedia. Ten server od wewnatrz bardziej przypomina wlasnie easy a nie medium, tylko te ulepszacze dowalaja... zmiencie to a przyciagniecie wielu graczy, mowie Wam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No tak, w sprawie expa i kasy easy a w sprawie ulepszania konkret medium? To ma sens? Majac 120 lvl mam latac w eq na 54-70, bo nie stac mnie na ulepszenie? No dobra, moze ze 2-3 epiki sobie zrobie, ale to tyle. A o broni epickiej ze srednimi, do exp,a to juz w ogole nie ma mowy... Perly leca slabo, a tamte ulepszacze to calkowita tragedia. Ten server od wewnatrz bardziej przypomina wlasnie easy a nie medium, tylko te ulepszacze dowalaja... zmiencie to a przyciagniecie wielu graczy, mowie Wam.

wczoraj ulpszyłem kolczyki , niebianska stalke i bronie do expa -,-...

so cry me a river bitches

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

wczoraj ulpszyłem kolczyki , niebianska stalke i bronie do expa -,-...

so cry me a river bitches

i dodaj zeby to ogaranac , nie odchodziles od monitra przez 16h albo i 20h :)

pzdr nolife

Opublikowano
Witamy!

Około godziny 20:00 zostanie przeprowadzona Przerwa Techniczna w celu naprawienia błędów które pojawiły się na serwerze oraz dodaniu kilku rzeczy.

Naprawione oraz Dodane zostaną:

-WW/Komnata Smoka

-DMG jednej z broni dwuręcznych

-AntyExp do Handlarki

-Naprawienie Uporczywego Wywalania Chaneli

-Przygotowanie do UPDATE na wyższe lvl (150lv+)

-Bryłki Złota 500kk wprowadzenie do handlarza

-Księga Oswajania Konia dodana do handlarki

-Drop z metków 95+ (Dodanie dropu PD-ków)

-Usunięcie "Pierscienia ICafe" z dropu Olimpijskiej Szkatułki

-Naprawa Tabeli Bonusów (SR/UM) na odwrót pokazuje

-Wstepne dodawanie rzeczy takich jak "Informator MyDestiny" oraz WIELE INNYCH rzeczy których na chwile obecną nie chcemy wymieniać na stronie głównej dla ciekawej niespodzianki!

O wszystkich nadchodzących "przerwach" w grze zostaniecie poinformowani na TS3 oraz w Grze przez [HA]Prezydent

Forum Serwerowe zostanie prawdopodobnie jeszcze dziś uruchomione jeżeli wszystko uda się zrobić w podanym czasie :)

Pozdrawiamy

Team MyDestiny.pl!

Opublikowano

i dodaj zeby to ogaranac , nie odchodziles od monitra przez 16h albo i 20h :)

pzdr nolife

haha mam przegane 8 godzin na postaci

<3 zazdrość suczko!

Opublikowano

&nbsp;

Witamy!

Około godziny 20:00 zostanie przeprowadzona Przerwa Techniczna w celu naprawienia błędów które pojawiły się na serwerze oraz dodaniu kilku rzeczy.

Naprawione oraz Dodane zostaną:

-WW/Komnata Smoka

-DMG jednej z broni dwuręcznych

-AntyExp do Handlarki

-Naprawienie Uporczywego Wywalania Chaneli

-Przygotowanie do UPDATE na wyższe lvl (150lv+)

-Bryłki Złota 500kk wprowadzenie do handlarza

-Księga Oswajania Konia dodana do handlarki

-Drop z metków 95+ (Dodanie dropu PD-ków)

-Usunięcie "Pierscienia ICafe" z dropu Olimpijskiej Szkatułki

-Naprawa Tabeli Bonusów (SR/UM) na odwrót pokazuje

-Wstepne dodawanie rzeczy takich jak "Informator MyDestiny" oraz WIELE INNYCH rzeczy których na chwile obecną nie chcemy wymieniać na stronie głównej dla ciekawej niespodzianki!

O wszystkich nadchodzących "przerwach" w grze zostaniecie poinformowani na TS3 oraz w Grze przez [HA]Prezydent

Forum Serwerowe zostanie prawdopodobnie jeszcze dziś uruchomione jeżeli wszystko uda się zrobić w podanym czasie :)

Pozdrawiamy

Team MyDestiny.pl!

&nbsp;

No i nic z tego nie ma...

A to Wasze WW - porazka. Wbilismy, wywalilo nas na PIECZECIE Z DT po czym 10 sek - kick. I tak za kazdym razem!

Komnara baronki - zbugowana. Wchodzi tylko lider a reszta nawet hasla nie moze wpisac i tym oto sposobem stracilismy klucze.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

&nbsp;&nbsp;

No i nic z tego nie ma...

A to Wasze WW - porazka. Wbilismy, wywalilo nas na PIECZECIE Z DT po czym 10 sek - kick. I tak za kazdym razem!

Komnara baronki - zbugowana. Wchodzi tylko lider a reszta nawet hasla nie moze wpisac i tym oto sposobem stracilismy klucze.

Szkoda tylko że do komnaty baronowej wczoraj jak siedziałem na ts normalnie wbjali ludzie po kilka osób więc nie wiem w czym problem ???

Opublikowano

Szkoda tylko że do komnaty baronowej wczoraj jak siedziałem na ts normalnie wbjali ludzie po kilka osób więc nie wiem w czym problem ???

A gdybym wiedzial w czym problem to bym Ci pewnie powiedzial, nie?

Wszedl lider, wpisal haslo, my od razu chcemy wbic i wyskoczyl komunikat ze niby minelo 5 min od wpisania hasla przez lidera.. W efekcie minelo 10 sekund bo bylismy wtedy na tsie. No sorry, ale po co niby mialbym klamac, skoro gram tu od poczatku servera, co? Pomysl logicznie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A gdybym wiedzial w czym problem to bym Ci pewnie powiedzial, nie?

Wszedl lider, wpisal haslo, my od razu chcemy wbic i wyskoczyl komunikat ze niby minelo 5 min od wpisania hasla przez lidera.. W efekcie minelo 10 sekund bo bylismy wtedy na tsie. No sorry, ale po co niby mialbym klamac, skoro gram tu od poczatku servera, co? Pomysl logicznie.

Coś pisałem że kłamiesz .?

Po prosru napisałem Ci że siedziałem z ludzmi na ts i wbijali tam z PT ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...