Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyDestiny.pl [Dedyk] [Medium]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak juz robisz resety , mozna dodac pelke męstwa nie koncząca sie , troche nie fajnie sobie tym cale miejsce w EQ zasypywac .

NIESKOŃCZONEJ PELERYNKI JAK NARAZIE NIE BEDZIE MUSIMY OGARNĄC TE BŁEDY KTÓRE WYSTOPIŁY.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

NIESKOŃCZONEJ PELERYNKI JAK NARAZIE NIE BEDZIE MUSIMY OGARNĄC TE BŁEDY KTÓRE WYSTOPIŁY.

ZGasiłeś serwer czy tylko mi pisze błąd łaczenia ?

exoduus.png

Opublikowano

CZEMU SIE ZALOGOWAC NIE MOGE PISZE BLAD LACZENIA CALY CZAS NA KAZDYM CH >>>> .....

Serw off czy tylko ja mam caly czas błąd połączenia z serwerem?

SERWER JEST W TRAKCIE RESETOWANIE. ZA NIEDŁUGĄ CHWILKĘ ZOSTANIE WŁĄCZONY !

PRZEPRASZAMY ZE TRWA TO TAK DŁUGO :(.

Opublikowano

Serwer Dno !!!!! nie polecam, zaczyna się resetowanie padanie channeli a nie długo się pewnie zaczną cofki pozdro

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

Serwer Dno !!!!! nie polecam, zaczyna się resetowanie padanie channeli a nie długo się pewnie zaczną cofki pozdro

Dno z Ciebie.

Reset zrobiłem dlatego aby mogli ludzie sie tepac channele padaj gdy jest full luda i zrobie reload w grze.

Cofki to chyba masz w rozowuj ...

Opublikowano

Naprawdę fajny serverek dziwi mnie tylko, że jest na niego małe zainteresowanie, właśnie pobieram klienta i zawitam na serverze wraz z kumplami ;D .

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Takie osoby nie powinny się brać za serwery, odpalają gówno które ma więcej bugów niż pliki prosto z działu MPC download.

Czy ty w ogóle testowałeś ten serwer ?? Bo po tym co nam zaprezentowałeś ewidentnie widać, że nie. Totalnie nie ustawiony drop yang, drop biologa, PW nie działa a serwer od 2 godzin jak stoi już miał 4 resety. Z metinów lecą jakieś gówniane instrukcje skilli i po co powiedz nam po co ?

sygnaz.jpg
Opublikowano

Takie osoby nie powinny się brać za serwery, odpalają gówno które ma więcej bugów niż pliki prosto z działu MPC download.

Czy ty w ogóle testowałeś ten serwer ?? Bo po tym co nam zaprezentowałeś ewidentnie widać, że nie. Totalnie nie ustawiony drop yang, drop biologa, PW nie działa a serwer od 2 godzin jak stoi już miał 4 resety. Z metinów lecą jakieś gówniane instrukcje skilli i po co powiedz nam po co ?

Pw dziala , latke dostaniecie zaraz , Biolog jest dobrze zrobiony nagrody dobre sa ( tak czerwone ebo skrzynki sie dostaje i rozne kolory a z niej np pd albo duchowy kamien nie moze byc latwo ,

Opublikowano

Dlaczego wyskakuje mi taki blad ?

4sl6.png

1. Uruchom jako Administrator, lub:

2. Włóż jakąkolwiek płytkę do stacji DVD

3. Wypakuj clienta na dysk konkretny (nie na pulpit).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mozna poprosić o przeniesienie tej nakladki na inny hosting bo z mega nie moge pobierać coś :/ ???

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

SERWER JEST JUŻ ODPALONY POWINIEN NORMALNIE DZIAŁAC PRZEPRASZAMY ZE TAK DŁUGO TO TRWAŁO :(.

Ale gdzie jest odpalony ? Od godziny 15 cały czas mam błąd na czyściutkim cliencie, więc komuś tu coś nie wychodzi.

Argentus.pl Limuzyna 250 lv Smok (full eq - sprzedam)

Atharos.pl Limuzyna 240 lv WP ( full eq - sprzedam )

ManerisMt2.pl Limuzyna 200 lv Body ( full eq - sprzedam )

Opublikowano

Ale gdzie jest odpalony ? Od godziny 15 cały czas mam błąd na czyściutkim cliencie, więc komuś tu coś nie wychodzi.

No tylko szkoda że 190 graczy jest on i graja więc nie wiem sciagnij klienta. Jak masz latke

Opublikowano

Przyjemna dla oka prezentacja ,która zachęca do gry ;)

@Serwer

Tak wgl serwer jest dostępny ? Nie mogę się połączyć.

kmr3.gif

Opublikowano

@UP

wywalilo ch2, a ch1 off, ch3 dziala napewno :-)

Mi sie dobrze gra, admini naprawiaja wszystkie bugi, wiec jest generalnie spoko. polecam!

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...