Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyDestiny.pl [Dedyk] [Medium]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TYM KTÓRYM WYWALA KLIENTA POSTAC NIECH ZAŁOZO POSTAC W SCHINSO JAKIŚ BŁAD W JINO JEST ZARAZ ZOSTANIE NAPRAWIONE !!!

PRZEPRASZAMY ZA TAKI PROBLEM :(

nic pomoglo ;)

Opublikowano

TYM KTÓRYM WYWALA KLIENTA POSTAC NIECH ZAŁOZO POSTAC W SCHINSO JAKIŚ BŁAD W JINO JEST ZARAZ ZOSTANIE NAPRAWIONE !!!

PRZEPRASZAMY ZA TAKI PROBLEM :(

Z ojczystym językiem nie masz zbyt wiele wspólnego, prawda?...

@top,

Nie polecam serwera. Administrator jest albo niedokształcony, albo ma 10 lat, albo ma jakieś problemy z ortografią itd.. Nie wnikam... Ale to dobrze o nim nie świadczy... Myślę też, że przez to nie będzie prowadził rzetelnie serwera przez te 2-3 dni (bo tyle mu daję).. Także.. Dobranoc :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Beka z was. Nawet eq na start nie ma :)

@EDIT

pomylilem sie.

"BEKA Z NAS"

Beka z wiekszosci osob ktore tak sie własnie "jeb*ą" za przeproszeniem.:>

Opublikowano

Moze i Administracja banuje za WH topke , ale Admin nawet nie sprawdzal mnie jak expilem , dobilem 80 m wrocilem do m1 , bonowalem 20 minut ponad eq , i dostalem bana za TOP1.

Pozdrawiam i powodzenia nie wejde ponownie.

Niektorych nie sprawdzaja poprostu banuja za top ze ktos za szybko expi bo to juz WH. Szkoda ze WP'kiem wbijasz do v2 kilka spotow i 75 lvl.

Opublikowano

Moze i Administracja banuje za WH topke , ale Admin nawet nie sprawdzal mnie jak expilem , dobilem 80 m wrocilem do m1 , bonowalem 20 minut ponad eq , i dostalem bana za TOP1.

Pozdrawiam i powodzenia nie wejde ponownie.

Niektorych nie sprawdzaja poprostu banuja za top ze ktos za szybko expi bo to juz WH. Szkoda ze WP'kiem wbijasz do v2 kilka spotow i 75 lvl.

Mój błąd w pośpiechu :>

Zbanowałe mcie w panelu,ale zapomniałem kicknąć z serwera patrze nadal zalogowany i taka mała moja gaffa z zapomnieniem cie od razu kicknąć jak byłeś w v2,a ban był jak najbardziej słuszny :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Hmm. No tak, konia brak, szamanem do 10 mam expic z piesci a w dodatku znalazlem yangbuga.. Ehh, pozdro.

(P.S. - napsialem do gma w sprawie yangbuga, nie raczyl odpsiac. Wiec co, moge sobie go wykrzystywac? czy jak?)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...