Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyDestiny.pl [Dedyk] [Medium]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie działa ? Bo nie mogę się połączyć...

@edit

Ok już działa Ch1 tylko off

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm. No tak, konia brak, szamanem do 10 mam expic z piesci a w dodatku znalazlem yangbuga.. Ehh, pozdro.

(P.S. - napsialem do gma w sprawie yangbuga, nie raczyl odpsiac. Wiec co, moge sobie go wykrzystywac? czy jak?)

Wszystko zostaje naprawione kazdy bug. To że nie odpisał nie znaczy ze nie przeczytał. Kazdy wiadomość do Amidnistratora z bugiem zostaje zapisywana i poprawiona !

Serwer nie działa ? Bo nie mogę się połączyć...

Serwer działa chyba tylko ch1 i ch2 wywaliło bo robliliśmy reload w grze.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Nie polecam! :) pliki wykupione od niedawno upadlej algorii :D Jeszcze te same bugi.. haha ^^ troche zmodyfikowane ;) bug clienta.. ze crash jest jak z mapy do mapy sie teleportujesz :D za pierwszym razem nie wyskoczy ale za 3-4 teleportem wyskoczy blad jesli sie nie myle C++ :D

Opublikowano

Nie polecam! :) pliki wykupione od niedawno upadlej algorii :D Jeszcze te same bugi.. haha ^^ troche zmodyfikowane ;) bug clienta.. ze crash jest jak z mapy do mapy sie teleportujesz :D za pierwszym razem nie wyskoczy ale za 3-4 teleportem wyskoczy blad jesli sie nie myle C++ :D

Hahaha Algori ? Co to wogle jest ?

c++ to chyba tylko tobie.

Z mapy wywala jest mały bład z tym ale juz naprawione potrzebujemy tylko resetu !

podajcie link do strony i rejje bo ten z prezki niedziala

http://mydestiny.pl/

Opublikowano

Hahaha Algori ? Co to wogle jest ?

c++ to chyba tylko tobie.

Z mapy wywala jest mały bład z tym ale juz naprawione potrzebujemy tylko resetu !

http://mydestiny.pl/

Wybacz pomylilem serwery, o astorie mi chodzilo :) ten sam client tylko zmodyfikowany :D te same bugi.. tylko ze astoria miala w chuj wiecej dodatkow ;)

Opublikowano

Wybacz pomylilem serwery, o astorie mi chodzilo :) ten sam client tylko zmodyfikowany :D te same bugi.. tylko ze astoria miala w chuj wiecej dodatkow ;)

Chyba nie.

Powiec mi jakie bugi to ze nie tempa na mapy juz naprawione. I co dajel

Opublikowano

Dlaczego serwer został wyłączony ? :)

Argentus.pl Limuzyna 250 lv Smok (full eq - sprzedam)

Atharos.pl Limuzyna 240 lv WP ( full eq - sprzedam )

ManerisMt2.pl Limuzyna 200 lv Body ( full eq - sprzedam )

Opublikowano

haha...

Pliki Astori?^ ^

Blagam :))

Nawet nie kojarze tego serwera,nic nie było od nich odkupowane,pliki robione od początku :)

Opublikowano

1. KD defa (100 def) - nie dodają zupełnie nic, tak jakby zbrojka była bez kd.
2. Na dużych czerwonych potkach napisane jest +100000 PZ (Chyba), a nie wiem czy dodają 1000.

Ogólnie serwer spoko, gra się przyjemnie, ale poprawcie to. Pozdrawiam! :)

@Edit

Teraz mam ten sam problem co Up

4.jpg

Opublikowano

1. KD defa (100 def) - nie dodają zupełnie nic, tak jakby zbrojka była bez kd.

2. Na dużych czerwonych potkach napisane jest +100000 PZ (Chyba), a nie wiem czy dodają 1000.

Ogólnie serwer spoko, gra się przyjemnie, ale poprawcie to. Pozdrawiam! :)

@Edit

Teraz mam ten sam problem co Up

Za chwilę all zostanie naprawione

Opublikowano

3xUP: Napisał już 2 bugi, to ja dodam:

1. Nwm czy to celowe, ale na psach leci z 100 razy więcej kasy niż z innych mobów.

2. Nie działają portale (chciałem przejść z doliny orków do świątyni to się nie dało).

3. Nie ma 100% na przywołanie konia (wiem, że to nie bug, ale dobrze by było gdybyście to zrobili).

Narazie tyle.

Pozdro, UnStoppable.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

3xUP: Napisał już 2 bugi, to ja dodam:

1. Nwm czy to celowe, ale na psach leci z 100 razy więcej kasy niż z innych mobów.

2. Nie działają portale (chciałem przejść z doliny orków do świątyni to się nie dało).

3. Nie ma 100% na przywołanie konia (wiem, że to nie bug, ale dobrze by było gdybyście to zrobili).

Narazie tyle.

Pozdro, UnStoppable.

JUŻ NAPRAWIAM ALL !!!

Opublikowano

jak wybieram postać dałem jej nick i teraz ma reke w górze postać i nie moge wbic na serwer ..

Bład łaczenia z serwerem -.-

exoduus.png

Opublikowano

Dodam kolejny bug.

Zęby orka dropią jak na lekarstwo :)

Z moobków w dolinie, V2 leci po 100 yang :D a jak Unstoppable wspomniał na psach leci po 1kk z moobka czasem.

Poza tym czasem jak się zbierze spota z pelerynki to loga.

sygnaz.jpg
Opublikowano

ZROBIŁEM MAŁY RESET ŻEBY ALL TELEPORTY DZIAŁAŁY, PRZEPRASZAM ŻE TAK WCZESNIE RESETY NO ALE BEZ TEGO NIE BEDZIECIE MIELI JAK EXPIC I NIE BEDZIECIE MOGLI WALCZYC O TOPKE :D

Jak juz robisz resety , mozna dodac pelke męstwa nie koncząca sie , troche nie fajnie sobie tym cale miejsce w EQ zasypywac .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...