Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyDestiny.pl [Dedyk] [Medium]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie płacz, to, że ty nie dajesz rady na takim lvlu to nie znaczy, że każdy cieniaku ^^

jak ty jesteś taki cwany to zagraj np. Mentalem i zrób pvp ze Smokiem. Jak widać na ss'ie po eq to mam bardzo dobre :) takiemu bodziakowi czy daggerowi z samego rozpro bije 35k z krytem :) w sumie gówno mnie obchodzą losy tego serwera . Życzę aby padł jak najprędzej , bo tylko ludzie tracą czas na serwer bez celu i bez przyszlości

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok to tak grałem, wbiłem 150 zdobyłem co się dało i co teraz ??

Otóż znam odpowiedź nic, ponieważ serwer wymarł i jest 80 osób online w powiewach 90 :D

Serwerek był fajny ale nikt tu nie gra więc nie ma sensu dłużej go męczyć, wyłączcie go i tyle :)

Czemu tak mało osób gra? powodów jest kilka zbyt mocny BM, zbyt trudno według niektórych o ulepki, szybkie wbijanie expa na bugu 0-150 w 3 godziny kolejna sprawa wracając do BMa nie wyrównane klasy, nie działająca arena wojen, pojebany system Berana i Baronowej, na win7 często wywala z Runtimemem albo po prostu wywala do pulpitu :D,

Serwer nie wypalił moim zdaniem, chociaż trzeba pochwalić administracje za upór i dużo poświęcanego czasu na poprawki. Serwer to fuszerka bo brakuje im wiedzy niestety.

sygnaz.jpg
Opublikowano

Ok to tak grałem, wbiłem 150 zdobyłem co się dało i co teraz ??

Otóż znam odpowiedź nic, ponieważ serwer wymarł i jest 80 osób online w powiewach 90 :D

Serwerek był fajny ale nikt tu nie gra więc nie ma sensu dłużej go męczyć, wyłączcie go i tyle :)

Czemu tak mało osób gra? powodów jest kilka zbyt mocny BM, zbyt trudno według niektórych o ulepki, szybkie wbijanie expa na bugu 0-150 w 3 godziny kolejna sprawa wracając do BMa nie wyrównane klasy, nie działająca arena wojen, pojebany system Berana i Baronowej, na win7 często wywala z Runtimemem albo po prostu wywala do pulpitu :D,

Serwer nie wypalił moim zdaniem, chociaż trzeba pochwalić administracje za upór i dużo poświęcanego czasu na poprawki. Serwer to fuszerka bo brakuje im wiedzy niestety.

Wiedzy to może Tobie prakuje więc nie odzywaj się..

Zdobyłęś 150 to się ciesz.

Jak poprawie all bugi to wprowadze update.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

jak ty jesteś taki cwany to zagraj np. Mentalem i zrób pvp ze Smokiem. Jak widać na ss'ie po eq to mam bardzo dobre :) takiemu bodziakowi czy daggerowi z samego rozpro bije 35k z krytem :) w sumie gówno mnie obchodzą losy tego serwera . Życzę aby padł jak najprędzej , bo tylko ludzie tracą czas na serwer bez celu i bez przyszlości

"Życzysz źle serwerowi" Nic mu nie zrobił złego mimo to zle mówią,poziom niektórych ludzi :)

INFO:

Witam!

W dniu jutrzejszym 23.8.13 (Piątek) około godziny 20:00 zostanie zorganizowany konkurs OX-Ile rund?Zobaczymy :)

Co do Aktualizacji pojawi się ona pod koniec tygodnia/Początek kolejnego.

Większość błędów wykrytych przez was została już naprawiona,i na bierząco poprawiamy je,jeżeli posiadacie jakiś bład prosimy o kontakt na TS3-Zostanie on jak najszybciej naprawiony.

Co pojawi się w aktualizacji?

Jedyne co wam możemy zdradzić na chwilę obecną to zwiększenie maksymalnego lvl-Nowa mapa do expa/Nowa Zbroja/Nowy Miecz.Dalszych tajemnic UPLOUDU nie chcemy na razie zdradzać :)

Zapraszamy na TS3: ts24.net-speak.pl:6420

Pozdrawiamy!

Team MyDestiny.pl!

Opublikowano

Brakuje Ci wiedzy chłopczyku i to sporo, więc nie cwaniakuj tak bo dojście do rzeczy które na serwerze powinny być już przy becie zajęły Ci kilka dni.

Tak trudno było zastosować skrypt do autowstawania chanelli ?

Tak trudno było sprawdzić DMG wszystkich klas przed startem?

Tak trudno było sprawdzić drop yang przed startem ?

Tak trudno było sprawdzić komnate w av1 i ją poblokować? och tak przecież nawet o tym nie wiedziałeś wielki Adminie.

Tak trudno było sprawdzić pliki gotowców z MPC i zablokować buga expa który występuje na co drugim nowym (tygodniowym serwerze) ?

Tak trudno było zrobić reklame serwerowi przed startem? Chociaż może i dobrze bo po co ludzie mieli grać przez te pierwsze 3 dni gdzie połowa rzeczy była zbugowana.

Tak trudno spytać innych administratorów jak poradzić sobie Runtime Errorem który nadal występuje na WIN7?

Tak trudno było wypuścić patchera ? Przez to jak ktoś już wyżej wspomniał ludzie nadal mają clienta z nie działającym SZEPTEM z zjebanym DMG broni.

Więc nie chwal się jaki jesteś mądry i jak dużo wiesz bo kurwa zamiast naprawiać serwer wypuść bete i dopiero PUBLIKACJE SPRAWNEGO SERWERA

Mniej więcej dlatego nie masz tutaj ludzi, ale przecież jesteś taaaaki mądry i taaaaaki fajny zrobić 20129239 OXów i ludzie wrócą ? No to się zdziwisz :)

ELO przyjmij uargumentowaną krytykę na klatę i coś z tego wyciągnij a nie wdawaj się w bezsensowane dyskusje serwer pada i nic nie możesz z tym już zrobić, więc wyciągnij z tego wnioski na przyszłość.

sygnaz.jpg
Opublikowano

Brakuje Ci wiedzy chłopczyku i to sporo, więc nie cwaniakuj tak bo dojście do rzeczy które na serwerze powinny być już przy becie zajęły Ci kilka dni.

Tak trudno było sprawdzić komnate w av1 i ją poblokować? och tak przecież nawet o tym nie wiedziałeś wielki Adminie.

Tak trudno było sprawdzić pliki gotowców z MPC i zablokować buga expa który występuje na co drugim nowym (tygodniowym serwerze) ?

Tak trudno było zrobić reklame serwerowi przed startem? Chociaż może i dobrze bo po co ludzie mieli grać przez te pierwsze 3 dni gdzie połowa rzeczy była zbugowana.

Tak trudno spytać innych administratorów jak poradzić sobie Runtime Errorem który nadal występuje na WIN7?

Tak trudno było wypuścić patchera ? Przez to jak ktoś już wyżej wspomniał ludzie nadal mają clienta z nie działającym SZEPTEM z zjebanym DMG broni.

Więc nie chwal się jaki jesteś mądry i jak dużo wiesz bo kurwa zamiast naprawiać serwer wypuść bete i dopiero PUBLIKACJE SPRAWNEGO SERWERA

Mniej więcej dlatego nie masz tutaj ludzi, ale przecież jesteś taaaaki mądry i taaaaaki fajny zrobić 20129239 OXów i ludzie wrócą ? No to się zdziwisz :)

ELO przyjmij uargumentowaną krytykę na klatę i coś z tego wyciągnij a nie wdawaj się w bezsensowane dyskusje serwer pada i nic nie możesz z tym już zrobić, więc wyciągnij z tego wnioski na przyszłość.

Pliki gotowców rozjebałeś mnie,

Pokoza mi takie pliki na mpcforum. dam ci limit lików i + jak takie znajdziesz.

A jak masz spiny do mnie zapraszam na ts cwaniaku.

Zrób coś sam lepiej.

Podkreślam sam !!!!

Opublikowano

Brak słów na takich ludzi jak Ty i czasami aż niewiem czy mam doczynienia z hejterem czy z zwykłym człowiekiem od konkurencji :)

Co do twoich plików gotowców-Brak słów

Okey bug z expem jest naszym błędem nie dopilnowanym aczkolwiek na becie po prostu nam to umknęło jak i graczom z bety...

Patcher trudno zrobić?-Tak trudno,mądralo zrób sam i all podepnij zobaczymy :) Jest on już w fazie końcowej więc lepiej późno (tydzien po starcie) niż wcale ;)

"TAK TRUDNO" "TAK TRUDNO" chłopie jakby każdy serwer był taki idealny na starcie bez bugów to ja niewiem co by się działo,każdy serwer ma bugi i trudno jest je wszystkie wyeliminować,po to była beta-To co znalezli na becie,od razu naprawiliśmy,a to co na officialu to dopiero teraz...

Krytyka to cecha ludzi inteligętnych-Wnioskując z tego co wypisałeś to nie nazwe tego krytyką ^ ^

Nie mam zamiaru się z Tobą wdawać w niepotrzebny spam pod tematem chociaż może i lepiej podbijesz nam troche prezentacje :)

Jak chcesz podyskutować zapraszam na TS3 i tyle w temacie..

Pozdrawiam

True

@EDIT

Też masz twoje konto nie może być użyte ? xD Admin to jest ban czy jak bo nie rozumiem :P

Hah ok rozwiazane dostałem banika Elo :)

DOSTAŁ BANA NA SERWERZE I MACIE SPRAWE ROZWIĄZANĄ :D

Mam dla Cb prezent kolego:

comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEK

Pozdrawiam Serdecznie!

Dobranoc!

Opublikowano

Nie mam zamiaru odpowiadać na ten jak to nazwałeś BóL dupy, w 5 godzin po banie zrobiłem postać 150 lvl po kolejnych 3 godzinach miałem full eq 150.... I NADAL JĄ MAM więc nie wiem o co spinasz dostałem Bana za NH na ninjy koło 100 lvla :)

Na Tsa mogę wejść nie ma problemu, tylko najpierw przygotuj mutacje ^^

To jest inteligentna krytyka tylko wy sracie po gaciach już bo wiecie, że serwer upadł na dno... I nikt nowy tu już nie przyjdzie, w przyszłym tygodniu max za 2 będzie reset kont i tak to się skończy a wy będziecie próbować startować z nową nazwą bo tych waszych ściem już nikt nie łyknie.

Prezydent jak się do mnie wypowiadasz to nie życzę sobie pisania po polskiemu, jak piszesz tak ciotowato w języku ojczystym to pisz po angielsku.

Miałem nie zwracać Ci na to uwagi ale to już któryś raz.

No co jest czemu nie odpowiesz na pytania o Yangi o DMG o Drop w komnacie o wywalanie z Runtimem ? Bo wiesz, że spierdoliliście i bronisz się na siłę.

sygnaz.jpg
Opublikowano

Nie mam zamiaru odpowiadać na ten jak to nazwałeś BóL dupy, w 5 godzin po banie zrobiłem postać 150 lvl po kolejnych 3 godzinach miałem full eq 150.... I NADAL JĄ MAM więc nie wiem o co spinasz dostałem Bana za NH na ninjy koło 100 lvla :)

Na Tsa mogę wejść nie ma problemu, tylko najpierw przygotuj mutacje ^^

To jest inteligentna krytyka tylko wy sracie po gaciach już bo wiecie, że serwer upadł na dno... I nikt nowy tu już nie przyjdzie, w przyszłym tygodniu max za 2 będzie reset kont i tak to się skończy a wy będziecie próbować startować z nową nazwą bo tych waszych ściem już nikt nie łyknie.

Prezydent jak się do mnie wypowiadasz to nie życzę sobie pisania po polskiemu, jak piszesz tak ciotowato w języku ojczystym to pisz po angielsku.

Miałem nie zwracać Ci na to uwagi ale to już któryś raz.

No co jest czemu nie odpowiesz na pytania o Yangi o DMG o Drop w komnacie o wywalanie z Runtimem ? Bo wiesz, że spierdoliliście i bronisz się na siłę.

Hehe.

DMG jak byś potrafił czytac jest juz zmniejszone może jeszcze nie jest idealnie ale juz nie jest PvP na skila.

Wywalanie Runtimem masz chujowego kompa. I chodciaż troche gdybyś pomyślał lub zapytał a nie odrazu z pyskiem byś wiedział co pobrac by juz nie wywalało.

Spierdoliłeś to ty wchodząc tu <3.

Jezeli sie nie podoba to żegan :*.

Opublikowano

Za Duże DMG ...

Zbyt Duży Drop Yang ...

Bug z Expem ...

80 osób on-line

TO mówi samo za Siebie :)

Trzeba pomyśleć nad lepszym Projektem.

Polecam zrobić Medium , wiecej ludzi bedzie grało

Pozdro.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Witam.

Każdy krytykuje bo grał kiedy BM walił zbyt dużo poprawili i jest idealnie. Jak tam chcecie serwer nie liczy zbyt dużo graczy bo był wtedy BM kosiarz teraz jest coś innego może i przez to odeszli gracze jeśli to czytają mogą powrócić na serwer bo każdy odchodził przez BM-a teraz jest cud moim zdaniem serwer już idealny :) jeśli macie pytania do mnie piszcie na PW lub w grze.

Pozdrawiam Jinno :*

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Hehe.

DMG jak byś potrafił czytac jest juz zmniejszone może jeszcze nie jest idealnie ale juz nie jest PvP na skila.

Wywalanie Runtimem masz chujowego kompa. I chodciaż troche gdybyś pomyślał lub zapytał a nie odrazu z pyskiem byś wiedział co pobrac by juz nie wywalało.

Spierdoliłeś to ty wchodząc tu <3.

Jak czytam co ty piszesz to mi się smiać chce. Nie potrafisz przyjąć krytyki i słów prawdy?

"DMG jak byś potrafił czytac jest juz zmniejszone może jeszcze nie jest idealnie ale juz nie jest PvP na skila."

Co z tego, że pvp nie jest na skilla skoro dalej jest kompletnie nie zbalansowane.

"Wywalanie Runtimem masz chujowego kompa. I chodciaż troche gdybyś pomyślał lub zapytał a nie odrazu z pyskiem byś wiedział co pobrac by juz nie wywalało."

Chłopaczku, otóż ten błąd nie ma żadnego związku z tym jaki kto ma komputer, a dla twojej wiadomości i jego i mój komputer (również często mam ten błąd jak i 90% graczy, których pytałem o niego) jest bardzo dobry i nic mu nie brakuje ;).

No oczywiście, pożegnaj się z graczami, bo i tak tego serwera nie da się już uratować, a z dnia na dzień będzie dalej ich ubywać. 80 online graczy w godzinach szczytu ;D? I ty uważasz, że ten serwer wypalił? Nie bądź smieszny.

Brak słów na takich ludzi jak Ty i czasami aż niewiem czy mam doczynienia z hejterem czy z zwykłym człowiekiem od konkurencji :)

Co do twoich plików gotowców-Brak słów

Okey bug z expem jest naszym błędem nie dopilnowanym aczkolwiek na becie po prostu nam to umknęło jak i graczom z bety...

Patcher trudno zrobić?-Tak trudno,mądralo zrób sam i all podepnij zobaczymy :) Jest on już w fazie końcowej więc lepiej późno (tydzien po starcie) niż wcale ;)

"TAK TRUDNO" "TAK TRUDNO" chłopie jakby każdy serwer był taki idealny na starcie bez bugów to ja niewiem co by się działo,każdy serwer ma bugi i trudno jest je wszystkie wyeliminować,po to była beta-To co znalezli na becie,od razu naprawiliśmy,a to co na officialu to dopiero teraz...

Krytyka to cecha ludzi inteligętnych-Wnioskując z tego co wypisałeś to nie nazwe tego krytyką ^ ^

Nie mam zamiaru się z Tobą wdawać w niepotrzebny spam pod tematem chociaż może i lepiej podbijesz nam troche prezentacje :)

Jak chcesz podyskutować zapraszam na TS3 i tyle w temacie..

Pozdrawiam

True

@EDIT

DOSTAŁ BANA NA SERWERZE I MACIE SPRAWE ROZWIĄZANĄ :D

Mam dla Cb prezent kolego:

comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEK

Pozdrawiam Serdecznie!

Dobranoc!

Ja nie wiem w takim razie jak wy robiliście tą betę, ale widocznie wam nie wyszła, bo serwer wystartował mega pobugowany i nie dopracowany co przyznało również wiele innych graczy. Ja miałem również wrażenie jakby te pliki były czysto ściągnięte jako gotowiec z mpcforum i to nie jest to, że każdy serwer ma jakieś bugi na starcie, bo wy mieliście ich poprostu ogrom.

No masz rację, jak narazie to same negatywne komentarze podbijają wam prezentacje, bo inaczej spadła by na samo dno.

Pozdro, Pumaa

A tak PS: Widzę, że ox się zbliża, bo liczba osób z 75 szybko wzrosła do 90 online :D. Uważajcie, żeby wam maszyna nie padła z takimi przeciążeniami o.O.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Chiluś miałeś u mnie stawiać serwer a co się stało...
U mnie miał byś reklamy, stronki itd.
Ale widzę coś ci nie wyszło z serwerkiem :)

Opublikowano

Chiluś miałeś u mnie stawiać serwer a co się stało...

U mnie miał byś reklamy, stronki itd.

Ale widzę coś ci nie wyszło z serwerkiem :)

Może mialem robic z Tobą.

Ale pierwszy był True i jakoś wyszło że wolałem u niego zostać.

Reklamy ?

Ten twój serwer jaką ma reklamę ? Chyba tylko mpcforum i n tym waszym forum.

Ciesz się że Ci ten serwer wyszedł 10 członków w Teamie macie, ciekawe czy główny admin tego serwera by potrafił coś sam zrobić ?

Opublikowano

Jak coś to Techników jest 2 :0
A jeśli chodzi o reklamy to się nie martw :)
A ilu u was osób OnLine??
Bo chyba nie zbyt dużo :)

Opublikowano

Zajmij się swoimi projektami kolego Leon :)

PS fajna strona:Strona tymczasowo offline. Zaraz wracamy!

@EDIT

Komentarze graczy pod twoją prpezentacją mówią też to i owo:

"Nie wiem jak można każdego dnia po 2-3 razy wyłączać server wmawiając, że to tylko restart, a jak się okazuje server jest off na dłuższy czas.

Nie polecam servera, administracja nieogrnięta, co chwile server off. "

"Nie wiem kiedy server chodził ładnie bez lagów, jak on więcej jest OFF niż ON :D"

"Start V2 o godzinie 18.

Naprawiono już wszystkie błędy.

Wszystkie bugi zostały poprawione.

Więcej nie powinno wywalać takich błędów"

Idz naprawiaj bugi na swoim serwerze a nie u nas w prezentacji siedzisz :*

Opublikowano

właśnie techników jest dwóch u was ja jestem sam True pomaga jak może <3.

U was dwóch techników a pewnie wiece bugów niż u mnie ;).

Niech chociaż twój jeden technik zrobi taki projekt jak mój to mu osobiście złożę gratulację !

Pozdrawiam Team MyDestiny.pl <3.

Opublikowano

Co słychać na serwerze ?

Są poważne bugi ?

Fajnie się gra ?

Ilu jest graczy ?

Z prezentacji serwer wydaje się być fajny :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

Co słychać na serwerze ?

Są poważne bugi ?

Fajnie się gra ?

Ilu jest graczy ?

Z prezentacji serwer wydaje się być fajny :)

-Poważne nie ,aczkolwiek pojedyńcze nadal są

-Myśle że fajnie ale jak to [HA] możesz mi nie wierzyć ^ ^

-Graczy lewy górny róg strony :)

Myśle że serwer przypadnie CI do gustu :)))

Pozdrawiam!

Opublikowano

True - A nie mowiłem że serwer postoi tydzień i bd 50-100 graczy ?

Mówilem . ;)

PS . Pozdrawiam bokserka ktory cisnie po ludziach w prezentacji serwera

cudnie >:.

ZBCd.png

Opublikowano

True - A nie mowiłem że serwer postoi tydzień i bd 50-100 graczy ?

Mówilem . ;)

PS . Pozdrawiam bokserka ktory cisnie po ludziach w prezentacji serwera

cudnie >:.

Ciebie tez moge pocisnąć jak chcesz <3.

Spinasz się do mnie chodź na ts cwaniaku.

Internetowy napinacz

Opublikowano

Ciebie tez moge pocisnąć jak chcesz <3.

Spinasz się do mnie chodź na ts cwaniaku.

Internetowy napinacz

Brawo, świetny administrator serwera. Kolejny, który się nie nadaje na tą rolę. Prawdziwy członek administracji powinien mieć nerwy ze stali, spokój... A tu proszę, jak łatwo go zdenerwować. Co do serwera... Nie byłem i nie wbiję, za mało osób on-line, a poza tym niektórzy mówili, że exp jest do bani. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...