Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyDestiny.pl [Dedyk] [Medium]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

stalowa maska +8 to max , nie da sie ulepszyc na +9 ... epiki z czego sie robi?bo napewno nie ze stalek i trut itd ....

Wywlajace chanele - non stop

Przywolywanie konia porazka

Poty dodajace po 1k hp przy 40k zycia :D pozdro , na pocie duzym jest napisane 10 000 , a klikasz i dodaje 1k hp .

Brak um. jezdziectwa , jak ja mam uciekac przy resztkach zycia?

Ogarnijcie ten nie dopracowany serwer , kazdy potrafi wypuscic sewer ktory jest poprostu zwyczajnie nie ogarniety , zrobcie cos z tym ;/

Opublikowano

WSZYSTKI JUŻ ZOSTAŁO CHYBA NAPRAWIONE KSIĘGI KONIA I KSIĘGI TAKIE JAK COMBO ZOSTALO DODANE DO NPC !!!

Wszystko?

A drop kasy został naprawiony?

A pw zostało naprawione?

A kd defa zostało naprawione?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Kasa dropia sztabki jes wystarczajaca.

PW caly czas staram sie naprawic nie wiem gdzie tkwi ten problem.

KD defa powino dziaac

To sie postaraj naprawić pw, bo to bardzo ważna rzecz. KD, no widzisz powinno! ale nie działa.

Może i dropią sztabki, ale kasa też powinna dropić normalnie, a nie, że po 15 yang w v2. Takie coś świadczy tylko o tym, że serwer nieogarnięty.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

WYŁANCZAM GO TYLKO WTEDY GDY POJAWI SIE BUG I CHCEM GO POPRAWIC !!!!

PRZEWIDYWANY BEDZIE JESZCZE JEDEN I OSTATNI RESET

Sory, ale ile ty masz lat, że tak zapytam?

Często robisz błędy ortograficzne jak dziecko (np. "wyłanczam").

Nie potrafisz ogarnąć serwera, tzn. jest dużo bugów, channelle padają, pw nie działa.

Jak dla mnie nie powinieneś się brać za robienie serwera.

I ogarnij ten caps lock -.-.

Pozdro, UnStoppable.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

A ja mam pytanie.. Bony maks i w ogole, ale ile jest % na wejscie nno? 1? Bo ku*wica czlowieka bierze, na 150 zmianek nno weszlo mi RAZ z pozostalymi chu*owymi bonami, a to tylko tarcza na 41.. na chwile

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No kurde czemu co chwile wywala z serva ?? Pograć normalnie nie można bo co chwile offy i channele padają co 10 min...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

3x up

To nie jest zaden dzieciak, zeby nie bylo. Z ts-a wydaje sie, ze 16 +

Co do serwera czekam niecierpliwie

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Sory, ale ile ty masz lat, że tak zapytam?

Często robisz błędy ortograficzne jak dziecko (np. "wyłanczam").

Nie potrafisz ogarnąć serwera, tzn. jest dużo bugów, channelle padają, pw nie działa.

Jak dla mnie nie powinieneś się brać za robienie serwera.

I ogarnij ten caps lock -.-.

Pozdro, UnStoppable.

Błędy dlatego że all pisze na szybko szczegulnie na takie głupie komentarze jak ten,

Dziecko ? Zapraszam na ts przekonamy sie kto jest dzieckiem.

No kurde czemu co chwile wywala z serva ?? Pograć normalnie nie można bo co chwile offy i channele padają co 10 min...

Co 10 min.

Ale prawde padaja dlatego iż jakiś człowiek ddosuje potry logowania itd. Niebawiem powino ustać

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Błędy dlatego że all pisze na szybko szczegulnie na takie głupie komentarze jak ten,

Dziecko ? Zapraszam na ts przekonamy sie kto jest dzieckiem.

Co 10 min.

Ale prawde padaja dlatego iż jakiś człowiek ddosuje potry logowania itd. Niebawiem powino ustać

Szczególnie*. To nie jest zachowanie godne Ha, kłótnie z graczem własnego serwera. 15 yang? To na prawdę jest przesada, zastanawia mnie czy była tutaj beta czy opijanie dochodów które zdobędziecie. Mieliście mieć w uj graczy, a tu nawet 200 wyciągnąć nie może... Szczere gratulacje, serwer jest już przereklamowany , nie polecam.

Opublikowano

Szczególnie*. To nie jest zachowanie godne Ha, kłótnie z graczem własnego serwera. 15 yang? To na prawdę jest przesada, zastanawia mnie czy była tutaj beta czy opijanie dochodów które zdobędziecie. Mieliście mieć w uj graczy, a tu nawet 200 wyciągnąć nie może... Szczere gratulacje, serwer jest już przereklamowany , nie polecam.

Hahaha weź człowieku następny.

Co 15yang ? Może tyle dropiło.

200 graczy było. Na tą chwilę mamy 150 graczy online.

Więc spokojnie. Wszystko się ogarnie.

Już kilka rzeczy które sie nie zgadzały zostało naprawione więc nie spinajcie chłopaki i dziewczyny.

Pozdrawiam wasz kochany [HA]Prezydent <3. !!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Hahaha weź człowieku następny.

Co 15yang ? Może tyle dropiło.

200 graczy było. Na tą chwilę mamy 150 graczy online.

Więc spokojnie. Wszystko się ogarnie.

Już kilka rzeczy które sie nie zgadzały zostało naprawione więc nie spinajcie chłopaki i dziewczyny.

Pozdrawiam wasz kochany [HA]Prezydent <3. !!

Co ma szybkość pisania do błędów ortograficznych :D? Nic.

A co do serwera to bug next:

Oprócz tego, że kd defa nie daje w ogole defa to inne kd np. kd potwora pisze, że daje 15%, a daje 8. Inne kd tak samo.

Drugi bug. Po cholere w broni do expa tej z broni na 75 jest wbudowany bon na zwierzęta? Tak samo w rosie, która powinna być na potwory jest na zwierzaki.

Pozdro, UnStoppable.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Co ma szybkość pisania do błędów ortograficznych :D? Nic.

A co do serwera to bug next:

Oprócz tego, że kd defa nie daje w ogole defa to inne kd np. kd potwora pisze, że daje 15%, a daje 8. Inne kd tak samo.

Drugi bug. Po cholere w broni do expa tej z broni na 75 jest wbudowany bon na zwierzęta? Tak samo w rosie, która powinna być na potwory jest na zwierzaki.

Pozdro, UnStoppable.

Prezydent po prostu jest człowiekiem nerwowym i irytują go niektóre wypowiedzi ^ ^

Co do ogółem kłótnie-No cóż każdy czasami się w jakąś kłótnie wprowadzi,a błędy ortograficzne-Może takowe piszę liczy się to co prezentuje sobą dany [HA] :)

Co do Bugów-All Bugi zostaną od jutra rana naprawiane i mysle ze po jutrzejszym dniu mało jaki bug zostanie znaleziony,a drop yang-Raz dropnie 15yang a raz normalnie więc nie przesadzajmy że coś zle dropi bo wiekszość osób nie narzeka ;)

Wywalające chanele-Ataki na porty logowania/Chanelii i po prostu chanel nie wytrzymuje ale włącza sie automatycznie po ok.5minutach;]

Myśle ze po jutrzjeszym dniu liczba online będzie tylko wzrastać i na prawde warto zagrać i zostać bo serwer jest ciągle "Ogarniany" że tak to nazwe i planujemy UPDATE w dniu jutrzejszym/pojutrze jak all bugi naprawimy do po południa :]

Na chwile obecną jest 165 online-Nie za dużo nie za mało,myśle ze jak all sie naprawimy dojdziemy do 200+ i postaramy się jako Team zeby ta liczba się utrzymywała i wzrastała także ;)

Pozdrawiam

[HA]True

Na TS3 ciągle dostępny i do usług graczy (Pytania) :)

Opublikowano

Co prawda bugow jest wiele ale administracja wydaje sie w maire ogarnieta i staraja sie to naprawiac. Graczy jest ok 150-200, mysle ze jak wszystko poprawia to ta liczba wzrosnie. Server dobry, gra sie milo i przyjemnie, z eq nie ma problemow.. jedynie ze stalkami ciezko ale to jest w sumie fajne :D

Polecam :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zajebiscie zajeebisty serwer :p

Wbije na 100% zapraszam wszystkich fenomenalnie efektowna prezetacja hehe

brak slow totalny rozpier**l zapraszam do jinno !

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Tutaj masz: erionmc.hopto.org

Wejdz sprawdz i graj :-)

Opublikowano

A więc tak.. wbiłem lv. 95 i powiem tylko tyle - dno. Serwer jest strasznie nie dopracowany jeżeli chodzi o exp. Za MAXIMAXI spota na mapce 95 dostaje 0,73 % xDDDDDDD. Powodzenia we wbijaniu poziomów, nie wspomnę o braku respów GENKA i WRÓŻKI.

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

A więc tak.. wbiłem lv. 95 i powiem tylko tyle - dno. Serwer jest strasznie nie dopracowany jeżeli chodzi o exp. Za MAXIMAXI spota na mapce 95 dostaje 0,73 % xDDDDDDD. Powodzenia we wbijaniu poziomów, nie wspomnę o braku respów GENKA i WRÓŻKI.

Ooo, to jakim cudem są już 2x 115 lvl+??

A co do tych bossów to się respią, ale gdzie to już musisz sam odkryć, bo ja już znalazłem ;).

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

No własnie widze TOP 1 122LVL :))

I Zapowiada sie ze dzis wbije spokojnie 125lv+ tragedia z expem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...