Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyDestiny.pl [Dedyk] [Medium]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dziwcie się osoby które cisneły na BS na noc że was logneło,za BS bana niema ale Kick jak obecnosc nie potwierdzona to tak sie dzieje :3

W ciągu dnia tez staram się nadzorować wszystkiego sie nie wyłapie ale zawsze troche BS-owcom utrudnimy troche życie ;)

Pozdrawiam

Zły [HA]True!

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer normalnie działa.

Tak True masz racje denerwują mnie nie które wypowiedzi i dlatego robie błedy.

Co do expa myslę ze jest dobry topka jest juz dosyc duza.

Dziś bedzie przewidywany mały reset w celu poprawienia ostatnich błedów które zostały wykryte podczas gry.

Zapraszam każdego chętnego do gry.

Prosze nie zwracać uwagi na połowe hejtów tu dlatego iż widzą że jedna osobą zaczyna to następni zaczynaja gdzie połowa ludzi co hejtuje tu nawet nie było na serwerze więc nie ma co.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Spróbuj inne ch.

Wszystkie bugi mam zapisane.

Jestem w trakcie poprawiania ich.

Reset 10min przed resetem napisz wam :D.

Tak, ale czy zrobisz nam liste naprawionych bugow i wkleisz tutaj, tak zebysmy rowniez wiedzieli... Dobrze by bylo ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tak, ale czy zrobisz nam liste naprawionych bugow i wkleisz tutaj, tak zebysmy rowniez wiedzieli... Dobrze by bylo ^_^

ZWIĘKSZONY EXP NA MAPIE 90LVL.

NAPRAWIONE PW.

DO NPC DODANE KSIĘGI ITD.

100% NA WOŁANIE KONIA.

USUWANIE PRZEDMIOTÓW.

Opublikowano

KD nadal nie działają poprawnie rusz się i napraw to w końcu... Efekt jest taki, że zmieniłeś wartości kamyczkom +4 a tak realnie to zmieniłeś tylko napis na kamyczkach +4 a wartości nadal są PLowe.

Nadal nie dodałeś instrukcji do zwiększania przywołania konia. Tylko jakieś debilne górnictwo.

sygnaz.jpg
Opublikowano

Wcześniej nie zauważyłem, ale tą handlarkę mogliście sobie darować.. Administrator ma z 13 lat, a takich npc stawia? Oj brzydko... ;x Można by się burzyć, że w metka grają też dzieci itd, ale po co, skoro administrator tego serwera jest faktycznym odzwierciedleniem tego... A to chyba wystarczy ^^

Jeszcze raz, nie polecam serwera ;x

1377019234-U697852.png

Opublikowano

NAPRAWIONE PW.

100% NA WOŁANIE KONIA.

USUWANIE PRZEDMIOTÓW.

No dobra, a kd?

A Yangbug?

A poty?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

NAPRAWIONE PW.

100% NA WOŁANIE KONIA.

USUWANIE PRZEDMIOTÓW.

A kd? Dalej nie działają.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

No dobra, a kd?

A Yangbug?

A poty?

Jaki yang bug ?

Poty za 2min beda działac KD też

Wcześniej nie zauważyłem, ale tą handlarkę mogliście sobie darować.. Administrator ma z 13 lat, a takich npc stawia? Oj brzydko... ;x Można by się burzyć, że w metka grają też dzieci itd, ale po co, skoro administrator tego serwera jest faktycznym odzwierciedleniem tego... A to chyba wystarczy ^^

Jeszcze raz, nie polecam serwera ;x

13lat to może ty masz. wejdz na ts pogadamy chłopcze.

Internetowy napinacz <3. Uwielbiam takich

Opublikowano

&amp;nbsp;

Jaki yang bug ?

Poty za 2min beda działac KD też

13lat to może ty masz. wejdz na ts pogadamy chłopcze.

Internetowy napinacz &amp;lt;3. Uwielbiam takich

&amp;nbsp;

Kolejny BUG nowe postacie nie mają umiejętności konnych...

Zrób reset i daj wszystkim postaciom obecnym i nowym konia na 21 lub jak było wcześniej na 11 lvlu bo teraz się nie dostaje konia...

Łatwiej będzie dodać podstawowe wierzchowe do sklepu mianowicie te bez bonusów.

Do Pana 2x down jakie znaczenie ma Yang Bug na serwerze gdzie yangi nie mają żadnej wartości ? 1 kkk to jest kwestia 30 minut.

sygnaz.jpg
Opublikowano

Yangbug istnieje ale nie chce go tutaj pisac a innego kontaktu z Wami nie ma. W grze nie odpisujecie a tu na pw sie napsiac nie da.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Yangbug istnieje ale nie chce go tutaj pisac a innego kontaktu z Wami nie ma. W grze nie odpisujecie a tu na pw sie napsiac nie da.

W grze na PW piszemy do kazdego.

Tylko pewnie nie masz łątki i nie dochodzi do Ciebie.

Pisz Tu na PW lub fanPage lub ts !

Opublikowano

Wystąpiły następujące błędy

Użytkownik BokserPL nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana

FB nie mam a na ts nie bd wchodzil, to raczej nei w moim interesie tylko Waszym...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wystąpiły następujące błędy

Użytkownik BokserPL nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana

FB nie mam a na ts nie bd wchodzil, to raczej nei w moim interesie tylko Waszym...

Kłamstwo i jeszcze raz Kłamstwo,wczoraj do godziny 4:30 byłem na TS3 i póki szept nie działał pisałem każdemu w grze w razie pytań zapraszam na TS3 nawet tych bez mikrofonu i jakoś nikt inny nie miał problemu wejśc napisać,popytać,posłuchać?

W grze nie odpisujemy?-PW nie działało pewnie jak pisałeś,a na TS3 pewnie jak pisałem nie wchodziłeś jednakże jak teraz działa szept i wątpie żeby "ktoś" z administracji Ci nie odpowiedział :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...