Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyDestiny.pl [Dedyk] [Medium]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

True - tylko mam prosbe nie dawajcie ich do npc bo to będzie nudne ubijanie bosów 30 k z hita, sprawcie by były trudnodostępne

@ Edit

Bosy respią się co 15 min? minelo 30 i nadal nie ma.

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

True - tylko mam prosbe nie dawajcie ich do npc bo to będzie nudne ubijanie bosów 30 k z hita, sprawcie by były trudnodostępne

@ Edit

Bosy respią się co 15 min? minelo 30 i nadal nie ma.

Bossy respią się co 45min ;).

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Ja*****e. zróbcie coś z tymi BM'ami ... ja jako wojownik biję 20k z kryta wir on jako BM bije 20k bez kryta z wszystkiego -.- To nie jest normalne, chcecie zeby ludzie odchodzili ?

Opublikowano

Ja*****e. zróbcie coś z tymi BM'ami ... ja jako wojownik biję 20k z kryta wir on jako BM bije 20k bez kryta z wszystkiego -.- To nie jest normalne, chcecie zeby ludzie odchodzili ?

Cały dzien siedzimy z True i poprawiamy DMG już powinno być ok i bez zadnych problem myślę ze już wszystkie klasy sa wyrównane mniej więcej.

Sura nie moze tez byc za słaby...

I tak myślimy już że nie ma za wiele bugów.

Że już większość tych powazniejszysz zostało naprawione <3.

Opublikowano

bossy co 45min? no chyba was coś nie tak.. nie dość ,że ulepki coraz gorzej się dropi bo pełno ludzi .. to jeszcze czas dłuższy daliście... myslicie bardzo pozytywnie.. nie dziwie się ,że gra tutaj tylko 70 osób.. uptade już miałbyć w sobote .. dziś środa i nadal nic nie słychać ..

Opublikowano

hehe eq z navi rowniez szaleje na serwie. Przed chwila dostalem wiadomosc a w niej trytona z navi bonus po +99999... G00DxPR00 czy jakoś tak :)

Opublikowano

serwer do bani>> nie polecam admini to dzieci ktore nic nie potrafia

dawno mial byc update i do dzis go nie widac do tego dmg zbugowane ( u szamana nie poprawione )

Dodam ze dla mnie sa smieszne te latki ktore trzeba sciagac samemu... powinny byc w patcherze ktorego tu nie ma
i przez to ludzie tez odchodza bo nawet nie wiedza ze im pw nie dziala i sie dziwia ze nikt im nie odpisuje

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

hehe eq z navi rowniez szaleje na serwie. Przed chwila dostalem wiadomosc a w niej trytona z navi bonus po +99999... G00DxPR00 czy jakoś tak :)

Z navi dobre.

Szkoda tylko że u nas jest zablokowany Panel Bambuska i te inne gówna do robienia navi. Nawet nie mamy nomralnego MySQL. Mamy " phpMyAdmin "

Jeżeli wiecie co to jest i w tym jak zrobisz nawi jestes kozak.

serwer do bani>> nie polecam admini to dzieci ktore nic nie potrafia

dawno mial byc update i do dzis go nie widac do tego dmg zbugowane ( u szamana nie poprawione )

Dodam ze dla mnie sa smieszne te latki ktore trzeba sciagac samemu... powinny byc w patcherze ktorego tu nie ma

i przez to ludzie tez odchodza bo nawet nie wiedza ze im pw nie dziala i sie dziwia ze nikt im nie odpisuje

Jak bys umiał czytać lub czytał moje posty byś wiedział że update zrobimy gdy tylko poprawimy wszelkie bugi.

Od wczoraj nie dostałem żadnego buga od graczy gdy dziś też nikt nie wyłapie błedu to biore się za update i do końca tygodnia napewno już będzie więc nie denerwuj się bo Ci jeszcze żyłki pękną <3.

Opublikowano

Serwer nie polecam. Pograłem 1 dzień i już mi się znudził. Jest dużo bugów np. w M1 możemy zarobić 30kk a już na innych mapach dostajemy po 9 yang -.-. Kolejne to te punkty PO dostaje się je bardzo mało a 1 głupia perła wartuje 150 PO. Również pvp nie są równe bo taki heler i BM poprostu wszystko zjada. Przy Full ABS i perfect eq, Wojem Mentalem, Bm z 1 skilla mnie ściągnoł.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Jeśli to dmg BM'a ktore jest teraz uwazacie za normalne ( ktos pisal ze zmniejszyliscie ) to lepiej wylaczcie serwa... 2 osoby to samo eq WP BODY vs BM BM wygrał i do tego jego duszek pozabijał innych -.-

Opublikowano

proszę bardzo :) myślałem ,że to spoko serwer ale jednak się myliłem totalne dno.. a o Adminach też lepiej nie gadać.. 'kiedy wszystkie bugi znajdziemy zrobimy uptade' hahahah! coraz mniej graczy macie.. przedwczoraj jeszcze te 190 osób grało dziś marne 90 .. czas bossów totalna żenua. Gildia sobie zrobiła eq na jakims bugu i usuneli komnate w v1.. bug exp też do bani.. do dzisiaj go nie umieją usunąć .. i przestań kłamać ,że nie macie navi bo wczoraj owy gracz podesłał mi trytona na pw :) głupi nie byłem i zrobiłem ss'a. Oto on

r0v0xs.jpg

Opublikowano

@up ten tryton to fake.. Wizualizacja przez cheatengine o ile się nie myle -.- Koleś cie w bao-bao zrobił ..

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

proszę bardzo :) myślałem ,że to spoko serwer ale jednak się myliłem totalne dno.. a o Adminach też lepiej nie gadać.. 'kiedy wszystkie bugi znajdziemy zrobimy uptade' hahahah! coraz mniej graczy macie.. przedwczoraj jeszcze te 190 osób grało dziś marne 90 .. czas bossów totalna żenua. Gildia sobie zrobiła eq na jakims bugu i usuneli komnate w v1.. bug exp też do bani.. do dzisiaj go nie umieją usunąć .. i przestań kłamać ,że nie macie navi bo wczoraj owy gracz podesłał mi trytona na pw :) głupi nie byłem i zrobiłem ss'a. Oto on

r0v0xs.jpg

Logiczne-Cheat Engine :) Niestety nie którzy dają sie na to jeszcze nabierać pod pretekstem navi :>

Pzdr.

Opublikowano

żaden czit endżajn.. koleś bil mi z hitów po 99999999999,,,,

Fejm jak nic ^^

Polecamy znaleźć sobie nowe miejsce do trollingu :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

żaden czit endżajn.. koleś bil mi z hitów po 99999999999,,,,

Hahah.

Powiec kto by dał mu takie coś ?

Napewno nikt z Administracji.

A tylko ja i True mam dostęp do phpMyAdmin...

I jak wczesneij pisałem jak zrobisz coś z navi w tym php jesteś kozak.

PS.

Masz jakiś dwód że bił ci po tyle co mówisz ?

Bo ja też tak mogę powiedzieć ...

Opublikowano

widze pustki na serwerze ;) nawet nie ma 100 graczy a licznik n stronie pokaazuje 60 os online ;)
to jest kategoryczny koniec tego serwa :) zwijajcie manatki i do domu (hajs sie nie zgadza :P)

Opublikowano

Hahah.

Powiec kto by dał mu takie coś ?

Napewno nikt z Administracji.

A tylko ja i True mam dostęp do phpMyAdmin...

I jak wczesneij pisałem jak zrobisz coś z navi w tym php jesteś kozak.

PS.

Masz jakiś dwód że bił ci po tyle co mówisz ?

Bo ja też tak mogę powiedzieć ...

Powiec? a co to za nowe słowo? znam bardzo podobne do owego ' Powiedz ' . Wielka z was administracja , a nic nie robicie na tym serwerze... bossy co 60min! śmiechu warte.. pełno bugów ,typu bug exp , bug ulepek .. z dnia nadzień kruszy się ten serwer , a wy nadal swoje piszecie ' damy uptade jak znajdziemy wszystkie bugi ' nie umiecie naprawić kilku głupich bugów? co to za administracja.. nie umiecie obsługiwać serwera to po co się za to bierzecie? popatrzcie na swój licznik na stronie.. żenada.. a wy jeszcze robicie sobie nadzieje ,że ten serwer przetrwa , bo przeciez macie wgrać ' uptade ' którego mieliście już wgrać w sobotę.. nie wspomnę o tych waszych obiecanych Ox'ach .. serwer ma prawie tydzien , a nic nowego na nim nie ma .. ponad 120 osób wbiło 150lvl i czekają , a nie sory czekali ( bo już nie grają ) na uptade.. nawet głupiego Ox'a , Zuo czy glupich rat nie umiecie dać żeby zadowolić ludzi na serwerze. Jedno zdanie na temat owego serwera. Totalne dno i nie wypał zrobiony tylko dla zarobku :)

Opublikowano

Jebnieci jestescie ? Myslicie ze na serwerze jest navi ? Porabalo wam sie chyba od slonca . Administracja nawet nie miala by komu dac navi bo nie maja przydupasow co liza im dupy jak widzicie . po 2 pvp na serwie prawie jest wyrownane i od poczatku serwera nikt nie mowil ze ktos ma navi . To ze jakis debil cheat enigme uzyl i ktos uwierdzil to pozdro dla niego i dla kazdego co w to wiezy . Revi wyjdz lepiej bo serwery nie da dla ciebie jak kazdy ci da takiego ss to odrazu wiezysz i srasz.

AntyWarm- Serwer jest dobry , administracja pomaga caly czas i niedlugo update bedzie wiec wbijac i polecac ;)

Opublikowano

uhm bardzo pomagają .. że na serwerze gra 60 osób a o 18 pewnie z 10-20 bo nowy serwer o wiele lepszy niż to bagno startuje. EQ Z NAVI JEST I TYLE!

a co do pvp to nie jest wyrównane bo smok ma 2x DMG a mental prawie nic nie bije

Opublikowano

uhm bardzo pomagają .. że na serwerze gra 60 osób a o 18 pewnie z 10-20 bo nowy serwer o wiele lepszy niż to bagno startuje. EQ Z NAVI JEST I TYLE!

a co do pvp to nie jest wyrównane bo smok ma 2x DMG a mental prawie nic nie bije

Nie płacz, to, że ty nie dajesz rady na takim lvlu to nie znaczy, że każdy cieniaku ^^

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Proszę po raz kolejny naprawcie dmg... Serwer jest naprawde zayebisty, tylko mało eventów i nowości ( Administracjo mam pare pomysłów jak coś PW ).

POPRAWCIE TO DMG ! :D Nie broni lecz klasom BM,Mentalowi,Daggerowi,Healerowi.

Wlasnie robilem pvp z BM 90 lv ( ja 147 bransa,naszyjnik,kolce z lodu reszta normalna, zbr bron na 125 ) on syrek i zbr 1 po stalce on bije 6k ja 10 z krytem -.- Naprawicie coś więcej czy będziecie tylko pisać że naprawiacie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...