Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyDestiny.pl [Dedyk] [Medium]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A gdybym wiedzial w czym problem to bym Ci pewnie powiedzial, nie?

Wszedl lider, wpisal haslo, my od razu chcemy wbic i wyskoczyl komunikat ze niby minelo 5 min od wpisania hasla przez lidera.. W efekcie minelo 10 sekund bo bylismy wtedy na tsie. No sorry, ale po co niby mialbym klamac, skoro gram tu od poczatku servera, co? Pomysl logicznie.

Sprawdzimy co da się z tym zrobić aczkolwiek może chodzi o to że w PT nie byliście...:>

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś pisałem że kłamiesz .?

Po prosru napisałem Ci że siedziałem z ludzmi na ts i wbijali tam z PT ;).

No to tlumacze Ci ze probowalismy i sie nie dalo, tak?

Sprawdzimy co da się z tym zrobić aczkolwiek może chodzi o to że w PT nie byliście...:>

Ziomus, nie oslabiaj, porsze Cie :O

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to tlumacze Ci ze probowalismy i sie nie dalo, tak?

Ziomus, nie oslabiaj, porsze Cie :O

Spokojnie.

Wszystko zostanie odbugowane najpóźniej do jutra.

Gdy skończę obiad :D odrazu zabieram się za liste którą dostałem od graczy.

Do jutra myślę że dziś nawet do wieczora dam radę naprawić all.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

i tak btw, ten dzwonek epicki mial bys taki slaby?

wachlarz+0 ma dmg magiczne i normalne ponad 500, a dzwonek ledwo 250...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Przydałoby się zwiększyć % wchodzenia nno, bo obawiam się, że większość graczy będzie robiło tarczę do końca istanienia serwera. Skoro nie wyeliminowaliście buga z omdleniem helera, to przynajmniej zwiększcie szancę na wejście tego bonu. Jak odkryją w czym rzecz to będzie cały serwera helerów.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Przydałoby się zwiększyć % wchodzenia nno, bo obawiam się, że większość graczy będzie robiło tarczę do końca istanienia serwera. Skoro nie wyeliminowaliście buga z omdleniem helera, to przynajmniej zwiększcie szancę na wejście tego bonu. Jak odkryją w czym rzecz to będzie cały serwera helerów.

Myśle że nikt specjalnie niebd grał hellerem dla tego...

Co do wchodzenia NNO,możliwe ze lekko powiększymy możliwość wchodzenia tego bonu aczkolwiek nie liczcie na cuda ze za 5 zmianką wejdzie :)

Opublikowano

Nie wyeliminowaliśmy tego buga dlatego iż nikt nie zgłaszał takiego buga.

Teraz gdy znam takiego buga bede próbował go naprawić. Gdy tylko dotrę do domu ;).

Obecnie dostałem listę bugów od graczy jak wiecie był reset mały serwera no i myślę że serwer jest już odbugowany.

Mogę się mylić.

Ale gdy dotrze do mnie jaki kolwiek bug bede natychmiastowo go poprawiał.

Wraz z True chcemy odbugować serwer MyDestiny.pl do końca żeby naszym drogim gracza miło i przyjemnie się grało <3.

Jak wiecie jest już TOP'ka maxymalnych leveli na serwerze za około tydzień planujemy wprowadzić nowe expowiska nowy set eq i ulepszaczy żeby nie nudziło się tym co już osiągneli maxymalny level.

Pozdrawiam Team MyDestiny.pl

Opublikowano

No pierwszy epik, ten co robi sie go z dzwonka na 65 :-)

To jak dotrę to odrazu łapie sie za to co dostałem od graczy i dzwon naprawiam ;).

Chociaz pierwszy epik po dzwonie to jest podstawowy dzwon i DMG jego jest nie ruszane wiec nie wiem ale zobacze co jest grane ;).

Opublikowano

To jak dotrę to odrazu łapie sie za to co dostałem od graczy i dzwon naprawiam ;).

Chociaz pierwszy epik po dzwonie to jest podstawowy dzwon i DMG jego jest nie ruszane wiec nie wiem ale zobacze co jest grane ;).

ja rozumiem ale porownaj dzwon i wachlarz... nie ma sensu robic tego pierwszego, jak sam to zobaczylem to olalem i robilem wachlarz jednak. Bo wachadelko ma ponad 500 dmg, a dzwonek ledwo 250. Wiec... :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bardzo mala ilość graczy on-line, jak na serwer medium to jest wielki minus, będzie mały handel. Administracja też z lekka nie ogarnięta, na Manes*** zostały założone 3 postacie, które podczas OX'a spamiły na wołaczu, normalnym chacie "Zapraszamy na serwer MyDestiny! O niebo lepszy niż ten!" A następnie , gdy Shiro ich zbanował, a nie kiknął (bo nie mial dostępu do tej komendy, podobno) to zaczęli go wyzywać. Potem doszły słuchy na ts , że to była administracja tego serwera. Nie jest to wzorowe zachowanie administracji. Obiecaliście dużą ilość graczy, a co się okazało? Wystarczy spojrzeć na stronkę. Nie polecam , ze względu na administrację.

Opublikowano

Weźcie w końcu uruchomcie skrypt na auto-wstawanie kanałów, bo to jest irytujące jak co chwile trzeba kanał zmieniać bo wywala.. Non stop tylko 1 max 2 kanały są uruchomione no porażka. A usunięcie zwojów powrotu co miało co celu ?

sygnaz.jpg
Opublikowano

Bardzo mala ilość graczy on-line, jak na serwer medium to jest wielki minus, będzie mały handel. Administracja też z lekka nie ogarnięta, na Manes*** zostały założone 3 postacie, które podczas OX'a spamiły na wołaczu, normalnym chacie "Zapraszamy na serwer MyDestiny! O niebo lepszy niż ten!" A następnie , gdy Shiro ich zbanował, a nie kiknął (bo nie mial dostępu do tej komendy, podobno) to zaczęli go wyzywać. Potem doszły słuchy na ts , że to była administracja tego serwera. Nie jest to wzorowe zachowanie administracji. Obiecaliście dużą ilość graczy, a co się okazało? Wystarczy spojrzeć na stronkę. Nie polecam , ze względu na administrację.

Hahah.

Mogę CI gwarantować że napewno nikt z administracj na żadny z serwerów nie reklamował naszego.

Mala liczba graczy on ?

W tym momencie jest 160 ONLINE.

Może nie ma szału ale lepiej tak niż 30graczy on.

Weźcie w końcu uruchomcie skrypt na auto-wstawanie kanałów, bo to jest irytujące jak co chwile trzeba kanał zmieniać bo wywala.. Non stop tylko 1 max 2 kanały są uruchomione no porażka. A usunięcie zwojów powrotu co miało co celu ?

Usuniecie zwoju powrotu miało na celu to żeby gracze z mnijejszymi levelami nie robili se tępki na mapy od +90lvl.

Dlatego iż dziennie na ts przychodziło chyba 10 graczy ze skargą że 90lvl lata po mapie 125.

Opublikowano

Możecie napisać kiedy mniej więcej ogarniecie te padające channele i czy w ogóle zamierzacie to naprawić? Piszecie, że macie listę bugów od graczy i codziennie je naprawiacie a nic nie robicie z tymi channelami?! Przecież to jest priorytetowa sprawa... expię sobie wszystko fajnie i nagle mnie wywala, próbuję się zalogować i nie mogę na żaden CH, wracam za 5min i działa tylko 1 z 4 CH, gram sobie 10min i znowu mnie wywala. Naprawcie to albo stracicie graczy, bo mnie coś takiego bardzo irytuje

Novum.png

Opublikowano

kurwa czego zalogowac sie nie idzie

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

kurwa czego zalogowac sie nie idzie

Też masz twoje konto nie może być użyte ? xD Admin to jest ban czy jak bo nie rozumiem :P

Hah ok rozwiazane dostałem banika Elo :)

KolegO niżej

BS 3.1 by padmak z działu cheaty download na tymże forum.

sygnaz.jpg
Opublikowano

lagi na serwie i wywala mnie dosc czesto ;/ a szkoda bo gdyby nie to fajnie by sie gralo

poda mi ktos na pw dzialajacego bs na tym serwie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...