Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAMKNIJCIE TEGO SERVA W PIZ*U I OTWÓRZCIE NOWEGO HHHAAARRDAAAA BEZ TYCH WIERZCHOWCÓW I KUPCIĘ MASZYNE A NIE OSZUKUJECIE LUDZI ZE JUZ DOBRZE WYSZSTKO DZIALA A I TAK WYWALA...

Nie rozumiem co wspólnego ma maszyna do wywalania channeli?

to powoduje coś co mają na serwerze (jakiś pliczek w plikach serwerowych, quest czy coś innego..)

aw@

kiedy serw będzie już stabilny?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZAMKNIJCIE TEGO SERVA W PIZ*U I OTWÓRZCIE NOWEGO HHHAAARRDAAAA BEZ TYCH WIERZCHOWCÓW I KUPCIĘ MASZYNE A NIE OSZUKUJECIE LUDZI ZE JUZ DOBRZE WYSZSTKO DZIALA A I TAK WYWALA...

Moze zaczniesz tak pisac cos konstruktywnego bo poki co piszesz ten sam post od poczatku tematu.

Nie rozumiem co wspólnego ma maszyna do wywalania channeli?

to powoduje coś co mają na serwerze (jakiś pliczek w plikach serwerowych, quest czy coś innego..)

aw@

kiedy serw będzie już stabilny?

Pracujemy nad tym, na pewno dzisiaj juz bedzie. Informatycy działaja.

Opublikowano

Moze zaczniesz tak pisac cos konstruktywnego bo poki co piszesz ten sam post od poczatku tematu.

Pracujemy nad tym, na pewno dzisiaj juz bedzie. Informatycy działaja.

Wkur**ają Mnie te wierzchowce bo z Harda zrobił sie Medium/Easy...

to troszke przesada zebyu na hardzie byl wierzch 300 atak 300 defa...

Opublikowano

Złote

monety, za przelewy które dzisiaj przyszły, zostaną przydzielone

najpóźniej za 2h. Tak samo jak i ZM z bety oraz Przedmioty/ZM, które

znikły podczas ataków.

Tak jak myslalem, utracone itemy po dwoch godzinach powinny byc. A co jest? Gowno.

Serwer to dno 2013 roku. Koncze tu gre.

PS. Nie wydawajcie ani 1 zl, to sa zlodzieje ( ucza sie od BóFó )

@down

Nie bedzie zwrotow, administracja zarobi przez tydzien na IS i zamknal serwer.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

BEDA ZMIENIANE CENY PD 2 DROP I MONETA NA TYDZIEN CZY NIE? I CZY MONETA JEST MONETA CZY JEST NAPISANE ZE MONETA A DAJE 2X DROP ????????? ODP BO TAK BYLO I NIE WIEM CO ROBIC BO CHCE DROP KUPIC

Opublikowano

Jaka lipa, nie można wymienia punktów na marmurki i kd na punkty ...
Nie ma jak ninja exspic ...
Naprawcie to szybko !

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

G*wno nie serwer przej jebane padanie ch cofnęło mi fms'a +9 bo przekładałem na inna postać i teraz wgl. nie ma tak samo inne eq.. nie polecam grac..

Opublikowano

Wkurwia mnie ten serwer od początków tych przerw gówno zrobili nic ! Wielkie ZERO !

Jedne co to tylko WO ... Straciłem już 2 jelonki +9 i fms +7 ale odpuściłem, ale teraz jest masakra...

Ewidentnie spierdalam z tego serwer ... Istne Wielkie gówno. Od 2 dni mówią, że serwer się ustabilizuje, a nic ciągle coś się jebie ...

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Channele 2, 3 oraz 4 nie powinny już padać, prosimy używać Channela 2 jako Handlowego. Tymczasem prosimy nie używać Channela 1, ponieważ może jeszcze na nim wywalać. Do wieczora Channel 1 powinien być już sprawny. Osoby, które zrobily przelewy wczoraj oraz w czwartek otrzymały już swoje ZM. Postanowiliśmy także wynagrodzić nimi osoby, którym cofnelo EQ podczas ataków. Jeśli ktoś nie otrzymał jeszcze zwróconego EQ lub SM, prosimy o kontakt na PW.

W weekend dodamy Kupon na Złote Monety do gry oraz Pierścień Anty-Expa. Tak samo pojawi się aktualizacja w questach, tak jak już zauważyliście, znikł quest na wymianę KD na marmury, wycofaliśmy go chwilowo ponieważ znaleźliśmy w nim problem. Dodamy
również do dropu Zwój Egzorcyzmu oraz włączymy handel nim.

Stay Tuned!
Team #Revential.

Opublikowano

Channele 2, 3 oraz 4 nie powinny już padać, prosimy używać Channela 2 jako Handlowego. Tymczasem prosimy nie używać Channela 1, ponieważ może jeszcze na nim wywalać. Do wieczora Channel 1 powinien być już sprawny. Osoby, które zrobily przelewy wczoraj oraz w czwartek otrzymały już swoje ZM. Postanowiliśmy także wynagrodzić nimi osoby, którym cofnelo EQ podczas ataków. Jeśli ktoś nie otrzymał jeszcze zwróconego EQ lub SM, prosimy o kontakt na PW.

W weekend dodamy Kupon na Złote Monety do gry oraz Pierścień Anty-Expa. Tak samo pojawi się aktualizacja w questach, tak jak już zauważyliście, znikł quest na wymianę KD na marmury, wycofaliśmy go chwilowo ponieważ znaleźliśmy w nim problem. Dodamy

również do dropu Zwój Egzorcyzmu oraz włączymy handel nim.

Stay Tuned!

Team #Revential.

Czezyb to nie mialo byc zropbione w nocy?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Czezyb to nie mialo byc zropbione w nocy?

Ale było zrobione teraz, w czym problem? Najważniejsze że działa.

nie mozna wybrac postaci ...

wlaczycie?

Jest włączony, sprawdzałem ~15 sec temu.

Opublikowano

mam 42 wbilem niedawno oraz zrobilem bojowca,coz w porownaniu bojowiec od wierzchowca to jest nic.. wierzchowce sa za dobre a serwer pod is. nie warto bylo tracic czas na "nic" zycze milej gry z isami ZEgnam.

Opublikowano

mam 42 wbilem niedawno oraz zrobilem bojowca,coz w porownaniu bojowiec od wierzchowca to jest nic.. wierzchowce sa za dobre a serwer pod is. nie warto bylo tracic czas na "nic" zycze milej gry z isami ZEgnam.

2/3h dropu i stac cie na wierzchowca

56096062140461666809.png

Opublikowano

uwierz mi nie, to i tak bez sensu mam nadzieje ze to jest Beta a wierzchowce na nowy start bylyby znacznie slabsze.. ludzi jest strasznie malo,coz zostaly prawie isy zycze milej zabawy

Opublikowano

@UP

Zaczynasz odpowiedź argumentem "uwierz mi".

Nie jest to zbyt dobry argument tak mi się wydaje, tak jak pan kilka postów nade mną powiedział.

"2-3 godziny dropu". A ja nawet powiem, że spokojnie starczą 2 godziny i masz wierzchowca na 120 godzin.

Nigdzie nie znajdziesz serwa, gdzie za pieniądze będzie coś łatwiej zdobyć niż za stracony czas.

Dlaczego? Ponieważ serwer musi zarabiać. Totalnie sprawa wyglądałaby inaczej, gdyby taki wierzchowiec

był tylko w IS, wtedy mógłbym się zgodzić, ale jeżeli jest w nim coś co "łatwo" można zdobyć, to pozdrawiam.

Twoja odpowiedź zmotywowała mnie tylko, żeby dropić szkaty i zbierać na to co tak wszyscy pragną.

@EDIT

Przed chwilą i, żeby nikogo nie oszukiwać, zarobiłem 40kk w pół godziny.

Jak widać pół godziny wystarcza na wierzchowca na 120 godzin....

Opublikowano

PRZED CHWILĄ ZBUGOWAŁY SIE WIERZCHOWCE... KONIE... PIERŚCIEN TP... WSZYSTKO... SERVER CIĄGLE OFF
ODRADZAM< JESZCZE TA PRZEWAGA DZIECI IS'a...

Pomijam to że gościu top 1 ciągle na WH jedzie...

Opublikowano

Wy wszystko ogarniecie aż kurwa nic ;)

Odradzam 3x dziękuje dobranoc serwer na 72h online stał chyba z 80 off :O

server stoi 72h a nikt nie ma przegrane nawet 24:D

56096062140461666809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...