Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie rozumiem ludzi którzy grają na is ... To świadczy o tym, że nie radzicie sobie z grą i musicie sobie wspomóc, ale za tą pomoc trzeba zapłacić... Ja gram od początków Revential i osiągnąłem 30lvl Ninja i do tej pory mam 56kk jelonka +9 eq full pz. Wczoraj poszedłem do Jinno i 3 gości grających na is nie mogło mnie rozjeb*** dopiero po 3/2 minutach mnie zjechali. I po co tutaj item shop? Jak lepiej posiedzieć 2 godziny dłużej i dropic zmianki/dodania na lepsze eq? Co do wierzchowców to moge sobie już zakupić nawet cienia za yang i mi jeszcze kasa zostanie xD konia już mam 9lvl i dziś będzie bojowy. Zrozumiem ludzi którzy kupią sobie strój, bo jak wiadomo strój fajnie wygląda i warto mieć go moim zdaniem... Więc po co wydajecie majątki w item shopa jak lepiej popracować? Ja teraz jestem z siebie dumny, że tak dobrze mi idzie i liczę, że osiagnę coś na tym serwerze :)

Piękna historia, mogłeś jeszcze zmienić czcionkę na jakże piękną książkową, gdyż to uwiodło moje serce.

A tak poważnie, to co z tymi przelewami bo czekam 3 dzień a z mojego banku kasa zniknęła.

lownfast

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa up wiec won na ravie gdzie takiego samego masz wierzcha ale drozszego o polowe.

Aw dodaj drop egzo od metkow 35+ jakies 8% nad drop z metka max bo bd za duzo

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

A zebys wiedzial że pójde na ravie przynajmniej tam nie ma takich wierzchowców i jest lepsza i nie padaja ch. Elo i serwer pod is jeszcze raz mówie !

Nie podoba się to won jednego noobka mniej ^^

Padające ch zostały naprawione. Wszystko co jest w is można zdobyć w grze więc nie wiem po co takie gadanie że all pod is :)

Opublikowano

Nie podoba się to won jednego noobka mniej ^^

Padające ch zostały naprawione. Wszystko co jest w is można zdobyć w grze więc nie wiem po co takie gadanie że all pod is :)

Zgadzam się z tobą.

Serwer nic nie jest pod item-shop -.-

Wystarczy posiedzieć troche, wbic 30lvl, zrobic bojowego i eq pz + fms dobry i jechana na bo -.-

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Serwer online, zapraszamy do gry. PS. Złote monety, za przelewy które dzisiaj przyszły oraz przedmioty/sm po atakach, zostaną przydzielone najpóźniej za 2h.

Opublikowano

Serwer online, zapraszamy do gry. PS. Złote monety, za przelewy które dzisiaj przyszły, zostaną przydzielone najpóźniej za 2h. Tak samo jak i ZM z bety oraz Przedmioty/ZM, które znikły podczas ataków. Problem z kickami z channela powinien zostać dzisiaj rozwiązany, poprawiliśmy również większość błędów w grze, takich jak choćby niedziałające dungeony. Do itemshopu wróciły również wszystkie numery na SMS, które wcześniej usuneliśmy z powodu błędu.

Stay Tuned!
Team #Revential

Opublikowano

Wbijam na serwer, wszystko super, oprócz tego, że wywala channele co chwile i robią się automatycznie cofki,

wystawiam sklep po raz 10 i straciłem już 10 bodzi i z 15 małży, coraz bardziej myślę, że tego nie ogarniecie...

Trzeba coś w końcu z tym zrobić bo szału można dostać.

Opublikowano

Serwer online, zapraszamy do gry. PS. Złote monety, za przelewy które dzisiaj przyszły, zostaną przydzielone najpóźniej za 2h. Tak samo jak i ZM z bety oraz Przedmioty/ZM, które znikły podczas ataków. Problem z kickami z channela powinien zostać dzisiaj rozwiązany, poprawiliśmy również większość błędów w grze, takich jak choćby niedziałające dungeony. Do itemshopu wróciły również wszystkie numery na SMS, które wcześniej usuneliśmy z powodu błędu.

Stay Tuned!

Team #Revential

Hmmmm...Od czego by tutaj zacząć. To może tak... Kickanie - nie naprawione, wywala ludzie tracą itemki. WO nie naprawione... Egzo z metinów miało być bo serwer podobno nie jest pod IS - a to ciekawe bo egzo nadal z metinów nie lecą. Błędy z biologiem nadal... Ogólnie to co administracja prezentuje jest tak żałosne że biją wszelkie rekordy już w tym momencie.

Opublikowano

Stay Tuned!

Team #Revential

Aha, za 2h bedzie 15 minut i tak az do 20? Czekam do 13:30, nie bedzie = koncze gre.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Rikashi nie placz gimbusie.... Nie rozumiesz ze przelewy wczoraj nie byly ksiegowane bo bylo swieto ?

A kto powiedzial, ze wysylalem przelewem ? Kupilem i mi wyparowaly, trudne?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

I znowu yeb wszystkich z serwera :P Czemu nie ma questa u Seona (dziadka przy handlarce) na wymianę KD na PKT i PKT na marmurki ? :/

88980808639483698438.png

Opublikowano

ZAMKNIJCIE TEGO SERVA W PIZ*U I OTWÓRZCIE NOWEGO HHHAAARRDAAAA BEZ TYCH WIERZCHOWCÓW I KUPCIĘ MASZYNE A NIE OSZUKUJECIE LUDZI ZE JUZ DOBRZE WYSZSTKO DZIALA A I TAK WYWALA...

Opublikowano

ZAMKNIJCIE TEGO SERVA W PIZ*U I OTWÓRZCIE NOWEGO HHHAAARRDAAAA BEZ TYCH WIERZCHOWCÓW I KUPCIĘ MASZYNE A NIE OSZUKUJECIE LUDZI ZE JUZ DOBRZE WYSZSTKO DZIALA A I TAK WYWALA...

jak ci nie pasuje to nikt ci nie kaze grac , i nie jecz ze ci sie nie udalo wbic do top15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...