Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, dodaj kupony/ jhandel egzo i kostiumami jak i antyexpa

z egzo dobry pomysl, mam pytanie skad zdobyc ego lub przepustke do v2 ? tylko is ?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up.
Egzo maja dropic z metkow a przepa ze skrzyni ucznia i quest. Po przerwie ma dzialac;>

Co to jest ten kupon sm? Chodzi o to ze bedzie dostepny w grze i bedzie mozna nim handlowac czy cus?

Opublikowano

z egzo dobry pomysl, mam pytanie skad zdobyc ego lub przepustke do v2 ? tylko is ?

Przepustki do V2 otrzymuje sie ze skrzyni ucznia, po przerwie technicznej beda dzialac prawidlowo oraz mozna kupic za bardzo mala kwote w Itemshopie. Poza tym wprowadzimy jeszcze je do zdobycia w grze. Tak samo jak przepustki do Groty, Kopalni, Smoczego Legowiska.

Przerwa techniczna powoli dobiega końca, w związku z czym mamy do Was pytanie. Chcielibyście, abyśmy wprowadzili Kupon na Złote Monety na serwer oraz dodali pierścień anty-expa do handlarki? Prosimy o wypowiedzi. To od Was zależy, czy dane przedmioty pojawią sie na serwerze Revential ;)

Opublikowano

Ogarnij Gimbie .

Ja zrobiłem sam konia bojowego od startu bez IS , a ty gimbie tylko narzekasz walnij się w drzwi i wyjdź z tego tematu

po pierwsze gimbem juz dawno nie jestem a po drugie niech azprim odpowie na argumentacja a nie wysyła ciebie na ratunek

jeżeli chodzi o temat konia to ja także byłam na ukończeniu ale nie w tym problem jak wejdzie na moje eq to zobaczy 35 medali

problem w tym ze oszukujecie ludzi i jeszcze pytacie czemu sie burzą

jeżeli chodzi o wychodzenie z tematu

wyjdę jak będę miała ochotę

niestety tutaj nie da się kasować wątków tak jak na forum to robicie

azprim powinien uderzyć się w pierś i zacząć lepiej traktować graczy którzy na jego serwie chcieli zagrać a nie strugać niewinnego i jeszcze przydupasów co drugi watek wysyłać

jak ktoś ogranie wszystkie posty napisane w tym watku to raczej zrozumie o co mi chodzi

Opublikowano

azprime powinien uderzyć się w pierś i zacząć lepiej traktować graczy którzy na jego serwie chcieli zagrać a nie strugać niewinnego i jeszcze przydupasów co drugi watek wysyłać

jak ktoś ogranie wszystkie posty napisane w tym watku to raczej zrozumie o co mi chodzi

Dlaczego uwazasz, ze zle traktuje graczy? Napisz co Ci sie nie podoba w moim stosunku do Was to popracuje nad tym.

Ale co ze zwojami egzo oraz z tymi kuponami ? nie orientuje sie co to jest i jak to bedzie dzialalo;>?

Kupony zostana jutro wprowadzone, chcemy, aby jak najwiecej osob sie wypowiedzialo. Zwoje egzo beda dropic teraz po przerwie i bedzie mozna nimi handlowac.

Co to jest ten kupon sm? Chodzi o to ze bedzie dostepny w grze i bedzie mozna nim handlowac czy cus?

Kuponem ZM mozna przekazywac Zlote Monety do wykorzystania w itemshopie innym graczom. Np. mozna go wymienic na jakis przedmiot w grze z innym graczem, po tym otrzymujemy Złote Monety po użyciu kuponu.

Opublikowano

Chytre podejście do Item Shopu , jeszcze nie dawno można było wysłać sms za 3,66 ,6 , 11zł , a teraz co otrzymujemy? 120sm za 11zł :) pięknie. Wcześniej bonus expa kosztował może 6-11zł teraz ponad 30zł :>

czy Ty czytasz co ja pisze? Zostaly wylaczone sms za 3, 6, 30 zł bo byl blad w nich. Po przerwie zostana wlaczone spowrotem.

powiedz mi jeszcze jedno mam takie pytanie dziala egzo na medale ?>

Nie.

Opublikowano

czy Ty czytasz co ja pisze? Zostaly wylaczone sms za 3, 6, 30 zł bo byl blad w nich. Po przerwie zostana wlaczone spowrotem.

Nie.

Nie chce mi się czytać 65stron by coś komuś uświadomić , wróciłem po zawodach do domu z myślą żeby pograć , akurat przerwa więc zwróciłem uwagę na tą zmianę.

Opublikowano

Nie.

Powinniscie zmniejszyć troche ceny w tym isie . Mówie o bonusach doświadczenia / rękawiczka .

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

Powinniscie zmniejszyć troche ceny w tym isie . Mówie o bonusach doświadczenia / rękawiczka .

Jakas sugestia co do cen? Smialo, rozpatrzymy to.

Opublikowano

Jakas sugestia co do cen? Smialo, rozpatrzymy to.

Proponuje dodać takie ceny , jakie były przed zmianą . Tzn. Bonus doświadczenia był za 150 SM bodajże na 7 dni , tak samo jak rękawiczka . Wiecej osób wam to kupi , a teraz możecie tylko tracić graczy .

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

Proponuje dodać takie ceny , jakie były przed zmianą . Tzn. Bonus doświadczenia był za 150 SM bodajże na 7 dni , tak samo jak rękawiczka . Wiecej osób wam to kupi , a teraz możecie tylko tracić graczy .

to pomoz serwerowi i zareklamuj serwer

jeszcze takich duzych lvl topka nie ma wiec mozna grac.

Opublikowano

Rekawiczka była za 100 na 7 dni teraz 250, nie wiem kto to wam kupi jak na 30 dni wychodzi ok 35 zł przelewem.

Dokładnie , powinni to zmniejszyć do takich cen jakie były .

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

posłuchaj

Azprimie

zaczęłam grac na Twoim serwie od początku

jak pisałam wcześniej nie wydaje kasy tam gdzie nie widzę potrzeby

zaczęłam mając nadzieje ze szanse jednak na początku będą mieli wszyscy równe

no cóż okazało się ze jednak tak nie było

bije metka mając 12 lvl na 15 lvl bije prawie koncze a tu typ na 2 lvl z wierzchem z is wpadł i zbił mi go

no cóż nie gram w metka od miesiąca , lecz zgoła od ok 6 lat przerobiłam pl 3 lata

myślę

żyje sie dalej dam rade

wbiłam 20 lvl w czwartek od rana zaczełam dropic medale

myślę sobie nie dam się

wydropiłam ich 35 od rana przeczytałam pomyślnie 5

mysle sobie ok 2 w nocy będzie konik

super

a o 14 administracja zaserwowała zuo

pytam się dla kogo Azprimie to zuo

dla graczy którzy chcieli trochę pograć na twoim serwie wkładając w swój trud a pewnie potem i kasę

czy dla dzieciaków którzy pokupują wierzchy a zgubią się w red lesie bo tyle się nagrali w metka

robisz zuo dla is zrób podwójny drop dla innych graczy , wiekszy exp czy drop jang

ty tu jesteś szefem

od ciebie zależy

ludzie nie lubią być traktowani nierzetelnie

szanuje się gm który jest sprawiedliwy rzetelny i wzbudza zaufanie

jak jest inaczej każdy odejdzie bo to ma by zabawa a nie frajerstwo

grałam na wielu serwach

na jednym w nich wprowadzono konia od 25 lvl gdy się go samego robi a od 3o lvl w is tego samego konia

no i oczywiście wierzchowce

nikt ci do tej pory nie zarzucił ze is istnieje

grając na privach wszyscy wiemy ze is istnieje i istnieć musi

ze wy jako administracja coś z tego musicie mieć

tego nikt nie kwestionuje

za dobrze wykonana prace jest i zapłata

myślę ze większość graczy się z tym zgodzi

ale jeżeli nobstwo kupuje wierzchy na 1 lvl

ksują każdego spota, metka i jeszcze na ogólnym wyzywają innych od biedaków to zal jak cholera ze na to pozwalacie

pisałam wcześniej

grałam od poczatku przeżyłam restary wywalanie chaneli bugi przerwy

ale jak mnie nobek na 3 lvl na wierzchu białym lwie bodajże jedzie na wolnym w komnacie skalistej małpy i pisze ze nic mu nie zrobię

jak administracja robi zuo po 20 godzinach może rzeczywistej gry

jak ludzie zgłaszają ze im skradziono z konta itiemki

jak nobek na ogólnym na modzie pisze i chwali się na mpc z moda a ty nie reagujesz to dziwisz się

ze ludzie tak reagują?

punkt dla ciebie ze w końcu sam zaczynasz rozmawiać a nie wysyłać głupków

ale ogarnij to wszytko a może znów ludzie którzy się pasjonują metinem wrócą na twój serwer

ja rozumiem ze kasa jest ważna ale kasa Azprimie nie jednego zgubiła

mimo wszystko życzę ci powodzenia bo serwer ogólnie fajny

jednak musisz sam coś zmienić bo jak tam dalej pójdzie to ci maszyna tylko zostanie i watek off na mpc forum

a szkoda by było

pozdrawiam

Opublikowano

posłuchaj

Azprimie

bije metka mając 12 lvl na 15 lvl bije prawie koncze a tu typ na 2 lvl z wierzchem z is wpadł i zbił mi go

no cóż nie gram w metka od miesiąca , lecz zgoła od ok 6 lat przerobiłam pl 3 lata

myślę

żyje sie dalej dam rade

myślę sobie nie dam się

super

dla graczy którzy chcieli trochę pograć na twoim serwie wkładając w swój trud a pewnie potem i kasę

czy dla dzieciaków którzy pokupują wierzchy a zgubią się w red lesie bo tyle się nagrali w metka

grałam na wielu serwach

na jednym w nich wprowadzono konia od 25 lvl gdy sie go samego robi a od 3o lvl w is tego samego konia

ksują każdego spota, metka i jeszcze na ogólnym wyzywają innych od biedaków to zal jak cholera ze na to pozwalacie

pisałam wcześniej

ale jak mnie nobek na 3 lvl na wierzchu białym lwie bodajże jedzie na wolnym w komnacie skalistej małpy i pisze ze nic mu nie zrobię

jak nobek na ogólnym na modzie pisze i chwali się na mpc z moda a ty nie reagujesz to dziwisz się

ze ludzie tak reagują?

ale ogarnij to wszytko a może znów ludzie którzy się pasjonują metinem wrócą na twój serwer

jednak musisz sam coś zmienić bo jak tam dalej pójdzie to ci maszyna tylko zostanie i watek off na mpc forum

a szkoda by było

pozdrawiam

Powiedz mi jak na 3 lvl można włączyć tryb wolny?o.O

Opublikowano

posłuchaj

Azprimie

myślę

żyje sie dalej dam rade

myślę sobie nie dam się

super

grałam na wielu serwach

na jednym w nich wprowadzono konia od 25 lvl gdy sie go samego robi a od 3o lvl w is tego samego konia

pisałam wcześniej

ze ludzie tak reagują?

a szkoda by było

pozdrawiam

idz do kosciola tam odmawiaj gorzkie zale

nie chcesz to nie graj proste

placzecie ze wierzchowce maja inni ubij pare metkow i zarobisz na niego;]

Opublikowano

NA POCZATKU BYLO WSZYSTKO PO 100 BO KOLEGA KUPIL ALL BO TAM COS POMIESZANE ZE TA MONETA TO DROP JEST A DROP TO MONETA NIE WIEM CZY TO NAPRAWILISCIE JUZ CZY NIE ;P CZEKAM NA SERW ;D

Opublikowano

Ja nie rozumiem ludzi którzy grają na is ... To świadczy o tym, że nie radzicie sobie z grą i musicie sobie wspomóc, ale za tą pomoc trzeba zapłacić... Ja gram od początków Revential i osiągnąłem 30lvl Ninja i do tej pory mam 56kk jelonka +9 eq full pz. Wczoraj poszedłem do Jinno i 3 gości grających na is nie mogło mnie rozjeb*** dopiero po 3/2 minutach mnie zjechali. I po co tutaj item shop? Jak lepiej posiedzieć 2 godziny dłużej i dropic zmianki/dodania na lepsze eq? Co do wierzchowców to mogę sobie już zakupić nawet cienia za yang i mi jeszcze kasa zostanie xD konia już mam 9lvl i dziś będzie bojowy. Zrozumiem ludzi którzy kupią sobie strój, bo jak wiadomo strój fajnie wygląda i warto mieć go moim zdaniem... Więc po co wydajecie majątki w item shopa jak lepiej popracować? Ja teraz jestem z siebie dumny, że tak dobrze mi idzie i liczę, że osiągnę coś na tym serwerze :)

///edit:

Dla mało inteligentnych wytłumaczę czemu to napisałem, a więc napisałem to dla tego aby wam uświadomić, że gra bez item-shop już o wiele lepsza niż z item-shop.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

idz do kosciola tam odmawiaj gorzkie zale

nie chcesz to nie graj proste

placzecie ze wierzchowce maja inni ubij pare metkow i zarobisz na niego;]

trudno ubic metka jak ci nob na wierzchu ksuje

a 35 medali sama wydropiłam wiec raczej cos potrafie

jednak nie lubie gdy ktos mi narzuca ze bez wierzcha z is nie mam szans

Opublikowano

trudno ubic metka jak ci nob na wierzchu ksuje

a 35 medali sama wydropiłam wiec raczej cos potrafie

jednak nie lubie gdy ktos mi narzuca ze bez wierzcha z is nie mam szans

Zrob sobie bojowca,naprawde sie oplaca medale dropia co chwile i bardzo duza szansa na powodzenie.. ja mam 9 lvl konia juz i niech tylko isy przyjda ;)

kiedy on ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...