Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdanie przesadziliscie z isem na tym hardzie . . . wierzchowce 200 defa? powinien byc bojowe zamiast tego ! co wy dodajecie do tego serwa ze ciagle sa przerwy ?? moze opiszecie dokladniej swoja prace jaka teraz wkladacie..moze zmieniacie is ? na drozszy. wiecie co zrobcie moze exp za is albo yangi bo jak narazie to kurwa sie naczekalem i nakrecilem na ten serwer jak wiele osob... jaja sobie robicie czy co ja juz nie wiem dzis czekam do 20 jak nie to zegnam i tak beda odchodzili gracze . . .

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Moim zdanie przesadziliscie z isem na tym hardzie . . . wierzchowce 200 defa? powinien byc bojowe zamiast tego ! co wy dodajecie do tego serwa ze ciagle sa przerwy ?? moze opiszecie dokladniej swoja prace jaka teraz wkladacie..moze zmieniacie is ? na drozszy. wiecie co zrobcie moze exp za is albo yangi bo jak narazie to kurwa sie naczekalem i nakrecilem na ten serwer jak wiele osob... jaja sobie robicie czy co ja juz nie wiem dzis czekam do 20 jak nie to zegnam i tak beda odchodzili gracze . . .

bojowy jest polecam isc do typa od koni : o
Opublikowano

chodzilo mi ze nie powinno byc wierzchowcow w isie bo to daje ZA DUZA PRZEWAGE bojowy powinien za is byc . . .

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

po co bym tak narzekał ? wierzchowce ..200 ataku defa.. normalne na większosci serwerów jest podobnie nie porównujcie do Pla a do bana wyżej na 30 lvl z wierzchowcem czy bez idzie wziąc spota na BO jak sie gra a nie siedzi na forum i marudzi. Pozdrawiam serwer bardzo dobry sie wydaje narazie. Polecam i nie sluchać tych płaczków tylko wbijać o 20 na serw ;>

chodzilo mi ze nie powinno byc wierzchowcow w isie bo to daje ZA DUZA PRZEWAGE bojowy powinien za is byc . . .

zrozum człowieku wierzchowiec nie jest na stałe.. i powinien mieć takie bony bo by nikt go nie kupował .

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Poczekajcie spokojnie, zaraz powinna pojawić się informacja o otwarciu serwera. Po 20-stej to po 20-stej, zawsze jest mały poślizg, kochani. :)

rWAjc.png

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 204

Zauwazyliscie cos ?? wczoraj bylo ok 600+ znajomi szansowny team zobaczcie ile tracicie ;) juz i tak duzo osob odeszlo

nie zdziwie sie jak "start" odbedzie sie pozniej ^^

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

jak wyjde na piwo to wroce naj///bany i wteedy to juz wgl nie pogram

przeczytaj prezke jeszcze z 5razy napisali chyba ze to bd latwiejszy hard.

łatwiejszy hard to nadal nie medium:)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Serwer oceniam jako top jeden feil'u 2013roku.

Przebiliście nawet Aline2 i Draconisa.

Najlepsze serwy mają w chuj ludu, ale każdy z nich to jeden wielki shit!

Pro po tematu: Przerwa miała być do 20:00, jest 20:15 nadal off..

15 przerw i co naprawiliście? Bo nie ogarniam wgl po co zamykacie serwa jak nic nie robicie?

Nie rozumiem tego, nic nie chcecie powiedzieć tylko uspokajacie i wciskacie shit.

Teraz jak wystartujecie za te kilka dni, to i tak będzie to samo co z Draconisem..

Po kilku dniach 30os online. Od czerwca tego roku nie wystartował żaden dobry priv.

Takie jest moje zdanie.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

A, no co do tego ts'a to racja. Proponuję, żeby serwer był chociaż 100-150 slotowy. :)

150 slot to może i by było mało :D Jakby większość chciała wbić to z 500 by wystarczyło :D

Opublikowano

Naprawiaja bugi czekajcie..

Powiedz , a ile oni mogą te bugi naprawiać ... Nawet infa nie dadzą ...

Opublikowano

Niestety co racja to racja, jeżeli chodzi o profesjonalizm administracji to jest poniżej poziomu.
Nie wymagajcie od nich zbyt wiele bo nie ma czego wymagać.
Od zapowiedzi serwera nie zrobili kompletnie niczego na czas... NICZEGO! Za każdym razem coś jest nie tak, a co najlepsze że po każdej przerwie czy czymś podobnym jest tylko gorzej, nic się na serwerze nie zmienia, oprócz napalonych gówniarzy którzy nie mają innego życia niż siedzenie i gapienie się w monitor i odświeżanie strony MPC i strony serwerów.

Opublikowano

Powiedz , a ile oni mogą te bugi naprawiać ... Nawet infa nie dadzą ...

Jak Administracja może dać info jak sama nie wie w czym tkwi problem.

Grafiki pozazdrościć, pliki też fajnie przerobione lecz team to wielkie gunwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...