Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W poniedziałek o 20 miał być start , następnie o Godzinie 17 we wtorek ,
nastepne wasze info to do godziny 20 . Następne do godziny 22. Następne
Na pewno do godziny 2 w nocy . Następne "dla nocnych markow server bd
działał , Następne o godzinie 7:30 . Teraz mowiliście 12/13 O dziwo Z
edytowaliscie posta i usuneliscie podana godzine . Wiec teraz co ? 17
? i tak w kółko ?

. Prosze was... . Beta trwała do Niedzieli a wy
bugów z podstawowymi skrzynkami ucznia nie wyrkyliscie i usunieliscie ?
Troszkę smieszne .
Zawaliliście z beta , ktora powinna trwać dłuzej i dla większej ilości ludzi , przez co znalazlo by sie wiecej bugów i wiecej czasu na poprawe .

Start powinien być przesunięty odrazu na określona date 2-3-4 dni , w ktorych bylibyście pewni ze wszystkie bugi naprawione .

Odnośnie Ts'a , który powinien być podstawowym źródłem informacji , natomiast wczoraj jak ktoś wbił ( Oczywiscie 45 slotow i z cudem grniczyło wbicie) zobaczył chaos , grupa 30 ludzi krzycząca , puszczająca muzyke . Dodatkowo rozpowszeniająca linki do " Latki " po ktorej wejsciu znali wasze IP , co skutkowało wywalaniem z ts'a . 0 administracji , dopiero dzisiaj zobaczyłem 1 administratora rozmawiajacego z Fubu . Tak z Fubu , moge tylko sie domyslać ze ddosował server . Tak jak na Astiumie .

Dziękuje i pozdrawiam , jest to moja opinia nie hejt , poczekam na server .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

server off 4 ever . forum off 4 ever GG WP

Zamknij morde.

@AntyWarn

To serwer startuje 14/15 czy 15/16?

Reset kont będzie czy nie?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

? i tak w kółko ?

Troszkę smieszne . Zawaliliście z beta , ktora powinna trwać dłuzej i dla większej ilości ludzi , przez co znalazlo by sie wiecej bugów i wiecej czasu na poprawe .

Start powinien być przesunięty odrazu na określona date 2-3-4 dni , w ktorych bylibyście pewni ze wszystkie bugi naprawione .

Odnośnie Ts'a , który powinien być podstawowym źródłem informacji , natomiast wczoraj jak ktoś wbił ( Oczywiscie 45 slotow i z cudem grniczyło wbicie) zobaczył chaos , grupa 30 ludzi krzycząca , puszczająca muzyke . Dodatkowo rozpowszeniająca linki do " Latki " po ktorej wejsciu znali wasze IP , co skutkowało wywalaniem z ts'a . 0 administracji , dopiero dzisiaj zobaczyłem 1 administratora rozmawiajacego z Fubu . Tak z Fubu , moge tylko sie domyslać ze ddosował server . Tak jak na Astiumie .

Z tego co słyszałem na tsie , to fubu przyszedł pomóc i zaoferował tsa u siebie .

Serwer zapewne dzisiaj zadziała , bądźmy dobrej myśli.

AW : Medale wkońcu co 1h czy 2h ?

Opublikowano

? i tak w kółko ?

Troszkę smieszne . Zawaliliście z beta , ktora powinna trwać dłuzej i dla większej ilości ludzi , przez co znalazlo by sie wiecej bugów i wiecej czasu na poprawe .

Człowieku, te "łatki" to był przypadkowy link, jak wszedłeś nic nie robił, jeśli nie wiesz o co chodzi to po co o tym piszesz? Serwer dno, odradzam gry tutaj, administracja kompletnie nic nie potrafi, siedziałem wczoraj na ts (7godz) i żadnego admina. A pro po, grupa 30 ludzi, powiedz mi, co mieliśmy robić przez kilka godzin? Jeśli po prostu nie podoba Ci się na tsie wyjdź, nie krytykuj, nikt nie karze Ci na nim być.

Opublikowano

KIEDY SERWER KIEDY KIEDY KIEDY SIEDZE OD 6 RANO I CHCE GRAC A SERWERA NIE MA ? W GRUDNIU ? JA JEBIE DOBRA POCZEKAM xD

anty warn: Będzie dziś czy iść chlać ? :D

j8d8.png

Opublikowano

336 osob sleczy nad tym temaTem o tu chujnia...Jak zyc kurwa, jak zyc....

aw:

kiedy on?

Wczoraj w temacie Reventialu było Ponad 600 osob, o godzinie 2 w nocy co s kolo 400 . Takze widać graczy jest sporo . Napewno spora ilość osob odpuscila sobie sledzenie tematu poniewasz infa jest bardzo mało , badz duza cześć jest w pracy .

Kiedy on ?

- Pewnie dziś , usuną bugi ktore znalezli . Pogramy troszke pewnie nastepne sie znajda i znow offf . Jednak miejmy nadzieje ze nie .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Można prosić ip ts ?

I można wiedzieć czy będzie jakiś bonus od administracji przez ten nieudany start ?

Opublikowano

Można prosić ip ts ?

I można wiedzieć czy będzie jakiś bonus od administracji przez ten nieudany start ?

Ip ts masz na 1 stronie

bedzie rekompensata, ale co ci po rekompensacie, jak on i tak padnie pewnie za 10h znowu ;/ a szkoda... taki fajny.

Opublikowano

Można prosić ip ts ?

Będą.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jak pisali wczoraj w nocy coś około 1,że jak się uporają z padającymi ch i bugami,to dostaniemy prezent w postaci Exp,Drop, serv prawdopodobnie o 17-18 ruszy,dajcie im zrobić tego serva,skąd mieli wiedzieć,że tak wyjdzie,poczekamy zobaczymy.

FaceToFace JINNO

Opublikowano

Opanowalismy

już ataki na serwer, poprawiamy teraz drobne błędy od strony gry, tak,

abysmy nie musieli wyłączać później serwera. Serwer powinien byc

niedlugo online, jesli tylko uporamy sie z problemem padajacych

channeli. będziemy dawać w komentarzach informacje na bieżąco, prosimy

nie spamować, tak, aby reszta użytkowników mogła je zobaczyć.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...