Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lagi Lagi i jeszcze raz LAGI! :)

Jakie ty masz lagi?

Jedynym rozwiązaniem byłoby kupno nowego sprzętu...

Serwer nie pada przez jakie ddosy, bo chyba większość z Was tylko zna słowo "DDOS" bo przez co innego serwer może padać.

Jest tu masa błędów, która utrudnia grę, przez co serwer ciągle OFF.

Fajnie się zapowiadał ale nie wypalił.

Ciągle channele padają, bez sensu...

Opublikowano

ja pierdole, ludzi ciągle ubywa, a bugów przybywa. co wy zrobiliście przez ten czas? + w chuj ogarnięci beta testerzy widzę, masakra.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

452c0149eb94486393ec17c6e1dd5b5e.jpg?134

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

przerwa techniczna, serwer bedzie dostępny po 20stej. napiszemy jak uruchomimy serwer.

Znowu jak tak bedziecie robili co chwile to wam nie dosc ze padnie to graczy bedzie 100 . . .

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

przerwa techniczna, serwer bedzie dostępny po 20stej. napiszemy jak uruchomimy serwer.

wyłącz to w pizdu i nie włączaj, a za hajs z is dokup informacje, parodia jakaś, kurwa..

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Pozdrawiam.. co wy w ogóle robicie w tych przerwach "technicznych" ?

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Znowu jak tak bedziecie robili co chwile to wam nie dosc ze padnie to graczy bedzie 100 . . .

chcecie gracz na bugach? Informowalem w grze ze bedziemy probic drobne przerwy. Ta o 20stej powinna byc ostatnia dzisiaj. W nocy poprawiamy reszte bugów.

Opublikowano

Zamiast wyłączyć raz serwer i przetestować wszystkie dungeony, questy, mooby i sprawdzić dokładnie pliki serwerowe to woli cię wyłączać co 2/3h serwer na 10h tak?

Wiecie, że przez takie coś graczy wam tylko ubywa, ponieważ na hamachi już można dłużej pograć niż tutaj gdzie gramy 3h a potem 10h czekamy na serwer

Wczoraj w prezce było ponad 600 osób po gdzinie 23 a teraz ile jest? 200? ludzie tracą zaufanie do was ...

Opublikowano

chcecie gracz na bugach? Informowalem w grze ze bedziemy probic drobne przerwy. Ta o 20stej powinna byc ostatnia dzisiaj. W nocy poprawiamy reszte bugów.

Człowieku, od 3 dni przegraliśmy może max 2h. z wypierdalaniem chaneli + do tego mieliście 'close beta', która chuja dała. Połowa graczy już uciekła.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Skąd to znamy,piszesz tak od poniedziałku, serv po 20, serv o 17 itp ,zróbcie tego serva porządnie a nie,się nie zdziwie jak będzie 100 osób on-line

Kur w nocy poprawicie reszte błędów,to puścicie o 20 i zaraz o 21 przerwa bo błędy... szkoda gadać

Opublikowano

Mam problem wysłałem sms przyszedł mi kod , ale on nie działa ! ! !

120 Sm mi wisicie, nie odpuszczę tego.

Weź w końcu kup więcej slotów na tym pierdolonym TS !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...