Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer na prawdę bardzo fajny, jedyną i największą wadą jest administracja, która ma zbyt małe umiejętności. Oczywiście to tylko moje zdanie. Mimo tego nadal gram i mam nadzieję, że w końcu pogramy normalnie.

A teraz dowiadujemy się czegoś nowego.

Lodowy Lew, który był za 150 ZM. Podrożał o 100 ZM. Osobiście sam kupiłem za 150 i tu chodzi o pozostałych graczy. Dlaczego mieliby wydawać więcej niż inni? Amatorzy.

pkjcie.jpg

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

@kat
Z miłą chęcią poszedłbym na revential zeby Ci wpierdolic aaaale wole astiuma :P

@topic
Ogromne problemy na starcie, które niestety sie nie unormują ze wzgledu na zbyt male doswiadczenie administracji,
Server stworzony tylko dla hajsu, zostanie po chwili zamkniety.
Nie polecam.

rYD9JSA.png

Opublikowano

coz mam nadzieje ze z rana bedzie wiecej ludzi :D bo to co sie dzialo na poczatku bylo dobre,a przez te przedluzenia.. sami wiecie

Znowu jakas przerwa >

Opublikowano

Ktoś kiedyś mądry powiedział " nie graj na serwerze tworzonym choćby w małym stopniu przez kogoś z MPCforum .. ". No i proszę, ciągłe problemy. Wy zamiast za serwery metina weźcie się za ogarnianie MPCforum, bo wielokrotnie widać faworyzację i nie tylko, ale mam to w szerokim poważaniu.

Czemu nagle powiększone stawki na IS? Popieprzyło się wam od zarobków? Konika 1 lv na start, a czyta się medale co 1h? Posrało was.. Ludzie, którzy mają możliwość kupią sobie wierzchowca a inni? Najlepiej niech nie grają.

@antyspam

Kiedy serwer i forum on?

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Jaka chujnia jest z tym koniem to już.. Kurwa co 2h rly? Mam 10zł to śmigam od 1lvla na wierzchowcu bo zapłaciłem, a jak nie to mam być w chuj w plecy? Męczę się z metkiem podejdzie mental i ma wiecej dmg niz ja z aura a 5lvli slabszy...

Dajcie medale bez czasu bo chuj strzela nic nie zrobie bez is...

Opublikowano

Jaka chujnia jest z tym koniem to już.. Kurwa co 2h rly? Mam 10zł to śmigam od 1lvla na wierzchowcu bo zapłaciłem, a jak nie to mam być w chuj w plecy? Męczę się z metkiem podejdzie mental i ma wiecej dmg niz ja z aura a 5lvli slabszy...

Dajcie medale bez czasu bo chuj strzela nic nie zrobie bez is...

medale bez czasu to chyba nie byl by dobry pomysl to jest czlowieku hard a nie 4fun gdzie masz na start wszystko tu trzeba sie pomeczyc i w 2 dnimasz bojowca wiec co tu placzesz^^

xbjr.png

Opublikowano

Ty no bez przesady co to ma być ?!

Lodowy lew podrożał o 100 sm ...

Chciałem go kupić tylko, że nie można przelewem ...

Brawo dla administracji, lecą sobie w kulki bo hajs się musi zgadzać.

Żenujące jest takie zachowanie, niektórzy kupili za 150, a dla czego inni mają płacić dodatkowe pieniądze ?

Jak tak tak nagle zmieniacie ceny to może zmieńcie ceny wierzchów na tańsze ? Widać, że serwer typowo pod is, cofam to co mówiłem o innych serwerach, to jest śmieszne.

Zobaczyli, że ludzie kupują to pewnie trzeba ceny podwyższyć bo hajs się nie zgadza ? Wydawać 20zł na jednego głupiego wierzchowca ?

Droga administracjo serwera, pogrążacie się.

@AW: Co to za przerwa ?

Edit: Zamiast robić serwer, to podwyższają ceny w is ...

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

placzecie o wierzchowce w is . a spojrzcie na RAFIE ... jest wszysto w is ale 3x drozsze... a Wy placzecie.. to hard a nie easy... tu wierzchowiec 15 zl na rafii byl za 30 chyba, ktos plakal jak dodali? nie... maja teczaki po (liczac placac smsami ) 75 zl ale co tam... i tak kupuja :)

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

placzecie o wierzchowce w is . a spojrzcie na RAFIE ... jest wszysto w is ale 3x drozsze... a Wy placzecie.. to hard a nie easy... tu wierzchowiec 15 zl na rafii byl za 30 chyba, ktos plakal jak dodali? nie... maja teczaki po (liczac placac smsami ) 75 zl ale co tam... i tak kupuja :)

Nie porównuj serwera dobrego do gówna pewnie na darmowym vps xD.

@antywarn

Co się dzieje? informacja jakaś?

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Żenujące jest takie zachowanie, niektórzy kupili za 150, a dla czego inni mają płacić dodatkowe pieniądze ?

Jak tak tak nagle zmieniacie ceny to może zmieńcie ceny wierzchów na tańsze ? Widać, że serwer typowo pod is, cofam to co mówiłem o innych serwerach, to jest śmieszne.

Zobaczyli, że ludzie kupują to pewnie trzeba ceny podwyższyć bo hajs się nie zgadza ? Wydawać 20zł na jednego głupiego wierzchowca ?

Można za przelew przecież kupić tylko nie będziesz miał odrazu bo nie maja przez żadne płatności tylko odrazu na konto do nich :"d

Opublikowano

Serwer jest nastawiony tylko pod zarobek, nic z tym nie zrobisz...

Coś wiadomo czemu serwer wyłaczony ?

Opublikowano

Nie porównuj serwera dobrego do gówna pewnie na darmowym vps xD.

@antywarn

Co się dzieje? informacja jakaś?

ze tak Ci powiem, na rafii nikt nie zaczyna grac bo po co... ten serwer gdy sie ustabilizuje bedzie lepszy niz Twoja rafia, ja poczekam i sie doczekam:) A Wy bedziecie wracac.... co mam nie porownywac... tylko Wam mowie, ze tam o cos takiego nie placza, bo wiedza, ze mozna dostac to w grze .. tutaj tez.. lew 10kk kosztuje max .. ja sama sprzedalam lwa cienia za fms 9 i 5kk.. tak trudno? nie :_:

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

Jeżeli dla was za drogie wierzchowce to kupcie od kogoś w grze i po kłopocie.

Albo zrobcie boja,waro nic nie tracisz kasy

Opublikowano

Można za przelew przecież kupić tylko nie będziesz miał odrazu bo nie maja przez żadne płatności tylko odrazu na konto do nich :"d

No właśnie bo hajs się musi zgadzać.

Zamiast robić serwer podwyższają ceny w is.

Serwer dobry, gdyby inny administracja była.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jakies informacje od administracji? Najlepiej cały czas olewacie graczy...

I wlasnie to jest najgorsze moze bedzie tak ze my tu czekamy a oni spac pojda i serwera do rana nie wlacza . . .

Opublikowano

Serwer jest spoko,ale administracja mogła by wykazać większe zainteresowanie.Traktują nas jak ''śmieci'' 0 info nic tylko by chcieli kase brać.Sory ale taka prawda ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...