Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I po chu* było sie bawic w jakies kilku fazowe beta testy, japier... zamiast odrazu zrobic tygodniowe OPEN BETA to nie, lepiej zgrywac jakis profesjonalny team...

Czy pan ktory jako pierwszy wstawil zapowiedz andrzejt17 jest w team ? :)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli mieliscie jakies bugi, prosimy zgłaszać je na naszym forum w dziale błędy w grzę. link do forum znajdziecie na stronie głównej.

Natomiast jeśli nie dotarło do Was jakieś EQ, prosimy złosić to do nas na maila podajac w tresci co do Was nie dotarło, ID Konta, nazwe postaci w grze o oraz nazwe na forum.

[email protected]

Serwer jest online, zapraszamy do gry.

Około godziny 03:00 w nocy odbędzie się przerwa techniczna. Potrwa ona 15 minut, w tym momencie wprowadzimy drobne poprawki.

Opublikowano

Jesli mieliscie jakies bugi, prosimy zgłaszać je na naszym forum w dziale błędy w grzę. link do forum znajdziecie na stronie głównej.

Natomiast jeśli nie dotarło do Was jakieś EQ, prosimy złosić to do nas na maila podajac w tresci co do Was nie dotarło, ID Konta, nazwe postaci w grze o oraz nazwe na forum.

[email protected]

Około godziny 03:00 w nocy odbędzie się przerwa techniczna. Potrwa ona 15 minut, w tym momencie wprowadzimy drobne poprawki.

Wejdziesz na TS!!?!?!?!?!?!?!???!@?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

[email protected]

Beka z was, kupilem wierzchowca, ktory nie dotarl. Kupilem kostium dyni, ktory dotarl, lecz po przelogowaniu wyparowal. Ja ide spac, bo nie chce sie lekko powiedziawszy wkurzac, jutro mam nadzieje, ze itemy dostane spowrotem.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

HARD NA KTÓRYM ZA 11ZL MOZNA KUPIC WIERZCHOWCAA 200 DEFA 200 ATAKU ??

ŚMIECHYY -,- DLA MNIE TO JEST MEDIUUM I TO W PIZ*U DUŻY.

Z TAKIM WIERZCHOWCEM Z LIPNYM EQ NA 25 LVL SPOTA NA BO SIE WEŹMIE...

Opublikowano

Serwer może i dobry, ale ten IS jak na 4funie jakims...Wierzchowce 300 defa i 300 ataku w IS, magiczne metale, malze, szkaty, co to ma byc?Napewno nie hard.

Opublikowano

serwer jak bedzie ogarniety w sensie stabilny bedzie NAJLEPSZYM HARDEM VEER

Serwer juz ogarnelismy ;)

Kiedy zostaną zrealizowane te przelewy bo czekam 8 godzin?

Jak dojda do mnie na konto ;)

Serwer może i dobry, ale ten IS jak na 4funie jakims...Wierzchowce 300 defa i 300 ataku w IS, magiczne metale, malze, szkaty, co to ma byc?Napewno nie hard.

To jest Hard/Medium ;)

Opublikowano

Serwer juz ogarnelismy ;)

Jak dojda do mnie na konto ;)

To jest Hard/Medium ;)

Po raz kolejny ludzi w chuja robisz...w zapowiedzi pisaleś, iż szkaty będa usuniete, i co?Kase trzepiesz, a ludzi w dupie masz.

Powiedz mi czy ludzie ktorzy NIE wysla sms/przelewu na IS maja jakiekolwiek szanse z tymi ktorzy w ten IS zapakuja?

Niech to bedzie pytanie retoryczne, kazdy wie jak jest naprawde.

Opublikowano

Po raz kolejny ludzi w chuja robisz...w zapowiedzi pisaleś, iż szkaty będa usuniete, i co?Kase trzepiesz, a ludzi w dupie masz.

Powiedz mi czy ludzie ktorzy NIE wysla sms/przelewu na IS maja jakiekolwiek szanse z tymi ktorzy w ten IS zapakuja?

Niech to bedzie pytanie retoryczne, kazdy wie jak jest naprawde.

Na jakim hardzie tak nie masz ?

Z czegoś serwer musi się utrzymać, chyba że ty chcesz opłacać rachunki.

Na bal... itp też tak było.

@AW: Kiedy będą przelewy ?

Ten lodowy lew trochę przesada. Lodowy + roska + inne bajery i na 35lv lecisz do v2 ...

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

znow cofki...

dla zazdrosnych o isa.. = gram bez is mam wybonowane full eq (16omdl 10kryt 10khp) mam wierzchowca cienia zakupionego za 5kk+kilka itemek

no i jakos gram ... WYDANE 0ZL

56096062140461666809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...