Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś dobry świeży HARD z elementami medium? Jak tak to prosze o PW :)

Super prezentacja, polecam ten serwer!

Prezentacja zajebista ale niestety tylko ona .. ciagle zmieniaja ten start krotka przerwa na 15 min :) od 20.00 jest 20.57 pozniej mowia ze po prostu przerwa byla ..

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż, szkoda tylko że i tak większość osób piszących że srają na ten serwer i tak kampi aż go włączą, szkoda tylko że polacy to takie gówno, które musi hejcić wszystko co się rusza. Troche pracowałem przy serwerach i wiem że naprawiając jedno psuje się drugie i trzeba okazać trochę cierpliwości, a nie siedzieć i klikać cały czas F5 na mpc.

to i tak juz za duzo tego maja nieodpowiedni team i dlatego tak dlugo to wszystko trwa.. takie jest moje zdanie i nie ma opcji zebym to zmienil a co do tego co na poczatku napisales to tak czekam na serwer ale czekam dzisiaj ostatni dzien.

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Ja tutaj nie gram itp tylko tak sobie czytam wasza posty i nie mogę tego już znieść...

" Ja przez 6 lat nie wydałem ani 0 zł na Is "

Jak można nie wydać " 0zł " ? to tak samo jakbyś powiedział ze wydałeś 0zł...

Oj dzieci wyjdźcie troszke na powietrze pograjcie z kolegami w piłkę NA BOISKU a nie w ps czy kompa.

To tyle z mojej strony, wiem że będzie teraz na mnie hejt ale po mnie to spływa, tak samo wiem że dostane % za nic nie wprowadzanie do tematu..

A modek lepiej jakby się zajoł ogarnianiem prawdziwych spamerów itp...

No ale nic :)

Dziękuje i Pozdrawiam.

[HA]Asylian

A ty zamiast pouczac innych "zajol"bys sie ortografią ;P

Topic@ Niestety,ide poszukac innego serwera.Zbyt duzo szans wam dalem.Pomysl na projekt mieliscie,gorzej z wykonaniem.

Przypomnial mi sie item shop na metin2world.(medium) Byly tam te wierzchowce 200deffa.Teraz zajeliscie sie hardem a nie edytowaliscie ich bonusow?

AW;Gdzie dropi swiecznik siedmioramienny?

Srij9JT.png

Opublikowano

to i tak juz za duzo tego maja nieodpowiedni team i dlatego tak dlugo to wszystko trwa.. takie jest moje zdanie i nie ma opcji zebym to zmienil a co do tego co na poczatku napisales to tak czekam na serwer ale czekam dzisiaj ostatni dzien.

i ja rowniez i mysle ze jakies 200 osob podzieli post kulera

Opublikowano

NIE POLECAM GUNWO NAD GUNWAMI !!! JAK KTOS CHCE DOBREGO HARDA TO WBIJAC NA AS*IUM.PL . * - T

jeżeli chcesz grać na AST*UM.PL to musisz mieć gruby portfel :).

Opublikowano

xxx Was nigdy nie zawiedzie, uwierzcie mi ;)

Ty hacker ? xD bo ktos o nicku MeCa rozwalil serwer hamachi AndoirdMT2 ale to dawno ile typa na asti*m ?

Opublikowano

Będzie ON to zagram , teraz lol . Za duzo sie juz wnerwiałem na Servery . Czas wyluzować . Co będzie to będzie .

Jak napisze ze o 23 to nieliczcie na to . :) Wczoraj sie przeliczyłem .

@MaCa

Ciagle tylko piszesz Astium to Astium to . To Czemu do cholery piszesz , zamiast grać .. To jest temat Revential .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Ty hacker ? xD bo ktos o nicku MeCa rozwalil serwer hamachi AndoirdMT2 ale to dawno ile typa na asti*m ?

oj tam, oj tam ;D 1k + spokojnie ale dużo osób odeszło nwm czemu teraz na Astium już nic nie kicka i jest zajebongo ;D

Będzie ON to zagram , teraz lol . Za duzo sie juz wnerwiałem na Servery . Czas wyluzować . Co będzie to będzie .

Jak napisze ze o 23 to nieliczcie na to . :) Wczoraj sie przeliczyłem .

@MaCa

Ciagle tylko piszesz Astium to Astium to . To Czemu do cholery piszesz , zamiast grać .. To jest temat Revential .

Nie posraj się grubasku ;*

Opublikowano

Czytam te wasze posty wszystkie i śmiać mi się chce z was , wciepujecie ciągle na ta administracje na serwer ze lipa i wg a jak włącza to pierwsi wbijecie , a hejtować tylko potraficie i nic więcej , nauczcie się trzymać język za zębami , cierpliwości tez wam by się trochę przydało , każdy serwer ma problemy nie zauważyliście tego ? dajcie im szanse :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

oj tam, oj tam ;D 1k + spokojnie ale dużo osób odeszło nwm czemu teraz na Astium już nic nie kicka i jest zajebongo ;D

Nie posraj się grubasku ;*

wypierdalaj

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

Czytam te wasze posty wszystkie i śmiać mi się chce z was , wciepujecie ciągle na ta administracje na serwer ze lipa i wg a jak włącza to pierwsi wbijecie , a hejtować tylko potraficie i nic więcej , nauczcie się trzymać język za zębami , cierpliwości tez wam by się trochę przydało , każdy serwer ma problemy nie zauważyliście tego ? dajcie im szanse :)

Podaj nick piękna ...:D

Opublikowano

mialem serwer na necie 4mb i nic sie nie jebalo . . .dajemy szanse ale nie do przesady gdybys czekal gosciu od poczatku serwera i nawet przed na to to bys sie naprawde wkurzyl . . . napewno nie tylko ja tak mysle ale bardzo duzo osob

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

To sa jakies jaja...

AW: Co ile czytamy medale?

Medale czytamy co 1 h i powiem ci , że ładnie lecą. :)

Opublikowano

Serwer wydawał się w porządku, nawet bardzo.. oczywiście tylko po prezentacji, bo jak ruszył to jedno wielkie gówno.

Nie wiem co oni robią w czasie tych przerw technicznych, które trwają nie wiadomo ile ..na razie nie polecam gry na serwerze, bug goni buga.

Życzę powodzenia w dalszych losach serwera, jednak mnie już na serwerze nie zobaczycie.

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Szkoda zapowiadał się fajny serwerek, zestaw do expa przygotowałem a tu lipa. Przez te opóźnione starty nie oszukujmy się ale straciliście 30-50% graczy, taka jest prawda i nie piszcie, że kto miał zagrać to zagra, bo tak nie jest, a prawda jest smutna, że serwer padnie do miesiąca przez zły start, bo po 3 tygodniach będzie 200 ludzi online.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...