Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie 2 opcje:

-Gracie no-life na bugach i inni to wykorzystują a potem płacz.

- Czy przerwa na naprawienie i czysta nocka.

przeciez jest przerwa....

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Macie 2 opcje:

NOCKA HAHAHA TY DOBRY JESTES NAPISALI ZE PO 20 WLACZA I POTEM W NOCY KOLEJNA PRZERWA TECHNICZNA ^^ administracja dzieci albo chu* wie co

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

hard - jeśli grasz bez isu

4fun - jeśli grasz z isem.

serwer pod is jak każdy w tych czasach. kupują jakąś maszynę z dupy za 2,50zł w przecenie i myślą że dobry serwer zrobią. wypuszczacie serwer z bugami i się dziwicie że macie hejt.

Ja przez 6 lat nie wydałem ani 0 zł na Is, i nie czułem, że byłem gorszy czy coś, po prostu wolniej zdobywałem niektóre rzeczy.

Co do serwa to On będzie o 20:00 czy przerwa o 20:00?

Ja tutaj nie gram itp tylko tak sobie czytam wasza posty i nie mogę tego już znieść...

" Ja przez 6 lat nie wydałem ani 0 zł na Is "

Jak można nie wydać " 0zł " ? to tak samo jakbyś powiedział ze wydałeś 0zł...

Oj dzieci wyjdźcie troszke na powietrze pograjcie z kolegami w piłkę NA BOISKU a nie w ps czy kompa.

To tyle z mojej strony, wiem że będzie teraz na mnie hejt ale po mnie to spływa, tak samo wiem że dostane % za nic nie wprowadzanie do tematu..

A modek lepiej jakby się zajoł ogarnianiem prawdziwych spamerów itp...

No ale nic :)

Dziękuje i Pozdrawiam.

[HA]Asylian

sygnaja.png
Opublikowano

Macie 2 opcje:

Czysta nocka do 2 w nocy a potem zowu serw padnie i będziemy czekać do 16 żeby odpalili ..

jak na razie to ten serw jest mniej stabilny od jakiegokolwiek hamachi -.-

Opublikowano

Sprawdam stan serwera o 22 jak nadal OFF to DELETE z kompa i poszukam coś lepszego jak ma ktoś coś dobrego to zapraszam na PW mam sporo ludzi w teamie chętnie pogramy z kim nowym na czym lepszym

Opublikowano

O 2:00 ma byc przerwa na max 15min...

K*rwa koleś nie rób sb jaj taj jak teraz na 30min a k*rwa juz 1h... tą w nocy pewnie będzie znowu do 16 :)

Opublikowano

Do 2 to zapewne serwer nie ruszy. Robie to samo co ktos napisal, do 22 nie rusza, delete i spadam na nost*dle...

Ilez mozna ludzi w chuja robic?Nie potraficie zrobic serwera to sie za to nie bierzcie, a jezeli juz postanowiliscie, to pierw zrobcie serwer a potem dajcie zapowiedz...

Opublikowano

jak serwe nie ruszy to koncze z tym i was ciagle hejtuje za stracony czas < 3

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Sprawdam stan serwera o 22 jak nadal OFF to DELETE z kompa i poszukam coś lepszego jak ma ktoś coś dobrego to zapraszam na PW mam sporo ludzi w teamie chętnie pogramy z kim nowym na czym lepszym

Polać temu panowi. Ja robie to samo, tylko zrobie to rano. Pójdę sobie na Ravie, tam jest cięzko, ale w 1 miesiąc zrobie mentala z porządnym eq itp. Zresztą mam na wymiane eq z As***um i z Con***dia wiec jakby ktos miałem eq na ravi, to chętnie wymienie :P

65202445731045601401.png

Opublikowano

Do 2 to zapewne serwer nie ruszy. Robie to samo co ktos napisal, do 22 nie rusza, delete i spadam na nost*dle...

Ilez mozna ludzi w chuja robic?Nie potraficie zrobic serwera to sie za to nie bierzcie, a jezeli juz postanowiliscie, to pierw zrobcie serwer a potem dajcie zapowiedz...

jestem tego samego zdania.

Opublikowano

idzcie se lepiej wlaczcie polskich kopaczy jak dostają w dupke od wikingów z Dani. Bo serwer do jutra nie ruszy albo dopiero pewnie jaka 23

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba coś ci sie pomylilo - to raczej będzie off, o 2 serwer on max 15min, a potem znowu off do 16 ;)

tenor.gif

Opublikowano

Kolejna przerwa? Sram na ten serwer...Która to już? 10? Nie mam zamiaru dłużej się tutaj bawić...Straciliście tylu graczy, że to już nie ma sensu...Odpuszczam...Elo

Opublikowano

po 21 ? a po 21 bedzie przed 24 ? jako uzytkownik mpcforum apeluje o poinformowanie uzytkownikow o postepach pracy nad serwerem

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

Cóż, szkoda tylko że i tak większość osób piszących że srają na ten serwer i tak kampi aż go włączą, polacy to takie gówno, które musi hejcić wszystko co się rusza. Troche pracowałem przy serwerach i wiem że naprawiając jedno psuje się drugie i trzeba okazać trochę cierpliwości, a nie siedzieć i klikać cały czas F5 na mpc.

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...