Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a może puścicie teraz serwa do np. 21 a potem te przerwy techniczne zrobicie.

Teraz więcej ludu pogra .

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa, wysłałem 2 smsy po 11 w tym 1 jakiś niedziałający więc straciłem tylko 11 zł w plecy więc mam nadzieje, że mojego lwa nie strace -,- i odzyskam 120sm ...

61911764369359525958.png

Opublikowano

Kurwa, wysłałem 2 smsy po 11 w tym 1 jakiś niedziałający więc straciłem tylko 11 zł w plecy więc mam nadzieje, że mojego lwa nie strace -,- i odzyskam 120sm ...

Po co sms wysyłać jak nie wiadomo czy serw ruszy ;x

Opublikowano

Ja tutaj bede grał :) Byłem na servie 20minut ale wszystko wydaje sie dopracowane , itemy i kasa też dropi nieźle :P
A co do przerw technicznych , JEST TO NORMALNE , nie ma co strzelać fochów tylko uzbroić się w cierpliwość ! Wyjsć sobie do znajomych , na dwór na piwo a wieczorem jak wrócicie na-pewno serwer będzie działać . Takie rzeczy są normalne jak server startuje ...

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

Chcieli bysmy poinformowac o przerwie technicznej, ktora potrwa do 20stej. Po przerwie zostanie zorganizowany event. Informowalem w grze ze bedziemy probic drobne przerwy. Ta o 20stej powinna byc ostatnia dzisiaj. W nocy poprawiamy reszte bugów.

Opublikowano

wiecie co ,? ten serwer nie ma przyszłości

już chcą event robić ... i co zuo dacie ? żeby wszyscy z IS mieli przewagę na mountach ? pozdrawiam. nic nie myślicie , totalne 0.

serwer wypadł bardzo miernie , oceniam do zaledwie na 4/10 bo hard to nie jest - 30 w około 1.5h :O - bez mounta oczywiście :}

na BO cały spot z Mountem cienia , nawet z cienkim eq , bonów leci za dużo z tych szkat , to samo rosy !? po kij mi rosa na 5 lvlu ? :O

wyszło bardzo źle , do tego te przerwy innymi słowy nie polecam.

/pozdrawiam i nie liczę na heejt.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

już chcą event robić ... i co zuo dacie ? żeby wszyscy z IS mieli przewagę na mountach ? pozdrawiam. nic nie myślicie , totalne 0.

serwer wypadł bardzo miernie , oceniam do zaledwie na 4/10 bo hard to nie jest - 30 w około 1.5h :O - bez mounta oczywiście :}

na BO cały spot z Mountem cienia , nawet z cienkim eq , bonów leci za dużo z tych szkat , to samo rosy !? po kij mi rosa na 5 lvlu ? :O

To jest hard z nutką medium, więc nie krytykuj jest idealnie.

85483298046031778091.png
Jestem Nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.

Opublikowano

To jest hard z nutką medium, więc nie krytykuj jest idealnie.

hard - jeśli grasz bez isu

4fun - jeśli grasz z isem.

serwer pod is jak każdy w tych czasach. kupują jakąś maszynę z dupy za 2,50zł w przecenie i myślą że dobry serwer zrobią. wypuszczacie serwer z bugami i się dziwicie że macie hejt.

Opublikowano

Człowieku, od 3 dni przegraliśmy może max 2h. z wypierdalaniem chaneli + do tego mieliście 'close beta', która chuja dała. Połowa graczy już uciekła.

Azprime to nie robot . Po za tym w weekend go nie było.

PS: i Tak jestes top 1 , wiec nie musisz sie bac: D

2ccuelg.pngZapraszam do udziału w moich dwóch konkursach na kanale : http://www.youtube.c...7?feature=watch

Opublikowano

Ja tutaj bede grał :) Byłem na servie 20minut ale wszystko wydaje sie dopracowane , itemy i kasa też dropi nieźle :P

A co do przerw technicznych , JEST TO NORMALNE , nie ma co strzelać fochów tylko uzbroić się w cierpliwość ! Wyjsć sobie do znajomych , na dwór na piwo a wieczorem jak wrócicie na-pewno serwer będzie działać . Takie rzeczy są normalne jak server startuje ...

jak wyjde na piwo to wroce naj///bany i wteedy to juz wgl nie pogram

przeczytaj prezke jeszcze z 5razy napisali chyba ze to bd latwiejszy hard.

56096062140461666809.png

Opublikowano

Dlaczego wierzchowce na hard 200 obrony maja i 200 ataku kurwa bez przesady to nie jest hard i jeszcze ten exp . . .

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Na tym serwerze jest taki słaby exp że dopiero 31 lv w ranku czy ciągle pada i grać nie można ?

58121063168705213211.png

Opublikowano

hard - jeśli grasz bez isu

4fun - jeśli grasz z isem.

serwer pod is jak każdy w tych czasach. kupują jakąś maszynę z dupy za 2,50zł w przecenie i myślą że dobry serwer zrobią. wypuszczacie serwer z bugami i się dziwicie że macie hejt.

Ja przez 6 lat nie wydałem ani 0 zł na Is, i nie czułem, że byłem gorszy czy coś, po prostu wolniej zdobywałem niektóre rzeczy.

Co do serwa to On będzie o 20:00 czy przerwa o 20:00?

85483298046031778091.png
Jestem Nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.

Opublikowano

Chcieli bysmy poinformowac o przerwie technicznej, ktora potrwa do 20stej. Po przerwie zostanie zorganizowany event. Informowalem w grze ze bedziemy probic drobne przerwy. Ta o 20stej powinna byc ostatnia dzisiaj. W nocy poprawiamy reszte bugów.

Do tej pory od poniedzialku mieliscie cos okolo 15 przerw i przy kazdej rzekomo cos "zmienialiscie".

Pytam sie gdzie CI zajeb*sci beta testerzy ktorzy testowali i znalezli tyle bugow?

Wedlug mnie beta byla potrzebna jedynie dla "kolegow" teamu aby ogarnac co i jak na serwie.

Dlaczego wierzchowce na hard 200 obrony maja i 200 ataku kurwa bez przesady to nie jest hard i jeszcze ten exp . . .

Poniewaz zakichany Team jest pazerny na kase, a czlowiek tzn nie czlowiek a nolife aby sie wybic musi miec ulatwienia w grze.

Serwer jest coraz wieksza komedia - mial wystartowac 12tego o 20.

Dzis mamy 14ty godzine 19.30 i moge smialo stwierdzic ze Team pokazal swoje prawdziwe " profesjonalne" oblicze.

Kazdy kto mial zagrac i wydac na IS, dawno juz uciekl po Waszych przykrych startach.

Nie tak dawno komentowaliscie serwery ze ludzie stawiaja a po 3 DDOS'ach padaja, a Wy co ?

1wszy DDOS i serwer Off. hahahaa...

Plakac czy sie smiac?

Dzisiejsze obietnice ze serwer bedzie ON o 7.30 potem ze o 11.

Zabawne gdy sie w koncu ogarniecie, zrozumiecie co przez swoja glupote i pazernosc straciliscie.

Na ta chwile nikomu nie polecam serwera.

Wrecz ostrzegam przed ladowaniem kasy w IS bo Team ma to w dupie.

Kazdego kogo sie nie spytasz z Teamu odpisze Ci ze nie byl na 1wszej becie <hahaha>

Beka to kurna kto testowal skoro nie Team ?

Sranie w banie i tyle.

Azprime dzis po 11 przegladal tutoriale " JAK NAPRAWIC PADAJCE CHANELE" ....

hahahaha brawo :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Co do serwa to On będzie o 20:00 czy przerwa o 20:00?

Z czego zrozumiałem przeglądając ten temat to sądzę że o 20 będzie działać :)

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

Opublikowano

A ja zapraszam na Concordie, wygląda o niebo lepiej niż Revential.

Poza tym, revential jest strasznie niedopracowany. Jak zobaczyłem, że misje są nieedytowane albo wciąż tkwią oraz drop bezużytecznych itemów w masowych ilościach to zrezygnowałem. Na dodatek ktoś tutaj pisał, że są wierzchowce +200 obrony. Panowie, przecież z takim czymś można na 30lvl biec ciskać spot BO =)

Pozdrawiam i do zobaczenia na Concordia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...