Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START o 17 .. 3 minuty --------- bardzo pawdopodny start o 21 ale na 100% przed 23 !! start dla nocnych markow o 2 .. stal 30 min......start napewno juz o 7.30..... pojawil sie na mpc o 10....... napisal na fb : ogarnelismy start 12, 13 max . po 15 minutach usunal to, o godzinach startu i zostawil reszte.. ja osobiscie czekam na ten serwer dzisiaj tylko, choć watpie, ze ruszy... albo bedzie ruszal co pare h .;)

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurwa, pd i rękawica ucieka, czy możecie odpalić ten serwer? jest 13:20, a info nie ma ;-;

dlaczego forum wyłączyliście? mody nie ogarniają spamu?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Z racji, że żaden inny serwer nie startuję w tym czasie, poczekam do samego końca na ten.

Mam nadzieję, że wszystko będzie grało..

Opublikowano

kurwa, pd i rękawica ucieka, czy możecie odpalić ten serwer? jest 13:20, a info nie ma ;-;

dlaczego forum wyłączyliście? mody nie ogarniają spamu?

Mi to samo , mają kurwa oddać mi za to smy , bo. w moim przypadku kupilem pakiet startowy na 3 dni all .

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

Ludzie nie rozumiecie że to nie wystartuje? Większość nienawidzi Wydymiona a jak widać zniszczyć go to nic trudnego.

Nie ma na co czekać, chyba że wyłożą większą kase na maszyne i ktoś z techników serwerowni będzie im serwer prowadził.......

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
Opublikowano

Spokojnie dziś serwer będzie funkcjonował w 100% jeszcze walniecie nocke . Poczatki zawsze trudne . Czekamy , admini ciagle mysla i pracują . Ataki ogarneli , teraz padajce ch i gramy:)

Wczoraj też w 100% wystartować miał ...

Niech sie Azprime w końcu zdecyduje ...

Miał być on 12/13 ...

To kiedy ten start? Bo już nie wiadomo ...

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

;-D

jeszcze troche mają do ogarnięcia

największy problem z SM będzie,

oby nie zrobili opcji na stronie zwrot SM bo

znów bd można bugować ! -.-

LIKE żeby widział ! ;/

ADMINISTRACJA ! dawac dawac !

Opublikowano

Wiadomość prosto od Azprime GA serwera cytuje "Siema, no ogarneliśmy prawie wszystko jeszcze tylko Ch ogarniemy i możesz grać :D serwer około 14/15 będzie działał podaj login konta to oddam ci te 700 sm" więc spoko nie spinajcie tak dziś bedzie działał

Opublikowano

Ludzie nie rozumiecie że to nie wystartuje? Większość nienawidzi Wydymiona a jak widać zniszczyć go to nic trudnego.

Nie ma na co czekać, chyba że wyłożą większą kase na maszyne i ktoś z techników serwerowni będzie im serwer prowadził.......

Ty jesteś przyjebem.

Serwer nie pada od ddosów więc swoje mądrości wsadź sobie w dupę i idź robić clienty na zamówienie.

Opublikowano

do kogo się zwracamy o zwrot sm ? albo przedmiotów które zniknęły w grze ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Ty jesteś przyjebem.

Serwer nie pada od ddosów więc swoje mądrości wsadź sobie w dupę i idź robić clienty na zamówienie.

Ty kurwa pajacu. W nocy nie padał bo nikogo nie było do ddosowania szmato.

Zobaczysz dzisiaj jak odpalą po 15 ;)

Swoje mądrości to ty wykazałeś przyjebie, i wyjdź szmato lub daj adres to się rozliczymy inaczej.

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
Opublikowano

Swoje mądrości to ty wykazałeś przyjebie, i wyjdź szmato lub daj adres to się rozliczymy inaczej.

Osoba,ktora ddosuje nie musi byc przy komputerze.Wystarczy odpowiedni skrypt.

Co do serwera.Troszke zniechecil mnie nieudany start aczkolwiek mam nadzieje,ze "poprawia" sie.

Mam nadzieje,ze dzisiaj juz bez failu ruszą pelna parą.

Postacie bedą resetowane?

do kogo się zwracamy o zwrot sm ? albo przedmiotów które zniknęły w grze ?

Hmm do Azprime?

Srij9JT.png

Opublikowano

Hmm do Azprime?

ale na forum ? w grze ? na pw ? wiesz coś ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

W nocy nie padał bo serwer nie przekroczył granicy osób online. ^^

W chuju byłeś sperme widziałeś.

Opublikowano

W sumie też beka, że wzięli się za to ludzie, którzy pytają na wołaczu graczy czym może być spowodowane ciągłe wywalanie chaneli..

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...