Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi sie nie podoba sytem ulepszen . na kazdym servie mozemy go spotkac. albo chociaz pozamieniajcie kolejnosc.. ten krwawy hwang na koncu wgl nie pasuje

Człowieku co ty sie żalisz na system ulepszen .

Serwer jest wyłączony i nie wiadomo czy jak ruszy to nie padnie a ty pierdzielisz o systemie ulepszen

POZDRO

024edf58cac375aa.jpg

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obowiązkowo trzeba będzie tą łatkę? (Net z limitem) Ew. będzie jakaś mini latka żeby wejść na server?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Moim zdaniem dobrze zrobiliście resetując to ;-]

Bo to by było nie w porządku do osób które nie skorzystały z bugów na metkach :D

NIE WIEM KTO TAM BYŁ U WAS BETA TESTEREM ALE PEWNIE JACYŚ ZIELONI

58121063168705213211.png

Opublikowano

Ale te ceny za dopalacze oraz roski , potki i zbroje , bronie mogły by być zmniejszone , bo trochę gorzej się expi postaciami nieprzystosowanymi do expa bez buff ;d

Dobrze by było , żeby na 10 levelu też można było kupić np. szanse na kryta czy przeszywke . Skoro jest to serwer easy , a po restarcie chcecie nas udobruchać lekko , to dajce te dopalacze za free tzn 1 yang ;) pozdro - bardzo to umili exp i pvp.

Modki to dźiffki

Opublikowano

20 dobra godzina tylko nie wiem czy uda mi się klienta pobrać w 1 godzine ;c

A co jakis nowy client jest ?

24790528697226300755.png

Opublikowano

Restart? To kilka sekund i już, nie ma co zapowiadać ;)

A no chyba że reset, to co innego.

Jako profesjonaliści nie powinniście mylić takich pojęć...

Nieraz możecie wprowadzić graczy w błąd....

Tamten start był porażką, kompletna klapa,

jednak każdy zasługuje na drugą szansę, powodzenia.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ci co pisza ze za malo yang itd nie sluchajcie!

na 100lvl mialem juz 650k a spedzilem tylko 1/2h na zarabianiu ....

haha ciekawe ja na mapce od 100 dopiero zacząłem norm dropić kase a wcześniej to max można uzbierać 50 k

75775358773159538492.png

Opublikowano

Zagram myślę , iż tym razem będzie napewno bez bugów a nie , że pykne nockę wbiję wysoki poziom a tu znów reset?

Tym razem bedą z mojej strony Lets Playe ; -)

Opublikowano

haha ciekawe ja na mapce od 100 dopiero zacząłem norm dropić kase a wcześniej to max można uzbierać 50 k

lol? to powodzenia, ładnie lamiłaś :>

@top

coś mało osób w prezce jak na 1.5h przed startem, powinni maniaczyć xD mam nadzieje ze obejdzie sie bez błędów ;]

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

Moim zdaniem jeśli się za coś brać to dobrze, nie mogliście dać sobie więcej czasu na beta i przeanalizować wszystko? Przetrwałem 3 resety, ponad 20 godzin czekałem na start gdy w końcu wbiłem na serwer to bardzo mi się spodobał, lecz to jak nas chcecie potraktować jest "chamstwem" czemu niby ja mając 131lv i expiąc uczciwie mam ponieść konsekwencję za jakiegoś idiotę grającego na bugach? Skasujcie wyłącznie te konta. Nie po to siedziałem ponad 15 godzin by je teraz wywalić przez okno. Sporo graczy pewnie zrezygnuje z waszego serwera. A ja będę go odradzał wszystkim szukającym jakiegoś priva. Bo to co się dzieje jest nie do pojęcia. Żeby brać się za serwer trzeba moim zdaniem też coś ogarniać, a wy po prostu daliście wersję Alpha do użytku publicznego. Nie wiem kto wam to testował ani jak to robił ale jeśli tak to miało wyglądać, to powodzenia w dalszym działaniu serwera.

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Opublikowano

Tak jak mówiłem "nie ma resetu nie ma mnie, jest reset jestem"

Na server wbiję tylko trochę póżniej bo 500mb bd się sciągać ze 3-4h. Dobrze zrobiliście robiąc ten reset. Tak jak inni mówili połowa z tamtym co marudzili wróci na server na 100%.

Widzimy się na serverze. Pozdro :)

Opublikowano

Moim zdaniem jeśli się za coś brać to dobrze, nie mogliście dać sobie więcej czasu na beta i przeanalizować wszystko? Przetrwałem 3 resety, ponad 20 godzin czekałem na start gdy w końcu wbiłem na serwer to bardzo mi się spodobał, lecz to jak nas chcecie potraktować jest "chamstwem" czemu niby ja mając 131lv i expiąc uczciwie mam ponieść konsekwencję za jakiegoś idiotę grającego na bugach? Skasujcie wyłącznie te konta. Nie po to siedziałem ponad 15 godzin by je teraz wywalić przez okno. Sporo graczy pewnie zrezygnuje z waszego serwera. A ja będę go odradzał wszystkim szukającym jakiegoś priva. Bo to co się dzieje jest nie do pojęcia. Żeby brać się za serwer trzeba moim zdaniem też coś ogarniać, a wy po prostu daliście wersję Alpha do użytku publicznego. Nie wiem kto wam to testował ani jak to robił ale jeśli tak to miało wyglądać, to powodzenia w dalszym działaniu serwera.

Ten dobrze mówi dlaczego właśnie my co bez bugów expiliśmy mamy cierpieć a ci na bugach się smieją z nas -.-

Kiedy będzie jakaś latka czy coś bo mam internet na limit więc nie chce od nowa clienta pobierać?;x

Opublikowano

Zbanować sku*wysynów a nie robić restart dla wszystkich.

Jeżeli by zbanowali każdego kto ubił metka to by zostały osoby poniżej 100 lvl'a ^^

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Zbanować sku*wysynów a nie robić restart dla wszystkich.

Jak już to ciebie zbanować za głupote ...

Oni nie bugowali tego, po prostu z metinów leciało dużo expa ( to sobie pomyśleli że tak może sie lvl wbija ) Więc nwm jakim cudem mogli by oni dostać bana...

945496meszi.png

Opublikowano

Głupota to myśleć, że tak ma być - beka.

Głupota to nie umieć czytać ze zrozumieniem jak ty to robisz...

Pokaż mi gdzie napisałem że to ma zostać? Napisałem tylko że nie może byc za takie coś ban, widać że bystry jesteś :)

945496meszi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...