Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie po co te hejty , bylo tyle startow ciagle problemy , teraz wiekszosc problemow juz naprawiona.

Nie musicie grac , ile bedzie tyle bedzie. Narzekaliscie ze top 20 , polowa osob bugowala metki. Macie teraz kazdy ma rowno.

Jest lepszy exp na lvlach granicznych + macie raty. Nie ma co hejtowac staraja sie.

A na kase nie narzekajcie nie bede podpowiadal ale dropilem 120k w 15 minut. : )

Pozdrawiam , dozobaczenia na starcie kochani! ;>

Opublikowano

Masz problem z logicznym mysleniem?

Napisze inaczej, wtedy może łatwiej Ci to wejdzię w głowę.

Głupotą jest to, że ludzie nie wiedzieli, że to bug i dalej tak wbijali pewnie z uśmiechem na ryju, bo im exp leci.

sigxc.pnghaha.gif

- Jestem Hardkorem !

- A ja jestem Papqus, pozdro.

Opublikowano

mam pytanie na ile jest ppk lizak pierscien radosci psw psm medal bohatera awm i czy mozna zakladac nie ktore razem ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie wyzywajmy się nie spamujmy Ci , którzy nie chcą grać nie wiem po co są jeszcze w prezce ci , którzy czekają to Czekamy.

a co do Infa o Tym .

To kiedy będzie jakiś patcher do starego clienta .?

Opublikowano

Masz problem z logicznym mysleniem?

Napisze inaczej, wtedy może łatwiej Ci to wejdzię w głowę.

Głupotą jest to, że ludzie nie wiedzieli, że to bug i dalej tak wbijali pewnie z uśmiechem na ryju, bo im exp leci.

Nie chce robić spamu, ale To ty masz właśnie, nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem i potem wypisujesz głupoty...

Gracze tego nie bugowali i to nie ich wina że tyle expa z metka szło, a wiadomo każdy chce ubić metina i zobaczyć jaki drop ( założe sie że jak byś miał taki lvl to inaczej byś gadał :) )

PS: Miałem 88lvl, więc bug mnie nie dotyczył.

945496meszi.png

Opublikowano

Poprawcie exp w av2 od 95 do 100 to wrócę ;)

poprawiony .

mam pytanie na ile jest ppk lizak pierscien radosci psw psm medal bohatera awm i czy mozna zakladac nie ktore razem ?

tak to się łączy na 7 dni .

zukh.png

Opublikowano

to co jakiś znowu bug bedzie znowu RESET ZROBIĄ BO BUG UTRUDNIŁ ALBO POLEPSZYŁ GRACZOM

ciężko było za banować graczy co jechali na bugu, teraz stracicie dużo graczy za błąd..

robicie pierw ankietę, mówicie nam większe głosy nie będzie resetu, nagle anulujecie reset i mówicie tylko naprawimy bugi start i bez resetu

nagle zmieniacie zdanie i reset..

ale to bedzie porażka z 500 graczy bedzie 100 nowych Max bo połowa co grała to odejdzie bo znowu pojawi się bug i znowu reset..

zaufaliśmy wam 1/2/3 raz ale 4 raz nie zaufam/zaufamy

żegnam i życzę powodzenia..! zawiodłem się na was

Nie można banować graczy za to że Team nie potrafił lub nie umiał naprawić tego Bugu , gracze to wykorzystywali ...

Wystarczyło cofnąć lvl w Logach mieli wszystko jak na tacy , kto expił normalnie kto z niego korzystał.

Co do serwera nie grałem , ale korzystając z okazji że dali reset to wbiję zobaczę co i jak .

Opublikowano

2x Up na 7 dni gry czy na 7dni zalogowania w grze

@Edit czemu system polecen nie dziala ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Czy w grze jest do nabycia zmianka skilli ? Czy only IS ?

Is bądz tez jakieś eventy ( z czego mi wiadomo)

6/7 są?

nie ma (i to wiem napewno)

Drogi administratorze dowiem się kiedy będzie ten patcher.?

Opublikowano

o.O Przytoczyłbym fragment z rozmowy z poprzedniej przezki jak mnie dzieci hejtowały za to, że im prawdę powiedziałem ale nie będę złośliwy. :).

Powodzenia przy tym 4-5 starcie. <3

Reklama w sygnie.

Opublikowano

dam wam ostatnią szanse nie zmarnujcie tego serwer bardzo fajny

polecam.......

Hahahahahahahahaha, już do wieczora mam dobry humor, dzięki stary! Ostatnią szansę, haha.

Co z tym clientem bo już bym chętnie zassał :D

Opublikowano

Na początek dostaniemy łatke z rootami ;d

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Mamy nadzieje ze nie bedzie juz lagów, bugów i wkoncu ruszycie pelną parą :D i bedzie mozna grac równo :D

Nadzieja matką głupich. a w przypadku tego serwera to hohohoh. Ale dobra ja już się nie udzielam . Jeszcze raz powodzenia z serwerem.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Nadzieja matką głupich. a w przypadku tego serwera to hohohoh. Ale dobra ja już się nie udzielam . Jeszcze raz powodzenia z serwerem.

Najbardziej irytują mnie tacy jak ty, co jeszcze o 13:00 pisali że już nie zagrają i nara, powodzenia etc. a ostatecznie siedzą w temacie i czekają na start. Czyli co? Widzimy się na respie?

Opublikowano

Najbardziej irytują mnie tacy jak ty, co jeszcze o 13:00 pisali że już nie zagrają i nara, powodzenia etc. a ostatecznie siedzą w temacie i czekają na start. Czyli co? Widzimy się na respie?

Tez mówiłem ze nie zagram :D ale jak zobaczyłem ze jest restart to owszem, zawsze :D<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...