Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Tobie by się chciało przeglądać logi kto wbił na metku lvle, wiesz ile było takich osób? Nie znam się na tym ale to by kosztowało pewnie kilka godzin żmudnej roboty, w imię czego?

To już lepiej zbanować tych z topki co to za problem dać bana ..

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, tak jak pisałem wcześniej. Nie ma takiego co by każdemu dogodził. Jedni płaczą że od 0 i odejdą. Jeżeli by nie było resetu, to samo. Bo by było że nie uczciwie bo ktoś ma 200lvl a oni dopiero +/- 100.

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

Dobra pierdolcie się, nie polecam serwera taka moja opinia. Żegnam, wam coś wytłumaczyć gorzej niż dziecku....-.- Chce ktoś 400 sm? Bo zostało mi tyle...

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Zapowiada się fajnie pogadam z kolegami zagrają ze mną Niema co się łamać każdy serwer kiedyś PADNIE :P

Gram :
- League Of Legends
- Metin2
- Diablo 3

Przerwa od grania:
- World Of Warcraft
- Counter Strike 1.6 No-Steam
- Battle Forge
- Battlefield Bad Company 2 ( trzeba sobie 3 kupić )

18706.png

Opublikowano

Wtedy i tak trzeba by było przeglądać logi, by nie dostał bana ktoś kto jednak nie ubił metka, albo jednego czy dwa.

I nie płaczcie, bo to tylko marne eq w marnej grze.

Opublikowano

Powtórze dla tych którzy nie potrafią czytać . Była ankieta - Wynik żeby nie było resetu - okej ale Wam to nie pasowało że buga usunelismy bo Wy też chcecie expic na bugu jak inni więc będzie równouprawnienie i zaczynamy od nowa . Pozdrawiam .

A więc właśnie za takie czekanie i cierpliwość, powinniście :

-Zwiększyć ten exp w grocie + zwiększyć drop broni 75 ...

945496meszi.png

Opublikowano

A co z Kontem VIP itp. ? .. Bo chyba zwrócicie nam ? ..

przecież masz tutaj nie grać to po co ci sm'y?

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Ta, niegrać, zagrają tak czy inaczej.

A to czy administracja straciła graczy na tym resecie to tylko oni będą wiedzieć.

Opublikowano

Zamknij pizde człowieku i nie udzielaj się w moim Wypowiedzi do Administracji .. To moja sprawa czy bd tu grać czy nie . Jeżeli to będzie zwrócone, to zagram ostatni raz. daje wam kurwa ostatnią szansę ! Sorry za Wulgi. Ale MOD powinien mnie zrozumieć w takiej chujowej sytaucji -,- ..

Opublikowano

Dobrego wyjścia z tej sytuacji nie było, ktoś zawsze będzie niezadowolony. Administracja dała dupy, bo przeoczyli tak banalny bug, z którym spotkałam się już na wielu serwerach. Osobiście dam im jeszcze jedną szansę. Mam nadzieję, że już więcej takich wpadek i restartów nie będzie. Jeden dzień gry stracony to niewiele, gorzej z graczami, którzy odeszli. Ilość ludzi online na pewno drastycznie spadnie. :/

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Ta, niegrać, zagrają tak czy inaczej.

A to czy administracja straciła graczy na tym resecie to tylko oni będą wiedzieć.

Na pewno nie stracą :) zobacz, że aktualnie nie ma jakiegokolwiek serwa który może im zagrozić ^^

fearless :

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Zamknij pizde człowieku i nie udzielaj się w moim Wypowiedzi do Administracji .. To moja sprawa czy bd tu grać czy nie . Jeżeli to będzie zwrócone, to zagram ostatni raz. daje wam kurwa ostatnią szansę ! Sorry za Wulgi. Ale MOD powinien mnie zrozumieć w takiej chujowej sytaucji -,- ..

Ogarnij. Na pewno zależy im strasznie na Tobie.

Opublikowano

@Witcher, żeby wszyscy wbili 200 lvl w 3 dni? Taki serwer ZAWSZE padnie. Za idealny przykład podam 4fun vir**al MT2. niby łatwy exp, a pierwsze 254 lvle były pół roku po starcie. Właśnie dlatego serwer odniósł sukces, na 150+ 1 lvl to było 45min- 1h gry na ubijaniu metków. Po 150 lvl ZMNIEJSZCIE MOCNO EXP żeby NIE DAŁO SIĘ WBIĆ MAX LVLA ZA SZYBKO.

Opublikowano

" iMavex" jest z teamu shaders?

Nie nie jestem z teamu .. po prostu piszę to co zostaje zmianiane na serwerze .. team masz napisany w prezce :O

fearless :

Opublikowano

@Witcher, żeby wszyscy wbili 200 lvl w 3 dni? Taki serwer ZAWSZE padnie. Za idealny przykład podam 4fun vir**al MT2. niby łatwy exp, a pierwsze 254 lvle były pół roku po starcie. Właśnie dlatego serwer odniósł sukces, na 150+ 1 lvl to było 45min- 1h gry na ubijaniu metków. Po 150 lvl ZMNIEJSZCIE MOCNO EXP żeby NIE DAŁO SIĘ WBIĆ MAX LVLA ZA SZYBKO.

Ale ja napisałem tylko że exp w grocie zwiększyć... Masz tam zamiar wbijać lvl do 200 to gratulacje :)

945496meszi.png

Opublikowano

no i zajebiście, sam miałem 140lv,porobione prawie wszystkie epiki na mój lv i po 30 z każdego ulepkówa i tak wolałem reset, a Ci co pierd*lą że "ich noga już tu nie postanie" i tak będą grać więc zamknąć japy i czekać do 20.

Opublikowano

Wiem wiem zawiedliśmy Was bardzo , chcieliśmy usunąć bugi ale zaczęło się gadanie że to nie uczciwe i też chcecie wbijać lvle na bugach więc żeby było uczciwie rozpoczynamy rozgrywkę od początku . Te 10 godzin gre to nie było dużo . Startujemy o godzinie 20:00 bez bugów i resetów serwera . Konta od nowa .

Startujemy o godzinie 20:00 .

Strony Do Rejestracji :

www.Astoria.kei.pl

oraz

www.Astoria1.kei.pl

Przed wejsciem do gry bedzie trzeba zaktualizować autopatchera lub sciagnać clienta który pojawi się lekko po godzinie 19:00 .

Pierwsza sprawa SM'y

SM'y będą zwrócone pod warunkiem iż będziemy posiadali następujące informacje.

Numer Telefonu z którego wysłaliśmy.

lub

Kod który dostaliśmy.

Data Wysłania SMSa.

Login który był doładowany.

Nagroda za OFF.

Po wznowieniu serwera dostaniecie dodatkowe raty.

Okres czasu działania dodatkowych rat: 24h

Od dnia 05-08-2013 godz. 20:00 do dnia 06-08-2013 godz. 20:00

Serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuacje na serwerze.

Pamiętajcie że to nie wina GM'ów jakimi są: Bardas, Shaders, ReVeng, variatek.

Decyzja należała do HA nie GMów.

Mamy nadzieję że zostaniecie z Nami, od teraz nie powinno być problemów.

A tym bardziej resetów.

Pozdrawiamy Team Astoria

zukh.png

Opublikowano

mi sie nie podoba sytem ulepszen . na kazdym servie mozemy go spotkac. albo chociaz pozamieniajcie kolejnosc.. ten krwawy hwang na koncu wgl nie pasuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...