Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie co do wachlarzy dostaniemy ten sys ulepszeń bo chce grać Smokiem

@@ kiedy będzie ten patcher podany ... ? ;x!

Opublikowano

Łatka będzie w launcherze jeżeli ktoś będzie miał błędy z grą . Przed 20:00 dam łatke króra waży 2 mb .

Ja coś pobierałem z patchera i mi LOG wyskakuje a kiedy będzie launcher?

Opublikowano

Zmiencie te hwangi, bo patrzec nie mozna... I dajcie sys. ulepszen wachlarzy. :x A exp w av2 poprawiliscie, czy wciaz meczarnia jak na hardzie?

Opublikowano

Mam nadzieje , że na samej łatce (2mb ) wbije , bo mój net nie pozwoli na pobranie cl dzisiaj ;)

I też mam nadzieję , że będzie dostępny jutro full client ( najlepiej jeszcze dziś)

Modki to dźiffki

Opublikowano

tak to się łączy na 7 dni .

ale na 7dni bycia online czy 7dni bycia off i on ? bo nie wiem

@ i czemu system polecen nie dziala ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Zmiencie te hwangi, bo patrzec nie mozna... I dajcie sys. ulepszen wachlarzy. :x A exp w av2 poprawiliscie, czy wciaz meczarnia jak na hardzie?

Zastanów się co piszesz. Nie było aż takiej męczarni bo i tak na serwerze sie strasznie szybko expi.

Polecam Astori zmniejszyc owiele exp od 180 czy nawet 170.

Opublikowano

A jak mam clienta, tego starego, to musze pobierac nowego patchera, czy wystarczy sama latka? Nie moge nigdzie znalezc informacji o tym.

Opublikowano

Czemu wy mowicie o nowym cliencie :D? przeciez to tylko reset , nie ? to stary client powinien byc dobry moim zdaniej jesli robicie tylko reset poniewaz byl bug ;] jesli nie to cos innego bylo tego przyczyna ;]

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Opublikowano

Czemu wy mowicie o nowym cliencie :D? przeciez to tylko reset , nie ? to stary client powinien byc dobry moim zdaniej jesli robicie tylko reset poniewaz byl bug ;] jesli nie to cos innego bylo tego przyczyna ;]

Własnie tez się dziwie dlaczego jest nowy client jak ten sam działal kilka H temu

Hmm zastanawiam się , Zastanawiam , Zastanawiam , Zastawnawiam i ooo Wpadłem!

Być może :

-Dodali coś nowego.

-Zmienili coś w cliencie

.

Bo same bugi to ten sqam client powinienn działać.

Opublikowano

ale bugi zostały naprawione wiec są nowe rooty ktore trzeba pobrac ;D launcherem albo nowego clienta :)

Opublikowano

Najbardziej irytują mnie tacy jak ty, co jeszcze o 13:00 pisali że już nie zagrają i nara, powodzenia etc. a ostatecznie siedzą w temacie i czekają na start. Czyli co? Widzimy się na respie?

No byłem o 13 ale 2 dni temu przy 1 starcie. :). Dziś tutaj żadnego posta nie pisałem 1, który dodałem jakoś po 18/19. :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

No byłem o 13 ale 2 dni temu przy 1 starcie. :). Dziś tutaj żadnego posta nie pisałem 1, który dodałem jakoś po 18/19. :)

Posłużyłem się się tylko Twoim postem, wybacz. Widziałem tutaj użytkowników którzy mówili że zagrają i już ochoczo proponują zmiany itp. a jak powstał temat to był taki hejt że ho ho.

Opublikowano

Potraficie zapewnić, że wystartujecie o 20 i nie będzie żadnych lagów ani nic? Bo to takie ustalanie wielkie, a znowu będzie, że start jutro o 17...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...