Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, zrobią reset i pół servera ucieknie... Gratuluje myślenia -.-

Nikt nie ucieknie, już tyle gram na prywatnych serwerach, tyle sytuacji widziałem, że wiem co i jak, nie martw się, Jeszcze wiecej osób dojdzie niż było. ;-)

@up

14H? SERIO? To na prawde dużo, całe życie straciłeś... to co osiągnałeś w 14h ja nadrobie w 2h... ogarnij.

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie kurwa robia multikonta, ten vote jest nie fair, powinniscie pierdolnac ten restart i sie nie pierdolic, Boże..

Opublikowano

1)Każdemu powyżej 160+ lvla cofnąć do np: 120/130 i zmienić exp na nowych mapkach ( mniej expa )

2)Troche zwiększyć exp w av2 i na zinach ( tylko troche )

945496meszi.png

Opublikowano

Nikt nie ucieknie, już tyle gram na prywatnych serwerach, tyle sytuacji widziałem, że wiem co i jak, nie martw się, Jeszcze wiecej osób dojdzie niż było. ;-)

@up

14H? SERIO? To na prawde dużo, całe życie straciłeś... to co osiągnałeś w 14h ja nadrobie w 2h... ogarnij.

W 2h to nie wbijesz 100 lev

Opublikowano

Ludzie kurwa robia multikonta, ten vote jest nie fair, powinniscie pierdolnac ten restart i sie nie pierdolic, Boże..

Jakbyś popatrzył na początku ankiety to widziałbyś , że było 100 głosów przewagi na NIE ...

Opublikowano

Nikt nie ucieknie? To tylko twoja opinnia.

Ja widze co sie dzieje i ile ludzi narzeka na takie coś oraz większość z tym sie nie zgadza, Ostatnie 3 servery na których grałem, robiłi właśnie takie restarty utrzymywały sie max na 1-2tyg. :)

PS: Nie będzie restartu z tego co Admini mówili na TS :)

945496meszi.png

Opublikowano

Jakbyś popatrzył na początku ankiety to widziałbyś , że było 100 głosów przewagi na NIE ...

jak każdy wpierdala po 10 kont to co sie dziwisz?

Opublikowano

Powiem tak, zrobią reset polowa ucieknie. Jak nie zrobią resetu to będzie lament że nie cofneli i tak samo polowa ucieknie. Nie było jeszcze kogoś takiego kto by każdemu dogodził.

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

jak każdy wpierdala po 10 kont to co sie dziwisz?

Ty chyba naprawde nic nie rozumiesz ...

AW : czekamy na serwer , zobaczymy co będzie .

Opublikowano

Wystarczy zerknąć na ankiete i można sprawdzić ile jest parasolek z ilością postów = 0, takie ankiety ^^ powinni na stronie dodać ankiete gdzie 1 ip= 1glos.

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

Jeśli ogarną exp w atlantydzie,to niech robią reset. Nie zamierzam wbijać znowu z 99 na 100 w atlantydzie bo przy tylu ludziach zajmuje to 1h z pd..

Opublikowano

Ludzie proszę was... to jest SERWER EASY!! stał 2 dni... (w tym 1 dzień off:P). Zrobią reset i to samo co macie osiągniecie w jeden dzień!!! I każdy będzie miał równo a nie, że niektórzy na bugach jechali. A ISowcy też się nie martwcie bo SM na pewno wam zwrócą. Jestem ZA resetem!

Opublikowano

W 2h to nie wbijesz 100 lev

w 1H Ci wbije 100lv od zera.. bo w grocie v1 na golemach lepiej exp leci niz w gv2 , ludzie expili w gv2 bo nie wiedzieli o tym ale i tez mieli nadzieje dropnac bron na 75lv , która w ogole nie dropi to serwer easy medium ale drop trutki i w ogole jakiejs broni na 75 to hard juz na Pl lepiej trutki leca w gv2 niz tu :D co do buga na metkach powinni zrobić tak jak tu pisze koleżanka ;-)

Mam 169 lvl , na bugu nie wbiłam żadnego lvl. Wczoraj gdy okazało się, że istnieje bug z metkami po prostu wylogowałam się z serwera i czekałam na rozwój wydarzeń. Więc nie gadaj głupot chłopczyku, że osoby z wysokimi lvl nie chcą restartu.

To co osiągnęłam, mogę powtórzyć kolejny raz. To tylko 13h grania .

Jeżeli nie będzie restartu postaci i gry od nowa, ja dziękuje za ten serwer, jak i również osoby, które szukają dobrego i sprawiedliwego serwera.

Dawać restart bez kitu , oddać za Is osobom które z niego skorzystaly to easy/medium nie hard..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ludzie proszę was... to jest SERWER EASY!! stał 2 dni... (w tym 1 dzień off:P). Zrobią reset i to samo co macie osiągniecie w jeden dzień!!! I każdy będzie miał równo a nie, że niektórzy na bugach jechali. A ISowcy też się nie martwcie bo SM na pewno wam zwrócą. Jestem ZA resetem!

Ale są takie osoby co poświęciły np: 15h żeby potem mieć spokój i prowadzić spokojną gre, nie każdy ma zawsze czas i wgl.

Sam osobiście nie wbiłem za dużego lvl'a ale postawcie sie na ich miejscu, a nie tylko patrzycie żeby było wam dobrze -.-

Dobrym rozwjązaniem była by cofka lvl'a ( tym z topki ) np 160-200 do 120/130 ( zależy już od administracij ) i zmniejszyć exp na tych mapkach...

@EDIT: nie każdy chce bić metki z red lasu w 10 osób :)

945496meszi.png

Opublikowano

w 1H Ci wbije 100lv od zera.. bo w grocie v1 na golemach lepiej exp leci niz w gv2 , ludzie expili w gv2 bo nie wiedzieli o tym ale i tez mieli nadzieje dropnac bron na 75lv , która w ogole nie dropi to serwer easy medium ale drop trutki i w ogole jakiejs broni na 75 to hard juz na Pl lepiej trutki leca w gv2 niz tu :D co do buga na metkach powinni zrobić tak jak tu pisze kolega

Już jak coś to koleżanka.

Ale są takie osoby co poświęciły np: 15h żeby potem mieć spokój i prowadzić spokojną gre, nie każdy ma zawsze czas i wgl.

Sam osobiście nie wbiłem za dużego lvl'a ale postawcie sie na ich miejscu, a nie tylko patrzycie żeby było wam dobrze -.-

Dobrym rozwjązaniem była by cofka lvl'a ( tym z topki ) np 160-200 do 120/130 (zależy już od administracij ) i zmniejszyć exp na tych mapkach...

Nie zgadzam się na to, gdyż na bugu nie ekspiłam. Dalej uważam restart postaci dla wszystkich.

Opublikowano

Dobrym rozwjązaniem była by cofka lvl'a ( tym z topki ) np 160-200 do 120/130 ( zależy już od administracij ) i zmniejszyć exp na tych mapkach...

@EDIT: nie każdy chce bić metki z red lasu w 10 osób :)

no tak ale niektórzy mają już eq na większy lvl i nie ubiorą go na 130 :)

zukh.png

Opublikowano

Dokladnie, sprawdzcie sobie glosy na nie z parasolkami, a glosy na tak z parasolkami i sobie porownajcie, ze wiecej tych jebanych 0 postowców na nie, ludzie juz nawet nicki na nie maja typu "niechceresetu" czy cos...

Opublikowano

Serwer działa czy nie bo pobrałem łatke z str. głownej i pisze ''błąd podczas się łączenia z serwerem'' .... ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...