Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tak ale niektórzy mają już eq na większy lvl i nie ubiorą go na 130 :)

Ale jak cofniesz sam lvl, to eq na wyzszy lvl beda mieli wciaz ubrane. ;)

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra, kurwa. zastanawiajcie się szybciej co robicie z tym serwerem, bo bez sensu jest czekanie na nic... podejmijcie w końcu jakąś decyzję.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Mam 169 lvl , na bugu nie wbiłam żadnego lvl. Wczoraj gdy okazało się, że istnieje bug z metkami po prostu wylogowałam się z serwera i czekałam na rozwój wydarzeń. Więc nie gadaj głupot chłopczyku, że osoby z wysokimi lvl nie chcą restartu.

To co osiągnęłam, mogę powtórzyć kolejny raz. To tylko 13h grania .

Jeżeli nie będzie restartu postaci i gry od nowa, ja dziękuje za ten serwer, jak i również osoby, które szukają dobrego i sprawiedliwego serwera.

Myślisz że będziemy płakać jak sobie odejdziesz ? Droga wolna idz szukaj serwera. A jeśli będzie restart to co ty myslisz ze juz nie bedzie bugow i wszystko bedzie ok ? Nieee bedzie tak samo tylko że poraz 2 od nowa i jutro znów bedzie przerwa 5h i tak codziennie. Pomyś ty człowieku logicznie a nie tak we wszystko wierzysz... Ile razy ta administracja juz obiecywala ze jescze tylko 1 przerwa 10minutowa i mozecie grac cały czas. -,- głupie gadanie a taki osobniki jak ty w to wierza :)) Pozdro

Nikt nie ucieknie, już tyle gram na prywatnych serwerach, tyle sytuacji widziałem, że wiem co i jak, nie martw się, Jeszcze wiecej osób dojdzie niż było. ;-)

@up

14H? SERIO? To na prawde dużo, całe życie straciłeś... to co osiągnałeś w 14h ja nadrobie w 2h... ogarnij.

Nie każdy ma wakacje i siedzi jak ty 24h w domu inteligenci -,-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mniejsza o większe , Administracja niechże się wypowie w końcu co robi , bo niebawem wybije 15 a Oni będą w kropce , tu ludzie chcą grać a nie przesiadywać na forum i się spinać..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

To co za problem stalke drugą skołować? Jak teraz sporo ich jest...

No dobra ale powiedzmy na perffect bony Na 160 Zbrojke i to daj mu teraz te ulepki ? pomyśl...

Ale jak cofniesz sam lvl, to eq na wyzszy lvl beda mieli wciaz ubrane. ;)

Ale jak się tepną np do m1 to chyba im to do eq wleci bądz się bugną w m1 bd wbici w ziemie :)

@

Czekam co do infa reset czy nie.

Opublikowano

Jaki kurwa reset nie po to siedziałem tyle czasu żeby ulepy, kase i lvl wbic żeby teraz przez jakieś miernoty które nie potrafią grać bez bugów był reset;/. Usuńcie im lvle i gramy dalej!

Opublikowano

Mam taką propozycje żeby zwiekszyc wartosc sztabek z 200 yang na 1k :)

Taa i okaże sie ze przerwa techniczna na 10 min wracamy za 5 godzin bo zepsuliśmy coś i wiecie co ? jednak restart bo nie potrafimy zrobić .

Opublikowano

No dobra ale powiedzmy na perffect bony Na 160 Zbrojke i to daj mu teraz te ulepki ? pomyśl...

To ty pomyśl -.-

Mogą zrobić sobie zastępczą zbroje i jak wbije ten 160lvl to tamtą nałoży, ciężko zrozumieć? Dla ciebie chyba tak...

A jeżeli bd chcial to przecież dozwolony jest BS, to może sobie takie zrobić.

945496meszi.png

Opublikowano

Myślisz że będziemy płakać jak sobie odejdziesz ? Droga wolna idz szukaj serwera. A jeśli będzie restart to co ty myslisz ze juz nie bedzie bugow i wszystko bedzie ok ? Nieee bedzie tak samo tylko że poraz 2 od nowa i jutro znów bedzie przerwa 5h i tak codziennie. Pomyś ty człowieku logicznie a nie tak we wszystko wierzysz... Ile razy ta administracja juz obiecywala ze jescze tylko 1 przerwa 10minutowa i mozecie grac cały czas. -,- głupie gadanie a taki osobniki jak ty w to wierza :)) Pozdro

Nie każdy ma wakacje i siedzi jak ty 24h w domu inteligenci -,-

Nie mam powodów by w coś nie wierzyć.

Moją wiarę zostaw w spokoju.

A co do odejścia z powodu braku restartu postaci to zostaw w spokoju.

To jest moja decyzja i nie musisz jej komentować.

Aż normalnie szkoda mi takich osób, które nie umieją uszanować zdania innych graczy.

Niestety nie płacze, po prostu piszę to co myślę.

Jeżeli tego nie rozumiesz to już Twój osobisty problem. Nie musisz pokazywać wszystkim, że go masz.

Opublikowano

Mam taką propozycje żeby zwiekszyc wartosc sztabek z 200 yang na 1k :)

Zwiększyć to mogą ale drop truciaków i wszelakiej maści broni na 75lv , co do sztabek nie!! bo na 100 mapce leci tyle yang ze mogłyby od 100lv w ogole te sztabki nie leciec mniej syfu w eq poza tym z bossa leci ze 100k + ulepki

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

*** mnie obchodzi czy oni expili na bugu czy nie ja nie chce resetu

wbili na bugu to niech maja teraz ten 200lvl a administracja niech ich zbanuje na x dni

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Res i tak będzie bo Administracja nie patrzy na większość graczy którzy na bugu nie grali.

Opublikowano

*** mnie obchodzi czy oni expili na bugu czy nie ja nie chce resetu

wbili na bugu to niech maja teraz ten 200lvl a administracja niech ich zbanuje na x dni

To nie był bug który wymagał ingerencji gracza aby wpadł mu 1czy 2lv , od 128lv po prostu exp za metka jaki dostajemy wynosi 2kkk lub -2kkk , gracz nie ingeruje w to czy dostanie 2lv czy tez cofnie mu 2lv wiec z banami sobie daruj , pierw przeczytaj ocb z tym bugiem ;-)

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ale wy tak napaleni na Ten Reset ale spójrzcie z innej strony Ci co np bez buga wbili wysoki level dobry ekwipunek to oni bardzo stracą na tym .

Opublikowano

To nie był bug który wymagał ingerencji gracza aby wpadł mu 1czy 2lv , od 128lv po prostu exp za metka jaki dostajemy wynosi 2kkk lub -2kkk , gracz nie ingeruje w to czy dostanie 2lv czy tez cofnie mu 2lv wiec z banami sobie daruj , pierw przeczytaj ocb z tym bugiem ;-)

to niech ich nie banuja mnie to nie obchodzi co oni z nimi zrobia ale ma byc bez resetu

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Bez resetu wsumie by też zle nie było co wam aż tak mocno zależy na tej topce ten 200 lvl bez bugu to chwestia kilku dni . bez isu.

Opublikowano

Bez resetu wsumie by też zle nie było co wam aż tak mocno zależy na tej topce ten 200 lvl bez bugu to chwestia kilku dni . bez isu.

Zrobi taki 200lv eq na swoj lv i nie pozwoli ubić zadnego bossa metka , poza tym samo to ze ktoś miał latwiej od kogos mnie zniechęca do gry..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zrobi taki 200lv eq na swoj lv i nie pozwoli ubić zadnego bossa metka , poza tym samo to ze ktoś miał latwiej od kogos mnie zniechęca do gry..

kiedys i tak wbija 200lvl co to za roznica?a jak cie to zniecheca to nie graj

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Cofnij topke a nie bedziesz cały serwer cofał. Tak by the way to te bugi powinny być naprawione na becie a nie takie kwiatki na oficjalu, żałosne.

kiedys i tak wbija 200lvl co to za roznica?a jak cie to zniecheca to nie graj

Kiedyś wbiją ale kur. nie wtedy kiedy ktoś wbija od 99 do 100lv 1 godzine na 900x900 w grocie v2 a typek od 170 do 190/200 wtedy wbija to jest chore :x

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Cofnij topke a nie bedziesz cały serwer cofał. Tak by the way to te bugi powinny być naprawione na becie a nie takie kwiatki na oficjalu, żałosne.

Kiedyś wbiją ale kur. nie wtedy kiedy ktoś wbija od 99 do 100lv 1 godzine na 900x900 w grocie v2 a typek od 170 do 190/200 wtedy wbija to jest chore :x

Na becie ubijając metiny lvl'e nam nie wpadały nie mam pojęcia czemuż tak oficjalu się stało :/

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...