Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Róbcie restart, widać, że spora liczba osób go chce, a Ci co go nie chcą to i tak na serwerze zostaną - smutne pierdolenie o końcu gry.

Będzie reset to sam chętnie wbije na serwer zobacze co i jak bo w sumie jakoś tak jak patrzyłem na wypowiedzi, że ciągłe offy jakieś bugi to nie miałem chęci zawitać na serwer a tak, wbiję na pewno!

Powodzenia i zebyście podjeli dobrą decyzje.

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

No zróbcie ten reset, może jeszcze ludzie się zbiegną nowi jak zauważą, że od nowa leci bez żadnych bugów ;)

,może/? napewno się zbiegną jak zobacza ze nowy serwer, a serwer wbrew pozorom zly nie jest, wiec napewno wam sie zwroca ci gracze, ktorzy odejda, a i tak przypuszczam, ze ci ktorzy 'odejda' to 70% z nich bedzie gralo od nowa, no zróbcie ten restart...

Opublikowano

Zrobcie tego reseta i bez pierdolenia, Boże.. Jeśli macie wystartowac 'bez bugow' to kurwa lepiej zebyscie wystartowali..

Poebało cię , że od nowa będę 146 lvl wbijał i robił od nowa eq ...

Róbcie reset po chuja grać z bugami a z drugiej strony jeśli nie będzie resetu a te 200 lv bedą w topce a usuniecie bug z metkami to to będzie nie sprawiedliwe bo oni sobie na bugu wbijali a my juz nie bedziemy mogli ....

I tak 200 lvl to jest chwila , zapewne później zwięszką level i nie będzie bugowania i okaże się kto jest "lepszy " .

Jak nie wystartujecie od nowa a usuneliscie bug z expem , to będzie nie sprawiedliwe . Niektórzy już z niego skorzystali a reszta będzie musiała się męczyć. Lepiej już zrobić ten reset i grać normalnie bo co to za serwer gdzie w 1 dzien mozna wbić max lv.

To co up

Opublikowano

Ankieta mówi sama za Siebie...Cofnąć lvl tym co bugowali, ogarnąć lagi i będzie dobrze ;)

Opublikowano

Ja bym od razu wszystkich w topce po banował od góry do dołu. W innych grach za używanie buga dla swoich celów leci perm bez gadania. Rozpoznane bugi należy możliwie szybko zgłaszać na forum lub e-mailem a nie jeszcze bezczelnie z nich korzystać. Administracja powinna się wziąć za TOP 30..

jp8p35.png
Opublikowano

Robicie problemy z niczego....

Wbili 200 lvl to wbili i tak każdy wbije -.-

Co to za sprawiedliwość jak oni mieli szanse wbić max w jeden dzień a reszta będzie sie musiała męczyć . Pewnie jesteś jednym z tych którzy 200 wbili . Ale cóź każdy dba o siebie.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

Ludzie nie lepiej sprawdzić tych 30 graczy co wbili 190/200 jak na bugu jechali cofnąć im poziom albo dać bana, po co odrazu robić '' reset postaci''

przez to dużo i to bardzo tracita graczy, bo 70% nie expiło na bugu i stracili cały dzień i nocke zęby drapnąć ulepszacze i zrobić eq wbic 180,

nie mówię tylko o sobie tylko o innych graczach, a teraz mają to wszystko stracić przez tych 10% graczy co sprawidliwie nie grali tylko na bugu expili.

administracja# zastanówcie się na prawdę czy warto robić ten reset, najlepszym sposobem będzie sprawdzić tych 20/50 Graczy z wysokim poziomem, macie zgrany team to wam zajmie pare godzin

ale to jest lepsze rozwiązanie niż ten głupi reset

chyba 2 zrobiliście na początku reset ludzie wam wybaczyli to wiadomo że start, ale 3 razem lodzie wam mogą nie wybaczyć i stracicie przez tą głupotę dużo graczy.

to co spam, za reset są to są gracze którzy nie wbili 100 poziomu i chcą reset, albo chcą zniszczyć serwer i wgl nie grali na serwerze.

pozdrawiam.maso

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Ja bym od razu wszystkich w topce po banował od góry do dołu. W innych grach za używanie buga dla swoich celów leci perm bez gadania. Rozpoznane bugi należy możliwie szybko zgłaszać na forum lub e-mailem a nie jeszcze bezczelnie z nich korzystać. Administracja powinna się wziąć za TOP 30..

Czytaj ze zrozumieniem Panie od banow , to nie jest tak ze gracz uzywa chuj wie czego , starczy miec 128lv i ubic metka a 2lv same wpadaja nikt nic nie buguje po porstu exp za metka jest taki ze 2lv wpadaja..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ankieta nie ważna, myślę że średnio jedna osoba oddała głosów 10 :)

Jestem za zrobienie resetu postaci, najsprawiedliwsze wyjście
savaci: jeżeli 200lv to jest chwila to nic nie stoi na przeszkodzie byś ten lvl znów wbił.

RESET.

Opublikowano

Nie mam 200 :> . Mam 150 :).

Im nic to nie daje że mają 200 ! To tylko LvL. Wbili na bugu i mają mniej hajsu tylko i nic więcej.

STOP PŁACZ -.-

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Na ts admin się wypowiedział.

Będą cofać lvl tym co bugowali (Masz 150, wbiłeś 8 lvl na bugu to masz 142 lvl)

Opublikowano

Ankieta nie ważna, myślę że średnio jedna osoba oddała głosów 10 :)

Jestem za zrobienie resetu postaci, najsprawiedliwsze wyjście

savaci: jeżeli 200lv to jest chwila to nic nie stoi na przeszkodzie byś ten lvl znów wbił.

RESET.

Ch*j z lvlem , eq takie jakie mam to już bym nie odzyskał ...

Opublikowano

I co wam da ten restart -,- kur** głównie restart chcą te dzieci które jeszcze nie wbily 100 -,- a i tak jak zrobia restart to będą nadal offy serwera itp bo gówno zrobią ja pierd*** dzieci ogar. ta administracja zamiast na becie wszystko zrobic to robi to gdy serwer wystartował a ten restart gowno da bo i tak będą bugi tylko wszystka od nowa.... ŻADNEGO RESTARTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MACIE PECHA ŻE WBILI 200 TRZEBA BYLO MYSLEC O TYM WCZEŚNIEJ A NIE TERAZ.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie nie lepiej sprawdzić tych 30 graczy co wbili 190/200 jak na bugu jechali cofnąć im poziom albo dać bana, po co odrazu robić '' reset postaci''

przez to dużo i to bardzo tracita graczy, bo 70% nie expiło na bugu i stracili cały dzień i nocke zęby drapnąć ulepszacze i zrobić eq wbic 180,

nie mówię tylko o sobie tylko o innych graczach, a teraz mają to wszystko stracić przez tych 10% graczy co sprawidliwie nie grali tylko na bugu expili.

administracja# zastanówcie się na prawdę czy warto robić ten reset, najlepszym sposobem będzie sprawdzić tych 20/50 Graczy z wysokim poziomem, macie zgrany team to wam zajmie pare godzin

ale to jest lepsze rozwiązanie niż ten głupi reset

chyba 2 zrobiliście na początku reset ludzie wam wybaczyli to wiadomo że start, ale 3 razem lodzie wam mogą nie wybaczyć i stracicie przez tą głupotę dużo graczy.

to co spam, za reset są to są gracze którzy nie wbili 100 poziomu i chcą reset, albo chcą zniszczyć serwer i wgl nie grali na serwerze.

pozdrawiam.maso

Jesteś pojebany człowiek, zachowuj się chociaż na tym shoucie idioto. Wystarczy wejść na forum serwera i zobaczyć co się na shoutboxie dzieje...

")lajowac moj post ( 36 strona nazwa maso ) ( GŁOSOWAĆ NA NIE JEBAĆ PARSZYWYCH GNOJI CO DAJA NA TAK!" < maso

Opublikowano

Ja nie wbiłem 100 lv, ale również uważam, że reset to najgorsze rozwiązanie. Na dodatek stracimy eq, a ja np już mam eq za sm i to wszystko stracę ? -.-

Spokój wewnęterzny to klucz do poprawnego korzystania z internetu.

EUNE%20Buster_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Jesteś pojebany człowiek, zachowuj się chociaż na tym shoucie idioto. Wystarczy wejść na forum serwera i zobaczyć co się na shoutboxie dzieje...

")lajowac moj post ( 36 strona nazwa maso ) ( GŁOSOWAĆ NA NIE JEBAĆ PARSZYWYCH GNOJI CO DAJA NA TAK!" < maso

dobra ogarnij się powiedz nam jaki lv wbiłeś pewnie nie wbiłeś 100 Poziomu , albo nie grałeś na serwerze to dlatego jesteś za resetem człowieku ogarnij się i ciśnij kolana

jak zrobią reset zobaczysz ile graczy stracą, widzę ze jesteś hejtem i chcesz żeby upadł serwer

andmo3.png
Moj Fanpage 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...