Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys i tak wbija 200lvl co to za roznica?a jak cie to zniecheca to nie graj

Niech wbiją sprawiedliwie ja osobiscie miałbym gdzies tę ankietę ludzie twojego pokroju robia multikonta i głosuja zeby nie było restartu bo Tobie się nie chce wbić 100lv i pierdolisz ze to niemożliwe.. w 1h w av1 groty 100lv jak nic szukasz spotu z golemami i masz ten 100lv , eq ulepy? eq mieszane na bs;ach i tacy się tu wypowiadaja , ja jak mam grac uczciwe to uczciwie bez bugów itp.

8adad81701a75f66m.jpg
  • Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zróbcie reset i gramy od nowa :)

24790528697226300755.png

Opublikowano

kurwa mac ta ankieta jest bezsensu, nawet na jej wyniki nie patrzcie w ogole, tylko zrobcie ten jebany reset i tyle, ludzie na tsie zrobili po 20 kont, etc..

Opublikowano

Zróbcie reset i gramy od nowa :)

nie kurwa nie poto dropiłem wczoraj tyle h ulepki i kase na to kurwa

75775358773159538492.png

Opublikowano

nie kurwa nie poto dropiłem wczoraj tyle h ulepki i kase

Chuy z tymi pikselami nadropisz sobie jeszcze więcej :)

24790528697226300755.png

Opublikowano

Niech wbiją sprawiedliwie ja osobiscie miałbym gdzies tę ankietę ludzie twojego pokroju robia multikonta i głosuja zeby nie było restartu bo Tobie się nie chce wbić 100lv i pierdolisz ze to niemożliwe.. w 1h w av1 groty 100lv jak nic szukasz spotu z golemami i masz ten 100lv , eq ulepy? eq mieszane na bs;ach i tacy się tu wypowiadaja , ja jak mam grac uczciwe to uczciwie bez bugów itp.

po 1 nie mam multi kont a po 2 eq do pvp jeszcze nie robilem

/cls ta klotnie z toba

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Chuy z tymi pikselami nadropisz sobie jeszcze więcej :)

nie , to kurwa że ty chcesz sobie wbić topke czy coś to nie znaczy że inni muszą na tym tracić i marnować czas na nowo ...

75775358773159538492.png

Opublikowano

Nie ma restartu To nq :)

24790528697226300755.png

Opublikowano

Brak resetu , 134lv mam inni po 200lv szkoda kurwa mać bo jakbym wiedział ze tak zjebią po całej lini to sam bym expił na tych metinach ale chciałem zachować się fer względem innych jak widać nie opłaca się być porządnym :D Administracjo na łatwiznę się nie idzie bo pózniej to wychodzi w praniu...

GZ. tym którzy 200lv maja za FREE i do tego kupę ulep..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Cieplo jest idzcie nadwor

Brak resetu , 134lv mam inni po 200lv szkoda kurwa mać bo jakbym wiedział ze tak zjebią po całej lini to sam bym expił na tych metinach ale chciałem zachować się fer względem innych jak widać nie opłaca się być porządnym :D

W czym problem chyba administracja widziala ten bug i go naprawia ...

Opublikowano

Nie Będzie żadnego reseta!!

łatka bd do pobrania z autopatchera dziękuje dowidzenia

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Info z ts:

Już wrzucają łatkę do autopatchera i będzie grać.

Będzie zwiększony exp (50%)

Postarają się jak najszybciej to zrobić

Opublikowano

Cieplo jest idzcie nadwor

W czym problem chyba administracja widziala ten bug i go naprawia ...

Już Ci mówię w czym problem , mają ludzie po 200lv za free bo bug nie jest od dziś a od startu serwera tylko jakoś od 120lv jest aktywny , ludzie nawbijali lv i do tego jeszcze drop mieli , Administracja jak zauważyła problem to powinna wyłaczyć serwer i natychmiast naprawić problem z tym i dziś taki temat by nie miał miejsca , już wiesz w czym problem ? ;-) JEST TO JAK NAJBARDZIEJ NIE SPRAWIEDLIWE ;X

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Okej . Wrzucamy do autopatchera łatke która waży około 500mb . RESETU NIE BĘDZIE LECZ NIE BĘDZIE SIĘ DAŁO WBIJAĆ LVLI ZA POMOCĄ METINÓW :) Łatka będzie jak na hostingu tak i w autopatcherze . Prace końcowe robimy i włączamy serwer . Więcej informacji na TS .

zukh.png

Opublikowano

Okej . Wrzucamy do autopatchera łatke która waży około 500mb . RESETU NIE BĘDZIE LECZ NIE BĘDZIE SIĘ DAŁO WBIJAĆ LVLI ZA POMOCĄ METINÓW :) Łatka będzie jak na hostingu tak i w autopatcherze . Prace końcowe robimy i włączamy serwer . Więcej informacji na TS .

To daj i mi 200lv czemu mam być do tylu z lv jak ktoś za free ma to i ja chcę mieć , lepsze rozwiązanie było takie ze zostawiacie wszystko jak było i wbijamy lv na metkach.

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...